Simona Halep, în „sferturi” la Dubai după 6-3, 6-2 cu Gabriela Ruse. Urmează Ons Jabeur

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Dubai, după ce a trecut cu 6-3, 6-2 de Gabriela Ruse.
Filip Stan
16 feb. 2022, 20:59
Simona Halep, în

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE. UPDATE: În faza următoare, Simopna Halep va evolua, joi, nu înainte de ora 17:00, cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8, care a întrecut-o, tot miercuri, cu 6-3, 6-1, pe americanca Jessica Pegula, locul 41 WTA, după o partidă de 67 de minute.. Accederea în această fază a competiţiei este recompensată cu 17.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Ştirea iniţială:

Partida româncelor va fi ultima a zilei, după întâlnirea dintre Jessica Pegula şi Ons Jabeur.  Ruse şi Halep s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată impunându-se fostul lider WTA în minimum de seturi. Duelului românesc dintre Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) și Gabriela Ruse (24 de ani, 59 WTA), din optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai, va fi transmis pe Digi Sport 2, nu înainte de ora 19:00.

SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE DIGI SPORT LIVE VIDEO 

UPDATE: Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, locul 9 mondial, şi ucraineanca Elina Svitolina, clasată pe poziţia a 15-a, au fost eliminate miercuri în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 768.680 de dolari.

Halep şi Ruse s-au mai întâlnit de două ori până în prezent în circuitul WTA şi de fiecare dată s-a impus fostul lider WTA, scoruri 6-1, 6-2, la Transylvania Open, în turul I, în octombrie, şi 6-2, 6-1, la Melbourne, în optimi, în ianuarie.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE. Elena-Gabriela Ruse, locul 59 WTA, venită din calificări, a învins-o, marţi, pe spaniola Paula Badosa, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, în prima manşă a turneului de categorie WTA 500 de la Dubai. Ruse s-a impus cu 6-3, 5-7, 6-4.

La rândul ei, Simona Halep, locul 23 WTA, a întrecut-o, luni, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Alison Riske, locul 53 WTA.

Gabriela Ruse: Sunt pregătită să ajung în Top 10, unde cred că îmi este locul. Ce a spus despre meciul cu Simona Halep

Gabriela Ruse a declarat, marţi, după ce a învins-o pe Paula Badosa, la Dubai, că este pregătită să joace cu cele mai bune sportive din circuit ca să ajungă în Top 10 WTA. Despre partida următoare, cu Simona Halep, Ruse a afirmat că nu are presiune şi îşi doreşte să o învingă într-o bună zi pe cea care i-a fost idol.

Simona Halep – Gabriela Ruse în optimile de finală de la Dubai. Când se joacă meciul şi unde îl vezi la TV

„Mă simt foarte bucuroasă că am reuşit să revin de la 1-4 în decisiv. Am ştiu că pot chiar de la început. Sunt pregătită pentru astfel de meciuri şi ca să ajung Top 10, trebuie să dau de astfel de meciuri şi să le câştig. Am jucat destul de bine astăzi, nu mai puteam fizic la un moment dat, pentru că am jucat destul de mult şi răceala m-a cam doborât de o săptămână încoace, antibioticul şi toate pastilele pe care le-am luat le-am simţit, însă sunt bucuroasă şi se pare că voi juca din nou cu Simona. Nu m-am gândit nicio secundă că Paula este locul 5 mondial, ştiu că jocul meu este acolo şi vreau să fiu din ce în ce mai pregătită ca să pot câştiga astfel de meciuri. Mă simt din ce în ce mai bine pe teren şi chiar cred că pot reuşi din ce în ce mai mult. Paula este o jucătoare foarte bună, dar am crezut în şansa mea şi am luptat până la capăt. Simona a fost mereu idolul meu şi îmi doresc într-o bună zi să o înving, dar cel mai important este să am astfel de meciuri cât mai dese şi o dorinţă de victorie atât de mare cum am avut astăzi.

Novak Djokovic, primul interviu după scandalul din Australia: „Nu sunt antivaccinare, dar prefer să sacrific trofee decât să fiu forţat să mă vaccinez!”

Sunt foarte bucuroasă că am putut să înving o astfel de jucătoare ca Paula, care este una dintre cele mai în formă jucătoare ale lumii. Eu chiar cred în şansele mele şi cred că aici îmi este locul. (n.r. – ce a mulţumit-o în jocul ei) Cred că mentalul, pentru că în ultimul timp am trecut prin multe situaţii grele, săptămâna trecută am avut o intervenţie la mână peste care nu am crezut că o să pot să trec atât de repede, însă echipa care crede în mine în fiecare zi şi mă împinge la limite mă face să-mi dau seama că sunt o jucătoare din ce în ce mai bună, cu un mental foarte puternic, care poate să revină de la orice scor. Cum Simona, mereu m-am înţeles bine, voi încerca să dau tot ce e mai bun din mine mâine şi sper să fac un meci mai bun decât în ultimele două. Vreau să mă îmbunătăţesc de la zi la zi şi chiar cred în şansa mea. Nu am absolut nicio presiune, deja Simona m-a învins de foarte multe ori, merg acolo cu capul sus şi vom vedea ce va ieşi”, a declarat Ruse, la Digi Sport.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – GABRIELA RUSE. Simona Halep, după victoria cu Riske: Imaginea de ansamblu este destul de bună pentru primul meci aici

Simona Halep s-a declarat mulţumită de evoluţia ei în primul meci disputat după Australian Open, împotriva americancei Alison Riske, la Dubai.

„A fost special să joc din nou aici, am amintiri frumoase după ce am câştigat de două ori acest turneu, ceea ce-l face foarte special. Este întotdeauna o plăcere să joc în faţa voastră, vă mulţumesc! Am şi o parte a familiei în public, aşa că sunt foarte fericită să fiu aptă şi să joc un tenis bun. M-am simţit încrezătoare cu serviciul azi, m-a ajutat mult în momentele importante, cred că imaginea de ansamblu este destul de bună pentru primul meci aici. Ea este întotdeauna o adversară dificilă, dar ştiu ce trebuie să joc. Am fost concentrată, am făcut tot ce a trebuit să fac şi sunt foarte fericită să merg mai departe. (n.r. – despre faptul că s-a calificat fără antrenor) Este doar primul meci, vom vedea în viitor, dar pot spune că mă bucur de libertate şi mă concentrez doar pe treaba mea, atât”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Dubai, după ce a întrecut-o, luni, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Alison Riske, locul 53 WTA.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Localitățile din România care au fost șterse de pe hartă. Aveau nume bizare și stârneau amuzamentul tuturor. Ce s-a întâmplat cu oamenii care locuiau acolo
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MUNCITOR DIN BISTRIȚA-NĂSĂUD PRINS ÎN FLAGRANT DISTRUGÂND O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE PE ȘANTIER
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'