SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC 6-3, 6-1 în meciul zilei la Fed Cup 2019

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC ONLINE STREAMING. S-a stabilit ordinea partidelor din cadrul semifinalei de Fed Cup dintre Franţa şi România, programată în acest weekend la Rouen. UPDATE 13:43 Simona Halep va deschide confruntarea de Fed Cup, cu un meci contra Kristinei Mladenovic, sâmbătă, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1 ŞI LIVE TEXT PE RomaniaTV.net. Va urma duelul dintre Mihaela Buzărnescu şi Caroline Garcia.
Daniel Spătaru
19 apr. 2019, 14:49
SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC 6-3, 6-1 în meciul zilei la Fed Cup 2019

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC ONLINE STREAMING. Darren Cahill a demonstrat încă o dată că o părticică din inima sa bate pentru România. Înainte de semifinalele Fed Cup, australianul a avut o postare de încurajare pentru Halep&Co.

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 6-1: Game, set şi meci Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 5-1: Un nou break Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 4-1: Game Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 3-1: Break Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 2-1: Game Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 1-1: Kristina Mladenovic ia un game foarte lung

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 1-0: Simona Halep începe cu game al doilea set

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3: Simona Halep închide setul cu un break

Simona Halep – Kristina Mladenovic 5-3: Simona Halep, game fără emoţii

Simona Halep – Kristina Mladenovic 4-3: Simona Halep face din nou break în cel mai disputat game

Simona Halep – Kristina Mladenovic 3-3: Kristina Mladenovic rebreak

Simona Halep – Kristina Mladenovic 3-2: Break Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 2-2: Game Simona Halep

Simona Halep – Kristina Mladenovic 1-2: Game Kristina Mladenovic, după ce Simona Halep a avut din nou 40-0

Simona Halep – Kristina Mladenovic 1-1: Simona Halep îşi face serviciul cu emoţii

Simona Halep – Kristina Mladenovic 0-1: Simona Halep a avut 40-0 pe serviciul adversarei, dar Kristina Mladenovic a luat game-ul.

Simona Halep – Kristina Mladenovic: cele două jucătoare au ieşit la încălzire.

Franța – România, Fed Cup | Programul complet al întâlnirii

Sâmbătă:

Kristina Mladenovic – Simona Halep (15:00, Digi Sport 1)
Caroline Garcia – Mihaela Buzărnescu (17:00, Digi Sport 1)

Duminică:

Caroline Garcia – Simona Halep (14:00, Digi Sport 1)
Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu (16:00, Digi Sport 1)
Mladenovic / Garcia – Niculescu / Begu (18:00, Digi Sport 1)

Deşi în acest weekend Australia va lupta cu Belarus pentru un loc în finala Fed Cup, fostul antrenor al Simonei va fi alături şi de naţionala ţării noastre. Cahill a rămas în relaţii fantastice cu Halep şi a ţinut să le trimită fetelor noastre un mesaj de încurajare. Totul, într-o română impecabilă, pentru a le motiva şi mai mult pe sportive.

„Nu există o onoare mai mare pentru un jucător de tenis să participe la Cupa Davis/Federaţiei. Gândurile şi urările mele de bine sunt cu Simo şi echipa României în acest weekend în confruntarea cu Franţa. Sper să vedem o finală Australia vs România spre sfârşitul anului!”, a scris fostul antrenor al Simonei Halep, pe twitter.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC ONLINE STREAMING. Darren Cahill și Simona Halep, împreună la Cluj-Napoca

Cahill va participa la Sports Festival, eveniment ce va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 13-16 iunie și la care va fi prezentă și Simona Halep.

„Salut, România! Abia aştept să mă întorc în România pe 15 iunie pentru a două ediţie a Sports Festival în Cluj! Voi împărtăşi din experienţă mea din ultimii 15-20 de ani cu jucătorii şi cu Simona Halep. Sper să ne simţim bine. Abia aştept să ne vedem acolo”, a anunţat Darren Cahill.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC ONLINE STREAMING UPDATE. Trofee majore cucerite de Simona Halep, cu Darren Cahill alături:

  • 2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
  • 2017: Madrid
  • 2016: Madrid, Bucureşti, Montreal
  • 2015: Indian Wells

Franța – România, semifinala din Fed Cup, care se va disputa în zilele de 20 și 21 aprilie, la Rouen, capitala regiunii Normandia, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe RomaniaTV.net.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, nr. 2 mondial, s-a declarat în formă şi pregătită să dea totul în prima partidă de simplu cu Kristina Mladenovic, care deschide meciul România – Franţa de la Rouen, din semifinalele Fed Cup.

”Este un meci greu, indiferent cu cine aş fi jucat. E un meci de Fed Cup. Am jucat de multe ori contra Kristinei, dar e prima dată când jucăm în Fed Cup. Mă aştept la o partidă grea, la o partidă dificilă. Dar sunt pozitivă, pentru că ştiu cum joacă, ştiu ce trebuie să fac şi dacă sunt 100% mâine am şanse să câştig, aşa că o să merg pozitivă în teren. Voi da tot ce am mai bun să câştig acest meci”, a declarat Simona Halep, prima rachetă a României, după tragerea la sorţi a meciurilor din semifinala România – Franţa.

Halep este condusă în meciurile directe de Mladenovic (66 WTA) cu 3-2, dar ultima confruntare s-a încheiat cu o victorie a româncei, în 2017, în finala de la Madrid. Ultima victorie a jucătoarei franceze a avut loc în 2017 la Indian Wells.

Simona nu a fost surprinsă că Julien Benneteau a optat pentru Kristina Mladenovic ca a doua jucătoare de simplu: ”Este decizia lor şi au decis aşa cum au considerat. Nu sunt în măsură să comentez decizia lor, dar fetele noastre sunt mai puternice, asta cu siguranţă pot să spun. Mă simt bine, mă simt în formă, sunt sănătoasă, nu am niciun fel de problemă. Sunt emoţionată, bineînţeles, pentru că este un moment important pentru tenisul românesc, pentru ţara noastră. Dar, după cum am auzit şi bine ştim, o să avem o mare susţinere. Aşa că sper să dăm tot ce avem mai bun ca să câştigăm”.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC. Jucătoarele din echipa de Cupa Federaţiei a României, încurajate de militarii români din Afganistan

Jucătoarele din echipa de Cupa Federaţiei a României, care vor întâlni, în weekend, formaţia Franţei, au primit încurajări din partea militarilor români din Afganistan

„Hai, Româniaaaa!
Buzărnescu, Halep, Begu, Niculescu şi Olaru se pregătesc pentru primele meciuri din semifinala Fed Cup 2019! Fetele au văzut un mesaj de susţinere transmis de pe un teren cu mult praf, de la militarii noştri aflaţi în misiune în Afganistan, direct pe terenul de zgură de la Rouen înainte de antrenamentul oficial. Militarii Batalionului 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei” le-au trimis jucătoarelor şi câte o emblemă cu însemnul batalionului. Şi, pentru că de la ultima noastră întâlnire, la partida de FED CUP cu Cehia de la Cluj, ţinuta noastră de instrucţie s-a schimbat, am venit la Paris cu câte un tricou din cea nouă personalizat. Sperăm să vă poarte acelaşi noroc, cum v-a purtat celălalt la meciul cu Cehia!”, a scris Ministerul Apărării Naţionale pe Facebook.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial, în primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre Franţa şi România, de la Rouen, din semifinalele competiţiei. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Această confruntare va fi urmată de întâlnirea Caroline Garcia, locul 21 WTA – Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA – Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA – Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu.

Ziua de sâmbătă debutează cu primele partide de simplu, începând cu ora 15:00, precedate de ceremonia oficială de prezentare a celor două echipe (14:45). Duminică, de la ora 14:00, sunt programate ultimele două partide de simplu şi partida de dublu. Dacă scorul ajunge la 3-0 pentru una dintre echipe, nu se mai joacă a patra partidă de simplu şi se trece direct la partida de dublu. Dacă scorul devine 3-1 după ultima partidă de simplu, se dispută şi partida de dublu.

Semifinala Franţa – România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Rouen, cu o capacitate de 4.976 locuri, conform informaţiilor furnizate de organizatori. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României este alcătuită din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Mingile alese pentru acest meci sunt Babolat, utilizate şi la Grand Slam-ul de la Ronald Garros. Arbitrii de scaun sunt Nico Helwerth (Germania) şi Eiva Asderaki-Moore (Grecia), iar arbitru supervizor – Jane Harvey din Marea Britanie.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

România înfruntă Franţa pentru a doua oară în Fed Cup. Primul meci s-a disputat în 1976, când româncele Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai s-au impus cu 3-0 în finala turneului de consolare al competiţiei găzduite de Philadelphia (SUA), scrie AGERPRES.


DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC ONLINE STREAMING. George Cosac, președinte FR Tenis: „Poate fi 4-1, 3-2 sau 5-0 pentru orice echipă”

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a fost de părere că semifinala de Fed Cup dintre Franța și România este deschisă oricărui rezultat, chiar dacă româncele sunt creditate cu șanse 51-49 la sută pentru victorie.

George Cosac a fost de părere că meciurile vor fi foarte echilibrate. „Rezultatele întâlnirilor directe sunt destul de echilibrate între cele patru titulare ce vor juca în proba de simplu. Cred că este un meci deschis oricărui rezultat. Poate să fie 4-1 pentru orice echipă, poate să fie 3-2 pentru orice echipă, chiar şi 5-0 pentru fiecare echipă. Dar cu siguranţă, meciurile vor fi extrem de echilibrate”, a declarat George Cosac, după tragerea la sorți.

George Cosac a spus că introducerea Kristinei Mladenovic în partidele de simplu nu a fost o surpriză. „Kristina Mladenovic este o jucătoare cu un potenţial deosebit şi, cu un public extrem de gălăgios, cum îl ştim pe cel francez, poate să producă surprize. Sper că nu de data aceasta”, a precizat George Cosac.

George Cosac s-a declarat îngrijorat de faptul că Garcia și Mladenovic ar putea juca și la dublu. „Ştim foarte bine că au câştigat cel puţin două Grand Slam-uri, au făcut alte două-trei finale, sunt o echipă extrem de redutabilă. Sunt printre cele mai bune trei echipe de dublu din lume. Poate fi un motiv de îngrijorare, având în vedere că se va juca pe zgură, o suprafaţă mult mai lentă decât cea din Cehia”, a spus președintele FR Tenis.

DIGI SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – KRISTINA MLADENOVIC ONLINE STREAMING. Halep a primit 3.000 de dolari. Şi-a donat însă premiu

Simona Halep a primit cecul de 3.000 de dolari pentru Fed Cup Heart Award, premiu obţinut în urma votului fanilor pe site-ul fedcup.com. Fostul lider WTA şi-a donat premiul în bani fundaţiei care îi poartă numele.

„Este un moment special, primesc premiul pentru a doua oară. Sunt foarte fericită, pentru că oamenii apreciază cum sunt eu pe teren şi este mereu o plăcere să joc pentru ţara mea. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor pentru că m-au votat. Premiul este şi mai special pentru că vine în urma votului fanilor. Pentru că este un premiu special, îl voi dona fundaţiei mele. Vreau să ajut copiii să descopere tenisul, astfel că aceşti bani vor ajunge acolo. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca Fundaţia Simona Halep să crească pentru a ajuta cât mai mult posibil”, a declarat românca.

Simona Halep a câştigat premiul datorită evoluţiei de la Ostrava, din februarie, unde România a învins cu 3-2 Cehia în sferturile de finală.

Halep a mai câştigat Fed Cup Heart Award, aflată la a zecea ediţie, în 2014, pentru zona Europa/Africa a competiţiei.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden Testat Pozitiv la Covid-19, Va Continua să Lucreze în Izolare
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'