DIGI SPORT LIVE VIDEO Steaua – ACS POLI TIMISOARA ONLINE 1-0

DIGI SPORT LIVE VIDEO Steaua - ACS POLI TIMISOARA ONLINE: Steaua va debuta diseară în actuala ediție a Cupei Ligii și are șansa de a se califica în semifinale, dacă va câștiga în fața celor de la ACS Poli Timișoara.
Romania TV
15 oct. 2015, 17:46
DIGI SPORT LIVE VIDEO Steaua - ACS POLI TIMISOARA ONLINE 1-0

DIGI SPORT LIVE VIDEO Steaua – ACS POLI TIMISOARA ONLINE. Pentru partida care va începe la ora 21:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Mirel Rădoi a ales un lot diferit față de ce a folosit până acum.

STEAUA  – POLI TIMISOARA LIVE

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela (cpt), Tosca, Guilherme – Filip, Stanciu, Tahar – Popa, Chipciu, Mihalcea.

ACS Poli: Kirschstein – Belu, Scutaru, Melinte, Dan Popescu – Llorente, Artean, Sarmov – Bărbuţ, Elek, Goga.

Mai exact, antrenorul roș-albaștrilor a lăsat, în afara celor 18, cinci jucători, dar numărul celor care vor lipsi este șapte, asta pentru că Jugurtha Hamroun și Gregory Tade sunt accidentați. Algerianul a făcut o ruptură musculară în timpul partidei din campionat cu Voluntari, în timp ce francezul s-a accidentat ușor în mini-cantonamentul de la Săcele.

Rădoi nu se va baza la meciul cu Timișoara nici pe Houssine Kharja, Jean Sony Alcenat, Cătălin Carp, Rareș Enceanu și Alexandru Tudorie, toți fiind menajați după ce au participat la acțiunile loturilor reprezentative.

Kharja a fost chemat la lot de către selecționerul Marocului, dar nu a fost folosit deloc în cele două amicale cu Coasta de Fildeș, scor 0-1 și cu Guinea, scor 1-1.

Alcenat a fost utilizat în amicalul pe care Haiti l-a disputat în deplasare contra lui El Salvador, scor 1-3.

Carp a fost titular în meciul Moldovei din preliminariile Euro 2016, 1-2 cu Rusia, de la Chișinău, și rezervă neutilizată în eșecul din deplasare cu Suedia, scor 0-2.

Enceanu și Tudorie au fost în lotul naționalei de tineret U19 pentru cele două amicale din deplasare jucate contra reprezentativei similare a Danemarcei, 0-3, respectiv 1-4.

DIGI SPORT LIVE VIDEO Steaua – ACS POLI TIMISOARA ONLINE: Sperietoarea Florin Marin

Tehnicianul originar din Bucureşti, alintat „Flocea”, este singurul antrenor care a reuşit să învingă Steaua de trei ori consecutiv, e drept, cu trei echipe diferite. Prima lovitură s-a înregistrat pe 23 august 2014, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, chiar în Ghencea, scor 1-0, după golul marcat de Vlad Achim, actualul jucător de la FC Viitorul.

A doua victorie a fostului second de la naţională împotriva roş-albaştrilor a venit ca urmare a unui meci de campionat, disputat pe 19 aprilie 2015, pe Arena Naţională, cu retrogradata Oţelul Galaţi, scor 2-1, cu golurile marcate de Florin Cernat şi Jugurtha Hamroun, respectiv Ţucudean. Niciunul dintre aceşti fotbalişti nu se mai află la echipele de atunci.

Ultima lovitură dată de Florin Marin echipei antrenate de Mirel Rădoi s-a înregistrat în urmă cu aproape o lună de zile, pe 13 septembrie 2015, cu actuala echipă, chiar pe Dan Păltinişanu. Meciul s-a terminat cu Victoria Timişoarei, 1-0, după golul de poveste marcat de tizul lui Chicharito, Javier Hernandez.

De atunci, steliştii par într-un reviliment continuu. Au înregistrat patru victorii consecutive şi aşteaptă meciul de astăzi din postura de câştigătoare a primei ediţii de Cupa Ligii. Băieţii antrenaţi pe atunci de Costel Gâlcă s-au impus în faţa Pandurilor, cu scor de neprezentare, 3-0, goluri Iancu, Chipciu şi Ţucudean.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!