DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA 3-0 în Cupa Ligii

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Campioana României vrea revanşa în faţa giurgiuvenilor. 
Alina Costache
18 feb. 2015, 14:10
DIGI SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA 3-0 în Cupa Ligii

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Astra caută prima victorie în Ghencea după 15 ani, în turul semifinalelor Cupei Ligii, în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 19:00. „Va fi un joc deschis oricărui rezultat„, spun campionii, care au pierdut două trofee în fața giurgiuvenilor anul trecut.

După ce au pierdut Cupa şi Supercupa la penalty-uri în faţa Astrei, Steaua speră să-şi ia revanşa în Cupa Ligii. În prima manşă, poate debuta și George Țucudean, jucător adus în Ghencea pentru a-l înlocui pe Claudiu Keșeru. 

DIGI SPORT VIDEO

Ne-au pus probleme în meciurile pe care le-am jucat cu ei. Va fi un meci interesant, deschis oricărui rezultat. Sperăm să câştigăm şi să ne calificăm mai departe„, a declarat Alexandru Chipciu.

STEAUA – ASTRA în CUPA LIGII (ora 19:00). LIVE VIDEO la DIGI SPORT

De cealaltă parte, Gabriel Enache crede că el şi colegii săi pot obţine un rezultat bun pe terenul campioanei.

Avem un moral mai bun decât ei. Am câştigat încredere şi în meciurile de pregătire şi sperăm să ieşim cu fruntea sus din meci„, a spus jucătorul giurgiuvenilor.

15 ani au trecut de la ultima victorie a Astrei în Ghencea. Giurgiuvenii se vor simți, însă, ca acasă pe stadionul Stelei. Din cauza scandalului cu sigla şi numele, Peluzele Sud şi Nord Steaua au anunţat că nu vor mai susţine echipa.

E un avantaj, pentru că la ei suporterii sunt al 12-lea jucător„, a recunoscut Enache.

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a trecut de Rapid (2-1) şi CSMS Iaşi (3-0), în timp ce Astra le-a eliminat pe FC Braşov (4-1) şi Viitorul (3-1).

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Echipe probabile

Steaua: Arlauskis – Papp, Luchin, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Bourceanu – Chipciu, Rusescu, Tănase – Țucudean

Antrenor: Costel Gâlcă

Astra: Lung jr. – Rus, Oros, Ben Youssef, J. Morais – Laban, Florescu – Enache, Budescu, William – Alibec

Antrenor: Oleg Protasov

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Formaţia Steaua Bucureşti joacă miercuri, de la ora 19.00, în semifinalele Cupei Ligii, în compania echipei Astra Giurgiu.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Meciul de miercuri seară din Ghencea cu Astra, contând pentru prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, este prima ocazie pentru fanii campioanei să protesteze prin boicot total față de situația incertă prin care trece echipa lor favorită, aflată în conflict deschis cu CSA Steaua pentru nume, siglă și palmares.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Prima care a anunțat că nu se prezintă la partide a fost Peluza Sud, și a fost urmată rapid și de Peluza Nord, grosul galeriei roș-albaștrilor.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. “Deşi am aşteptat cu răbdare o soluţionare a conflictului dintre Steaua Bucureşti şi CSA, conflict în care am preferat să rămânem neutri, iată că şi acum, cu mai puţin de 3 zile înainte de începerea returului şi a partidelor oficiale ne vedem în situaţia de a fi la fel de neinformaţi şi dezorientaţi de evenimentele din acest scandal. Profităm de acest comunicat pentru a trage încă o dată un semnal de alarmă cu privire la situaţia creată şi să invităm părţile implicate să ajungă urgent la un punct de vedere comun şi să informeze suporterii stelişti asupra situaţiei reale. Trecând peste toate, pentru prima oară în 20 de ani, Peluza Nord Steaua nu va fi prezentă la meciurile nou numitei FCSB până când situaţia nu se va clarifica oficial, până când suporterii nu vor fi chemaţi să li se explice situaţia, până când nu vom şti la cine este palmaresul, până când nu ni se va explica strategia viitoare a echipei de fotbal, până când pe gazon nu va juca Steaua Bucureşti, echipa pentru culorile şi tradiţia căreia am făcut cele mai mari sacrificii”, se arată într-un comunicat al Peluzei Nord.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. „Motivația sentinței o vom primi mâine, dar eu știu foarte bine ce am pierdut. Nu s-a pus niciodată problema palmaresului și a culorilor în acest proces. Am pierdut doar marca, atât. Abia așteptăm să vedem ce elemente trebuie respectate. Noi, ca să nu fim acuzați de rea credință, am renunțat la absolut tot, am zis că așa este mai bine. Pe data de 4 februarie am avut o discuție cu reprezentanții peluzei. Atât timp cât trebuie să respectăm legea, asta facem. Îmi pare rău că fanii au spus că nu se vor mai prezenta la meciuri, dar toată lumea trebuie să știe că legea trebuie respectată, chiar dacă nu mereu este pe placul nostru. Am acționat și noi la rându-ne în două procese pentru a ne putea obține drepturile noastre, dar mai mult nu putem face. Asta arată că suntem preocupați, dar nu putem rezolva problema bătând din palme”, a reacţionat la DigiSport preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Steaua a anunţat luni seară că vânzarea biletelor pentru meciul cu Astra a fost suspendată temporar din cauza unor probleme de ordin tehnic.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. “Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că, din cauza unor probleme de ordin tehnic, vânzarea de bilete pentru partida cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei Ligii, a fost suspendată temporar! Tichetele vor fi disponibile începând cu ziua de marţi, ora 14.00, când sistemul va fi repus în funcţiune”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Oleg Protasov, tehnicianul giurgiuvenilor, revine pentru prima dată ca adversar al Stelei, fosta sa echipă.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. “E prima dată când joc împotriva Stelei și nu pot spune acum ce simt. A fost o relație frumoasă și cu echipa, dar și cu suporterii Stelei, niște jocuri frumoase, chiar foarte frumoase. Avem în față un joc greu, de un interes foarte mare, contra Stelei. Este un joc în care trebuie să arătăm ce am făcut până acum și ce putem să facem în continuare. Cred că avem forță și Astra este capabilă să câștige cu orice adversar. Suntem profesioniști și trebuie să jucăm contra adversarilor și cu o sută de mii de oameni, dar jucăm și cu tribunele goale. Trebuie să ne facem datoria în orice condiții”, a declarat Oleg Protasov.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Costel Gâlcă și Oleg Protasov vor aborda disputa din această seară cu foarte puține noutăți față de echipele din prima parte a campionatului. Primul va apela la Țucudean, în locul plecatului Claudiu Keșeru (Al Gharafa), Luchin îl substituie pe Szukala, iar Adi Popa va reveni în primul “11” într-un modul tactic schimbat, după transferul lui Sânmărtean. La rândul său, ucraineanul îl va folosi pe nou transferatul Celio în locul lui Ben Youseff.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Echipe probabile:

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Steaua: Arlauskis – Papp, Luchin, Varela, Latovlevici – Prepeliță – Ad. Popa, Rusescu, Tănase, Chipciu – Țucudean

DIGI SPORT LIVE STEAUA-ASTRA: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. LIVE VIDEO ONLINE: Steaua – Astra Giurgiu în semifinalele CUPEI LIGII. Astra Giurgiu: Lung jr. – Rus, Oros, Celio, Morais – Laban, Yahaya, Takayuki – Enache, Fatai, Budescu

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Pui umplut. O rețetă fabuloasă, transmisă din generație în generație
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Repartizarea computerizată a absolvenților clasei a VIII-a va avea loc pe 24 iulie
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'