CRAIOVA-RAPID: 2-1. Derby pentru lupta la titlu cu FCSB, Craiova revine în inferioritate. UPDATE declaraţii după meci

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea bucureşteană Rapid, în etapa secundă din play-off-ul Superligii.
Filip Stan
30 mart. 2024, 19:32
CRAIOVA-RAPID: 2-1. Derby pentru lupta la titlu cu FCSB, Craiova revine în inferioritate. UPDATE declaraţii după meci

CRAIOVA-RAPID: 2-1 Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Ivaylo Petev, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Rapid, scor 2-1, că formaţia sa trebuie să lucreze la psihic, însă a precizat şi că Alexandru Mitriţă “a arătat exact ce trebuia”.

”Ne bucură că am reuşit să ţinem rezultatul 0-0 la pauză. Când am luat roşu şi am încasat gol, ne-am amintit că trebuie să jucăm. Rapid a fost o echipă foarte bună. Îmi felicit jucătorii şi publicul. A fost al 12-lea jucător. Trebuie să lucrăm la psihic. Mă bucur că am făcut atât de mulţi oameni fericiţi. Oamenii care au intrat de pe bancă au făcut ce le-am spus. Am pus încă un fundaş şi am reuşit un contraatac. Mitriţă a fost căpitanul şi liderul azi. A arătat exact ce trebuia. Cred că Mitriţă are locul lui în naţionala României. Este şi prietenul meu”, a spus Petev, potrivit digisport.ro.

CRAIOVA-RAPID: 2-1 Tehnicianul rapidist Cristiano Bergodi a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 1-2, că echipa sa a făcut “harakiri” şi a primit două goluri din cauza relaxării.

”La cald e normal că sunt nervi şi că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din ofsaid, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar şi pentru ei. La pauză am zis că se poate câştiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri. Dacă dai gol şi te relaxezi…. Am primit 2 goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat şi 11 contra 10! E inexplicabil. E frustrant. Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câştigăm, mai ales după golul din minutul 48. L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Am luat două goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! Nu mi-a venit să cred! E un harakiri din partea noastră. Pentru noi e un dezastru din punct de vedere moral! Toţi suntem vinovaţi, şi eu, şi jucătorii!”, a spus Bergodi.

CRAIOVA-RAPID: 2-1 La Craiova, gazdele puteau deschide scorul încă din minutul 19, însă golul lui Alexandru Mitriţă a fost anulat pentru ofsaid. Cei care au marcat primii au fost oaspeţii, prin Funsho Bamgboye, în minutul 48. După numai trei minute craiovenii au rămas în zece, după eliminarea lui Lyes Houri – al doilea cartonaş galben. Surprinzător, însă, gazdele au renăscut după eliminare. Ştefan Baiaram a egalat în minutul 59, după o pasă a lui Alexandru Mitriţă. Apoi a venit rîndul lui Mitriţă să înscrie. Andrei Ivan a fost faultat în careu şi mijlocaşul oltenilor a transformat aducându-şi echipa în avantaj. S-a încheiat 2-1 pentru gazde, iar Craiova este pe locul secund, cu 31 de puncte, în timp ce Rapid e pe locul 4, cu 28 de puncte.

Min. 66: 2-1, GOOL Craiova, Mitriţă transformă un penalty obţinut de Ivan

Min. 60: 1-1, GOOL Bairam, egalitate pe tabelă, dar Craiova este în inferioritate numerică

Min. 48: GOOOL! Funsho Bamgboye, Rapid, înscrie cu o lovitură de cap, 0-1
De cealaltă parte, Rapid n-a reușit să obțină un nou rezultat important după 4-0 cu FCSB și a dezamăgit la debutul în play-off: 1-2 acasă, în Giulești, în fața campioanei Farul.

Cutremur pe piaţa TV din România: Orange Sport se închide de la 30 iunie. Ce se întâmplă cu angajaţii
Noi probleme pentru Simona Halep după decizia TAS în dosarul de dopaj. Ea va rata meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup
„Giuleștenii” au ieșit mai bine din cele două dispute din sezonul regular, reușind să o învingă acasă pe Universitatea Craiova în tur, scor 2-0, dar și să obțină o remiză la retur, în Bănie, scor 1-1.

Universitatea Craiova – Rapid, echipe de start
Universitatea Craiova: L. Popescu – Șt. Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Căpățînă – Al. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, A. Ivan, Mitriță
Rezerve: D. Lazar – Soiri, Raul Silva, Maldonado, Ndong, Anzor, Danciu, Kozulj, Cîmpanu, Bana, Koljic, Markovic
Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid: Aioani – Braun, I. Cristea, Iacob, Borza – Djokovic, Hasani, Hromada – Funsho, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia – Bădescu, Săpunaru, Dr. Grigore, Emmers, Al. Albu, Petrila, Onea, El Sawy, Cîrjan, Burmaz
Antrenor: Cristiano Bergodi

DIGI SPORT ONLINE CRAIOVA-RAPID LIVE VIDEO: Dan Şucu a venit cu autocarul fanilor şi va sta la peluză

Alături de suporteri fac deplasarea actualii acționari ai Rapidului, Dan Șucu și Victor Angelescu, dar și fostul patron Nicolae Cristescu. Autocarele plecate din Giulești au făcut un popas în parcarea unei benzinării pentru a lua masa. Dan Șucu a mâncat alături de suporteri. Pe lângă parizer, brânza și chiftelele nu au lipsit din meniu.

Mihai Rotaru: ”Acest meci stabilește candidata la locul doi și challengerul pentru FCSB”

Într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, după Sepsi – CFR 1-1, Mihai Rotaru a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1. Patronul celor de la Universitatea Craiova nu a ezitat să pună presiune pe Rapid, adversara directă din această etapă.

Cutremur pe piaţa TV din România: Orange Sport se închide de la 30 iunie. Ce se întâmplă cu angajaţii

„Noi ne luptăm acum cu CFR, Rapid, Farul și Sepsi, ca să nu mai ignor pe cineva din greșeală. Gică este prietenul meu, îl iubesc, nu a fost intenția mea de a-l ofensa. Acest meci (n.r. Universitatea Craiova – Rapid) este cel care va stabili principala candidată la locul 2 și challengerul la titlu pentru FCSB.

Nu sunt de acord că pentru CFR s-a terminat lupta la titlu. Ultimele meciuri ale FCSB-ului din turul acestui play-off sunt cu Universitatea Craiova, Rapid și CFR Cluj. Sunt trei meciuri din care poate să ia niciun punct, sau două. Dacă iau 9 puncte, sunt campioni. Atunci FCSB își va arăta adevăratul nivel. Sunt cele mai grele meciuri”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?