Flora Tallinn – Farul Constanţa 0-2. Spectacol total făcut de Hagi și Budescu

Dublă de succes pentru Gică Hagi. Farul Constanța a învins și în retur pe Flora Tallinn, în preliminariile UEFA Conference League.
Filip Stan
16 aug. 2023, 20:40
Flora Tallinn – Farul Constanţa 0-2. Spectacol total făcut de Hagi și Budescu

Farul se descurcă și fără Alibec și Borza. Rivaldinho a făcut 0-1 în minutul 4, iar Budescu a înscris pentru 0-2 în minutul 18. Gică Hagi este ca și calificat. Deja scorul este 5-0 la general pentru campioana României.

Flora – Farul. Echipele de start

Flora Tallinn: Grunvald – Hussar, Kuusk, Seppik, Kallaste – Vassilijev, Miller – Kuraksin, Alliku, Ojamaa – Zenjov

Rezerve: Paplavskis, Lapa, Lukka, Mihhalov, Kolobov, Purg, Lilander, Pajo, Veering, Vain

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki – Băluță, Nedelcu, Artean – Mazilu, Rivaldinho, Budescu

Rezerve: Buzbuchi, Mușat, Queiros, Vînă, Vianna, Andronache, Boli, Carnat, Grameni, Grosu, Sali, Dussaut

Știrea inițială

Farul Constanța joacă în deplasare cu Flora Tallinn, azi, ora 19.00, în turul 3 preliminar al Conference League, iar meciul din Estonia este transmis la TV și în România, pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Echipa calificată va întâlni în play-off învingătoarea din disputa Qarabag sau HJK Helsinki

DIGI SPORT online Flora Tallinn – Farul Constanţa. Farul Constanța este deja cu un pas în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Flora Tallinn în manșa tur a turului 3 preliminar cu scorul de 3-0, la Ovidiu, iar la retur pleacă din postura de mare favorită la calificare.

Partida dintre Flora Tallinn și Farul Constanța din returul turului 3 preliminar din Conference League se vede la TV în România. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Simona Halep ar putea reveni pe teren în octombrie, pedeapsă redusă la jumătate în scandalul de dopaj
Dacă va trece de Flora Tallinn, formația antrenată de Gică Hagi se va duela în play-off-ul Conference League cu pierzătoarea dintre Qarabag și HJK Helsinki. În prima manșă, formația din Azerbaidjan s-a impus cu scorul de 2-1.

Ce premii o așteaptă pe Farul Constanța dacă trece de Flora Tallinn

Pentru accederea în turul trei din Conference League, Farul Constanța a încasat un bonus în valoare de 550.000 de euro din partea UEFA, însă suma poate crește considerabil.

Dacă Farul Constanța trece de Flora Tallinn și ajunge în play-off-ul Conference League, atunci formația lui Gică Hagi va încasa de la UEFA 550.000 de euro. O calificare în grupele competiției ar însemna un premiu de 2,94 milioane de euro pentru campioana României.

  • Turul 3: 550.000 de euro
    Play-off: 750.000 de euro
    Grupe: 2.940.000 de euro
    Victorie în grupe: 500.000 de euro
    Egal în grupe: 166.000 de euro
    Locul 1 în grupă: 600.000 de euro
    Locul 2 în grupă: 325.000 de euro
    Calificare în optimi: 300.000 de euro
    Calificare în sferturi: 1.000.000 de euro
    Semifinale: 2.000.000 de euro
    Calificarea în finală: 3.000.000 de euro
    Campioana: 5.000.000 de euro

Gică Hagi știe că în fotbal se pot întâmpla multe și tocmai de aceea le atrage atenția jucătorilor săi că trebuie să fie foarte atenți și să trateze cu mult profesionalism jocul retur.

„E un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Am venit aici ca să câștigăm. Nu putem să ne uităm în spate. Sper ca toți să înțeleagă asta. Ne-am cunoscut la Costanța ambele echipe. Meciul a fost echilibrat. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Și ei au avut ocazii bune.

Gigi Becali își face mausoleu la palat. Mitică Dragomir a dezvăluit planul patronului FCSB: „Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage”
Noi avem cea mai bună academie din România. Baza clubului e făcută prin academie. Promovăm jucători tineri foarte mult. Trebuie să îi dai curaj și să fii alături de jucătorul tânăr!”, a declarat Gheorghe Hagi la conferința de presă programată înaintea partidei.

Antrenorul Florei a dat o declarație care îi poate adormi pe cei de la Farul
Antrenorul celor de la Flora Tallinn, Jurgen Henn, a recunoscut după meciul de la Ovidiu că șansele ca echipa sa să se califice în play-off-ul Conference League sunt minime.

”Am pierdut mingea, iar adversari au fost norocoși că mingea a sărit din nou la ei. După primul gol, ei au câștigat încredere, dar am reușit să preluăm controlul jocului. În final, am început să vânăm golul, dar așa adversarii au reușit să își creeze șanse.

Trebuie să realizăm că este aproape imposibil să ne calificăm. Este nevoie de un miracol uriaș. Înaintea returului, putem spune că șansele noastre de a ne califica sunt de 1%. Trebuie să jucăm cu demnitate. Probabilitatea să ne calificăm este mică, dar vom încerca să abordăm meciul cu relaxare și să obținem ceva”, a declarat Jurgen Henn, conform Delfi Sport.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!