DINAMO ASTRA 1-2, Mulţescu şi-a învins echipa la care a făcut carieră

Dinamo a fost învinsă acasă cu 2-1 de Astra Giurgiu; Alibec a dat gol şi pasă decisivă, iar Subotici a avut parte de debut cu gol la gazde.
Filip Stan
14 sept. 2018, 15:29
DINAMO ASTRA 1-2, Mulţescu şi-a învins echipa la care a făcut carieră

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă, iar la gazde Danijel Subotici a înscris la debut.

Min. 89: Dinamo – Astra 1-2, gol Subotic

Min. 66: DINAMO ASTRA 0-2, Moise majorează diferenţa.

Min. 13: 0-1, GOL ALIBEC

Echipele:  

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, R. Grigore, Olteanu – Hanca, Gomelt, Cooper – Neicuțescu, D. Popa, Nistor 
Rezerve: Eșanu, Delorge, Tîrcoveanu, D. Ciobotariu, Salomao, Subotici, Moldoveanu 

Astra: Iliev – Belu, Cestor, Erico, Radunovici – Begue, Mrzljak, Biceanu – Balaure, Alibec, Llullaku 
Rezerve: Lazar, Roșu, Buș, Butean, Crișan, Moise, Gavriliță 

DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT.  Gigi Mulțescu se întâlnește pentru prima oară cu Dinamo după ce „câinii” au renunțat la el în favoarea lui Florin Bratu, deși în primă fază îi promiseseră banca tehnică. Antrenorul celor de la Astra are un meci de orgoliu pentru că, sezonul trecut, acesta ajunsese la un acord cu conducerea din Ștefan cel Mare pentru a prelua echipa după demiterea lui Vasile Miriuță, dar roș-albii l-au umilit pe experimentatul antrenor. Prezentarea oficială urma să fie a doua zi, iar Mulţescu începuse deja să schițeze și să analizeze meciul bucureștenilor cu CSU Craiova din „sferturile” Cupei României. Totul a picat după ce Mulțescu a fost sunat târziu în noapte de dinamoviști și a fost anunțat că înțelegerea a picat pentru că managementul s-a reorientat spre Florin Bratu! DIGISPORT şi TELEKOMSPORT transmit, vineri, de la ora 21:00, DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. „Doar Pesic are probleme, nu va fi în lot pentru această partidă. Vom încerca să-l blocăm pe Alibec dacă va juca, e un jucător cu calități. Nu știu dacă vor fi mulți fani la acest meci, trebuie să fim realiști. Să sperăm că cei care vor veni vor fi alături de echipă. Noi sperăm să-i facem fericiți. Vom întâlni un adversar care nu a pierdut până acum, care are cea mai bună apărare, alături de Sepsi, și pentru mine e o provocare foarte mare, dat fiind faptul că s-a schimbat și antrenorul la Astra, e unul experimentat, Mulțescu, pe care îl respect și îl felicit, am lucrat cu el la Dinamo, știu cum pregătește meciurile, așa că trebuie să fim foarte atenți, să ne autodepășim pentru a scoate un rezultat bun”, a declarat Florin Bratu în conferinţa de presă premergătoarea meciului DINAMO – ASTRA.

DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Gigi Mulţescu debutează pe banca celor de la Astra, în acest sezon, chiar contra lui Dinamo, echipa la care a crescut. Antrenorul în vârstă de 66 de ani susţine că pauza aceasta i-a prins foarte bine, deoarece a reuşit să pună echipa la punct, atât ca pregătire fizică, dar şi ca tactică. „Am avut patru zile cu două antrenamente, săptămâna trecută. Săptămâna asta am făcut antrenament în fiecare zi, numai că altă dinamică. Acum da, sunt pregătiţi, au nevoie şi ei de o victorie pentru ca să poată să abordeze cu un moral mai bun celelalte meciuri, pentru că pentru noi începe un mini-play-off. Nu reneg perioada de la Dinamo, dimpotrivă, o respect, acolo m-am lansat în fotbalul mare, acolo am făcut performanţă”, a declarat Gigi Mulţescu despre meciul  DINAMO ASTRA, meci contând pentru etapa a 8-a din Liga 1, programat, vineri, de la ora 21:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT.

DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Echipele probabile la meciul DINAMO – ASTRA

DINAMO: Penedo- Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore – Nistor, Gomelt, Cooper – Pesic, D. Popa, Salomao. Antrenor: Fl. Bratu.

ASTRA: Iliev- Belu-Iordache, Bejan, Erico, Radunovic – Mrzljak, Biceanu – Balaure, N. Roşu, Llullaku – Alibec. Antrenor: Gh. Mulţescu.

DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. DINAMO ASTRA, meci contând pentru etapa a 8-a din Liga 1, se joacă, vineri, de la ora 21:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. DINAMO este pem locul 8, cu 10 puncte, iar ASTRA pe 4, cu 11 puncte. DIGISPORT şi TELEKOMSPORT transmit, vineri, de la ora 21:00, DINAMO ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru un român care a mers în Turcia. Ce a ieșit dintr-o bucată de pâine în timp ce mânca la restaurantul hotelului: ”Bătaie de joc pe banii tăi”
Capital.ro
Statul va VEDEA TOT. Ordin fără precedent, aprobat pe 8 august: Un moment întunecat
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Atenție! Se schimbă radical vremea în următoarele 4 săptămâni!
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Vama Niki din Macedonia, alternativă la Evzoni. Ce spun turiștii care au trecut pe acolo
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Pescobar va înnebuni! A fugit la Mykonos cu fostul iubit Mama copilului său l-a luat pe cameră pe 😮 😮 😮
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Crește vârsta de pensionare. Ordin la Ministerul Muncii: Nu pedepsim femeile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Guvernul Federației Ruse alocă 220 de milioane de ruble pentru locuitorii regiunii Kursk afectați de incursiunea ucraineană
MediaFlux
RĂSTURNARE în ALEGERILE din SUA! ESTE OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!