DINAMO – SEPSI 1-2 în etapa a 21-a din LIGA 1. „Câinii”, departe de play-off VEZI CLASAMENTUL

Dinamo a pierdut, vineri, meciul de acasă cu Sepsi, 1-2, după ce a condus cu 1-0, şi are şanse tot mai mici să ajungă în play-off.
Filip Stan
13 dec. 2019, 20:01
DINAMO - SEPSI 1-2 în etapa a 21-a din LIGA 1.

Dinamo a deschis scorul în minutul 60, când Nistor a reușit să-l învingă pe Niczuly din 8 metri. Căpitanul lui Dinamo primea al doilea cartonaș galben 12 minute mai târziu, iar această decizie a arbitrului Iulian Călin a influențat decisiv deznodământul partidei. Karanovic, introdus pe teren de Leo Grozavu în minutul 70, a reușit „dubla” în mai puțin de 10 minute și a adus a doua victorie consecutivă pentru Sepsi în Liga 1.

DINAMO – SEPSI 1-2 (0-0)

Nistor 60 / Karanovic 76, 79

DINAMO: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu – Mrzljak (82 Fabbrini), I. Filip – Mihaiu (68 D. Popa), Nistor, Sorescu – Perovic. Antrenor: Dusah Uhrin.

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Bouhenna, Fl. Ștefan – Fulop, Vașvari, Deaconu (58 Salli) – Andrezly (70 Karanovic), Carnat (27 Safranko), Ștefănescu. Antrenor: Leo Grozavu.

Clasament

DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO. DINAMO SEPSI, meci contând pentru etapa a 21-a din Liga 1, se joacă, vineri, de la ora 20:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Dinamo poate urca pe loc de play off în cazul unei victorii, în timp ce Sepsi încearcă să iasă din zona periculoasă a clasamentului. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, vineri, de la ora 20:30, DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO. Iulian Călin va arbitra meciul DINAMO – SEPSI, ajutat de asistenţii George Neacșu şi Gabriel Stroe. DINAMO SEPSI, meci contând pentru etapa a 21-a din Liga 1, se joacă, vineri, de la ora 20:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT.

DINAMO – SEPSI 1-2. A marcat  KARANOVIC în min. 79!

DINAMO – SEPSI 1-1. A marcat KARANOVIC în min. 76!

DINAMO – SEPSI 1-0. A marcat NISTOR în min. 60!

DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO. Echipele de start la meciul DINAMO – SEPSI

DINAMO: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu – Mrzljak, I. Filip – Mihaiu, Nistor, Sorescu – Perovic. Antrenor: Dusah Uhrin.

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Bouhenna, Fl. Ștefan – Fulop, Vașvari, R. Deaconu – Andrezly, Carnat, Ștefănescu. Antrenor: Leo Grozavu.

DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO. „Am fost foarte supărat de jocul cu Hermannstadt, fiindcă acela nu a fost fotbal. Și ne-am cam obișnuit să pierdem în deplasare. Acum, trebuie să ne revenim fiindcă urmează un meci tare greu cu Sepsi și nu ne permitem să mai pierdem puncte. Normal că sunt supărat pe jucători. Trebuie să ne luptăm mai mult și să alergăm mai mult. Dacă râmân și din iarnă la Dinamo? Da. Dacă sunt sigur? În fotbal, nimic nu e sigur. Și orice e posibil. Să vedem ce va mai fi după aceste două meciuri din 2019, mai vorbim după. Avem două puncte ca să ajungem în top 6. Mai sunt 18 puncte în joc, trebuie să luptăm mai mult”, a spus Dusan Uhrin înainte de DINAMO – SEPSI.

DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEODinamo şi Sepsi s-au mai confruntat de șapte ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus bucureştenii, un joc a fost câştigat de covăsneni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, vineri, de la ora 20:30, DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEODINAMO SEPSI, meci contând pentru etapa a 21-a din Liga 1, se joacă, vineri, de la ora 20:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORTDinamo poate urca pe loc de play off în cazul unei victorii, în timp ce Sepsi încearcă să iasă din zona periculoasă a clasamentului. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, vineri, de la ora 20:30, DINAMO SEPSI LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 august 2024, produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Se dau banii înapoi în România. Decizia venită chiar azi, 2 august: Contactați neapărat!
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
O nouă monedă în România. Lansare BNR, pe 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Pugilista italiană Angela Carini își cere scuze față de Imane Khelif după abandonul din sferturile JO 2024
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?