DINAMO a învins U CLUJ la penalty-uri şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii

DINAMO - U CLUJ Dinamo va primi 50.000 de euro pentru calificarea în semifinale, în timp ce ''U'' va fi recompensată cu 25.000 de euro. 
Filip Stan
13 dec. 2014, 21:00
DINAMO a învins U CLUJ la penalty-uri şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii

UPDATE. Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Adeplast la fotbal, sâmbătă seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce a învins pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2 (0-0 după prelungiri). 

Pentru Dinamo au transformat Cosmin Matei, Elton şi Valentin Lazăr, în timp ce pentru ardeleni au punctat doar Ceppelini şi Lorant Kovacs. 

Dinamo va primi 50.000 de euro pentru calificarea în semifinale, în timp ce ”U” va fi recompensată cu 25.000 de euro. 

Finala competiţiei se va desfăşura în data de 20 mai, pe Arena Naţională. 

Dinamo Bucureşti – U Cluj 0-0, după prelungiri, 3-2 la loviturile de departajare; stadion ”Dinamo” – Bucureşti 
Au executat în ordine: Pablo Ceppelini 0-1 (gol), Cosmin Matei 1-1 (gol), Raul Costin 1-1 (ratare – peste poartă), Elton 2-1 (gol), Sasa Stojanovic 2-1 (ratare), Ionuţ Nedelcearu 2-1 (ratare), Dino Skvorc 2-1 (ratare – apără Traian Marc), Mansaly Boubacar 2-1 (ratare – apără Emilian Dolha), Lorant Kovacs 2-2 (gol), Valentin Lazăr 3-2 (gol) 
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea). 
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) – CCA, Paul Mincu (Bucureşti) – LPF 


DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. Dinamo, formaţie umilită în ultima etapă, 1-6 la Giurgiu cu Astra, va întâlni Universitatea Cluj, grupare care a şters pe jos în etapa precedentă cu Ceahlăul, în deplasare, scor 6-0.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. „Mergem la Bucureşti pentru continua șirul victoriilor. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, știm ce înseamnă un animal rănit. Tratez acest meci ca şi pe celelalte. Dinamo este o echipă foarte bună, cu jucători valoroși. Va fi un meci ciudat împotriva lui Dănciulescu, avem același nași suntem foști colegi”, a declarat antrenorul şepcilor roşii, George Ogăraru.

Dinamo – Universitatea Cluj, LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00 AICI şi AICI

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. De partea celaltă, Danciu-gol, va renunţa la funcţia onorifică de antrenor principal, după numai trei meciuri pe banca roş-albilor.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. “Nu mai rămân antrenor la Dinamo. Nu mai continuu şi gata. Chiar dacă cei din conducere îmi vor spune că n-au altă soluţie, tot nu voi mai continua. Încă nu sunt pregătit. Sunt anumite etape pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge antrenor. Nu regret că am acceptat oferta clubului. Ţin mult la jucători. Singura modalitate de a ieşi din această situaţie este de a câştiga meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj”, a precizat acesta.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. Cupa Ligii a fost reînființată în acest sezon, după ce a debutat cu două ediții în 1998 și 2000, dar a fost ulterior clasată. Cele două câștigătoare de până acum sunt FCM Bacău (1998) și Gloria Bistrița (2000).

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. Cupa Ligii îi va aduce în conturi echipei care va pune mâna pe trofeu o sumă care poate ajunge până la 275.000 euro, Premiile Cupei Ligii: tur preliminar – 10.000 euro; optimi – 20.000 euro; sferturi – 25.000 euro; semifinală – 50.000 euro; finală – 70.000 euro; câștigarea trofeului – 100.000 euro.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. Șefii dinamoviștilor i-au avut pe listă pe Mihai Teja sau Claudiu Niculescu, dar noul antrenor al lui Dinamo va fi Adrian Mihalcea.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.Camerunezul Justin Mengolo le-a transmis un mesaj suporterilor pentru partida de sâmbătă cu Dinamo. Mengolo a dezvăluit că doreşte să rămână la U Cluj pentru a demonstra că este un atacant talentat, chiar dacă ofertele au început să apară.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.„Ştiu că suporterii au fost supăraţi pentru că nu am avut rezultatele pe care le-au aşteptat în campionat. De aceea vrem să le oferim şi o victorie în final, sâmbătă, în Cupa Ligii cu Dinamo. Ei merită acest cadou de sărbători. Am nevoie de continuitate în evoluţii, de aceea îmi doresc să rămân la Universitatea! Cu o bună pregătire în iarnă, cred că putem să arătăm altceva în campionat. Personal, ştiu că pot să fac mai mult pentru acest club. Veţi mai vedea goluri şi în retur, marca Mengolo”, a spus Mengolo pentru StirideSport.ro.

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.„Calificarea în semifinalele Cupei României este o mare performanţă pentru U Cluj. Am auzit că nu s-a mai câştigat o cupă de 50 de ani. Ar fi minunat să reuşim noi acest lucru în 2015. Universitatea e un club de tradiţie şi are nevoie de încă un trofeu”, a completat Justin Mengolo, Universitatea Cluj

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.Echipele probabile:

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00. Dinamo: Marc – Bărboianu, Nedelcearu, Cordoş, S. Filip – Boubacar, Elton – Lazăr, C. Matei, Alexe – Bilinski

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.Universitatea Cluj: Niculescu – Jovanovic, Skvorc, Ninu, Bambara – Costin – Viveiros, Ceppelini, Cristocea, Mengolo – Lemnaru

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) – Mircea Orbuleţ (București), Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

DINAMO – U CLUJ LIVE VIDEO în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ora 20.00.Observator CCA: Eduard Dumitrescu (Piteşti). Observator LPF: Paul Mincu (București).

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!