Dinamo vrea stadion nou, muzeu şi imn. Decalogul lui Ionuţ Negoiţă pentru relansarea echipei

Acţionarul majoritar FC Dinamo Ionuţ Negoiţă a prezentat un proiect de relansare a clubului cu zece puncte, printre acestea numărându-se construirea unui nou stadion, înfiinţarea unui muzeu şi găsirea unui imn al echipei.
Romania TV
28 mart. 2013, 14:43
Dinamo vrea stadion nou, muzeu şi imn. Decalogul lui Ionuţ Negoiţă pentru relansarea echipei

„Sunt foarte hotărât să fac lucruri importante la Dinamo. Vreau să fac din Dinamo un club modern, occidental, performant, bine organizat. Aş vrea ca Dinamo să dea tonul, să fim un exemplu în promovarea decenţei şi respectului de care avem nevoie în fotbalul românesc.

E un decalog, sunt zece puncte de la care nu vreau să mă abat. În primul rând ar fi stabilitatea financiară. La câteva ore după ce am preluat clubul am achitat restanţele salariale. Pe de altă parte, ceea ce era foarte important, licenţierea, unde a fost nevoie de o sumă importantă de bani, a fost rezolvată. Practic putem merge mai departe fără a avea o grijă în acest sens. Dinamo trebuie să fie în Top 3, mai ales că venim după o perioadă în care am fost pe locurile 5-6.

Un al doilea punct este reorganizarea clubului şi stabilirea unui nivel cât mai ridicat de performanţă. Fără un sistem bine pus la punct nu putem face performanţă„, a declarat acţionarul principal al echipei Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

Oficialul grupării bucureştene şi-a exprimat intenţia ca echipa să aibă un nou imn, ales de suporteri, până la finalul sezonului: „Un al treilea punct se referă la centrul de copii şi juniori. Merg pe ideea că suntem un popor talentat, dar din păcate este neglijată latura de pregătire. Va fi o prioritate pentru mine să scoatem cât mai mult din talentele româneşti şi a le pune în valoare. Şi echipa îmi doresc să fie formată într-o măsură mare din jucători români.

Un al patrulea punct se referă la legendele lui Dinamo, care trebuiesc puse în valoare şi aduse în atenţia publicului. Încercăm să le oferim un loc cât mai onorabil, plecând de la abonamente bine plasate.

La al cincilea punct este vorba despre un nou imn. Voi demara o consultare publică cu suporterii dinamovişti. Aşteptăm idei, fiecare să vină cu propuneri. Îmi doresc ca până la finalul acestui sezon să avem un nou imn. De altfel îmi doresc şi comunicarea să o aducem la un nivel cât mai înalt. Asistăm la o revoluţie a ceea ce înseamnă comunicare, vrem să venim la zi, să folosim tot ce înseamnă tehnologie. Un alt punct se referă la merchandising. Vrem magazine şi puncte de vânzare în ţară. Încercăm să le facem cât mai repede şi într-un an de zile să avem câteva puncte de desfacere reprezentative„.

Un proiect foarte important pentru Negoiţă este construirea unui nou stadion în cadrul bazei sportive din Şoseaua Ştefan cel Mare. „Un alt subiect ar fi muzeul lui Dinamo. Nu avem aşa ceva şi fac un apel la toţi fanii lui Dinamo care au orice simbol să le doneze. Cu promisiunea că vom trece sub aceste obiecte numele donatorului. Avem proiecte speciale şi pentru copii. Vom da bilete în şcoli copiilor să vină la meciurile organizate pe teren propriu.

Un al zecelea punct, foarte important pentru mine, se referă la un stadion şi o bază, un complex sportiv cât mai modern, în Ştefan cel Mare. Voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a realiza acet lucru. Nu e un proiect uşor, care să se facă de azi pe mâine. Chestiunea cu Glina este răutăcioasă„, a mai spus Negoiţă.

În cadrul conferinţei de presă, jucătorul Ionel Dănciulescu i-a dăruit lui Negoiţă un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor şi unul cu numărul 25, cu o dedicaţie specială din partea atacantului care a atins cota de 500 de meciuri disputate în Liga I. Acţionarul a precizat că va dona obiectele muzeului pe care vrea să-l întemeieze pentru început în cadrul Hotelului Rin, până când va găsi un spaţiu propice la stadion.

Fostul acţionar Nicolae Badea va avea o funcţie onorifică la Dinamo şi Negoiţă a dezminţit faptul că palmaresul clubului s-ar afla în proprietatea fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie, care controlează vechea societate ce a administrat clubul. „Cu domnul Badea am o relaţie normală, are o funcţie onorifică la Dinamo. Restul sunt poveşti, speculaţii. Dinamo este foarte ok. Respectiva firmă este în insolvenţă, este condusă de către creditori”, a spus Ionuţ Negoiţă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!