Dinu Maxer a dezvăluit detaliul ascuns din relația cu Deea Maxer! Nici măcar familia artistei nu a știut multă vreme. ”Mi-a fost teamă atunci, nu neapărat că s-ar duce ea să mă acuze”

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a surprins showbiz-ul românesc, ei fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țară. Acum, la mai bine de un an de când au decis să meargă pe drumuri separate, Dinu Maxer a dezvăluit o problemă intimă pe care au avut-o cei doi și despre care nici măcar familia artistei nu a știut pentru o vreme.
Filip Stan
12 mart. 2024, 17:12
Dinu Maxer a dezvăluit detaliul ascuns din relația cu Deea Maxer! Nici măcar familia artistei nu a știut multă vreme. ”Mi-a fost teamă atunci, nu neapărat că s-ar duce ea să mă acuze”

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a surprins showbiz-ul românesc, ei fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țară. Acum, la mai bine de un an de când au decis să divorțeze, Dinu Maxer a dezvăluit o problemă intimă pe care au avut-o cei doi și despre care nu multă lume a știut.

Citește și Deea Maxer, noi detalii despre divorțul de Dinu Maxer. De ce a divorțat, de fapt: „Am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam”

Deea și Dinu Maxer au format, timp de 18 ani, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

După mai bine de un an de când au divorțat, artistul a vorbit deschis despre relația dintre el și cântăreață, mărturisind care a fost cea mai importantă problemă a lor, de pe vremea când abia se cunoscuseră, care i-a făcut chiar să își țină povestea de iubire ascunsă.

Între Dinu și Deea Maxer există o diferență de vârstă de 16 ani și. Și, deși mereu cei doi au declarat că acest lucru nu a fost un obstacol în relația lor, de curând, artistul a dezvăluit că vârsta le-a dat mari bătăi de cap la început.

Deea Maxer, poveste de dragoste de la 15 ani

Fostul soț al Deei Maxer a dezvăluit că Deea era încă minoră atunci, având doar 15 ani când s-au cunoscut și, tocmai din această cauză, au fost nevoiți să își țină relația secretă, temându-se de reacțiile pe care le-ar fi avut oamenii din jur atunci când ar fi aflat.

Timp de un an de zile, nici măcar părinții artistei nu au știut că se întâlnea pe ascuns cu Dinu Maxer, care avea atunci peste 30 de ani.

Acum, artistul spune că nu regretă nimic din povestea de dragoste alături de Deea. Cât despre propria fiică, acesta a mărturisit că nu ar avea nimic de spus dacă s-ar îndrăgosti de un bărbat mai în vârstă.

„Diferența de vârstă nu a contat atunci, cât a contat faptul că era minoră. Evident, mi-a fost teamă atunci, și nu neapărat că s-ar duce ea să mă acuze, fiindcă eu sunt un bărbat care respectă femeia, așa am fost educat.

Însă era, dacă poți să crezi, în perioada aia m-am documentat asupra lucrurilor care s-au întâmplat în America, în Franța, în Anglia cu artiști cunoscuți, care odată ce s-au cuplat cu minore au fost efectiv puși la zid.

Și atunci am luat hotărârea să avem o relație până face ea 16 ani, o relație ascunsă de ochii lumii. Familia ei nu a știut mult timp, ei au presupus, au bănuit, dar nu au știut. La o discuție s-a aflat abia, nu mai știut, la un an și ceva de când aveam o relație”, a spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Citește și Dinu Maxer, primele imagini cu noua iubită. Cum arată femeia care i-a făcut inima să bată din nou

Întrebat dacă ar accepta, tată fiind, o diferență atât de mare între fiica sa și potențialul iubit, acesta a spus:

„Absolut. Mie îmi place să proiectez ceea ce am trăit. De ce nu? Fiindcă eu nu regret nimic. Eu nu regret nici că am fost și nici că s-a încheiat. Pentru mine este o mare liniște lucrul ăsta, chiar o împlinire. Eu dacă m-aș întoarce aș retrăi aceleași lucruri”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea, ”În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...