Dinu Maxer intervine în conflictul izbucnit între Magdalena, actuala parteneră, și Deea Maxer. „Nu vom avea de ce să aducem trecutul în viitorul nostru”

Dinu Maxer a făcut primele declarații după ce logodnica lui, Magdalena Chihaia, i-a transmis Deei Maxer să nu îndrăznească să vină la nunta lor.
Filip Stan
24 iul. 2024, 10:57
Dinu Maxer intervine în conflictul izbucnit între Magdalena, actuala parteneră, și Deea Maxer.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu au decis încă unde și când vor face evenimentul, dar artistul și-a cerut partenera de soție.

Zilele trecute, Deea Maxer a spus, în glumă, că ar participa la nunta fostului soț doar în calitate de prezentatoare de evenimente, pentru suma de 2.000 de euro.

Magdalena a intervenit și a spus că fosta parteneră a lui Dinu nu are ce căuta la nunta ei. „Nu, bineînțeles că nu. Face parte din trecutul lui Dinu, așadar, nici ea și nici fostul meu soț nu au ce să caute la nunta noastră”, a declarat Magdalena Chihaia pentru click.ro.

Citește și Cristina Ich aruncă bomba despre relaţia cu Alex Piţurcă. Mai sunt sau nu împreună: „Să fim cei mai buni părinți pentru Noah”

Dinu Maxer a făcut și el declarații pe acest subiect. Artistul a spus că are o relație bună cu Deea, dar ea nu fi invitată la nunta lui. „Gluma asta, pentru că nu pot să-i zic altfel, am înțeles că a fost inițiată de un internaut care a întrebat-o pe Facebook sau pe Instagram, nu știu exact, dacă vine la nunta noastră și Deea ar fi răspuns, sper ironic, cu această afirmație care a făcut înconjurul presei românești. Noi nu avem un eveniment stabilit, deci este exclus să vorbim în momentul acesta despre așa ceva, dar când va fi, nici ea și nici fostul soț al Magdei nu vor fi invitați. Nu vom avea de ce să aducem trecutul în viitorul nostru. Așadar, faptul că eu am o relație normală cu mama copiilor mei și vreau să le ofer copiilor un mediu fără ceartă și fără tensiuni este o altă latură care nu se combină cu latura aceasta”, a explicat Dinu Maxer, pentru WOWbiz.ro.

Dinu a mai dezvăluit că el și Magdalena formează un cuplu și pe scenă, fiindcă prezintă evenimente împreună. „Noi chiar dacă am venit sub o altă ofertă artistică, am ajuns să prezentăm împreună spectacolele de la Majestic Mamaia și în momentul acesta formăm deja un cuplu de prezentatori sudat. Avem deja o lună de când prezentăm împreună, ceea ce este foarte mișto. La capitolul proiecte, sincer să fiu vara doar le creăm, de concretizat se concretizează abia prin toamnă. Ne concentrăm pe această latură artistică pe care o prestăm vara, iar pe lângă asta se adaugă zilele de orașe, de comune pe care le prezentăm sau le prezint singur și prezențele noastre în Festivalul Festina Talents, eu – ca președinte al juriului și Magda – ca președinte al juriului în concursul de dans”, a mai povestit Dinu Maxer.

Citește și Anca Dinicu a aruncat bomba! Ce sex are bebelușul pe care îl „dospește” în burtică: „Nu am mai spus până acum”

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!