Dinu Maxer răspuns acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcană. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”

Deea Maxer a avut o serie de comentarii cu privire la relația pe care a avut-o cu fostul ei soț. Dinu Maxer s-a simțit nevoit să ofere o serie de explicații cu privire la acuzele pe care aceasta le-a lansat în spațiul public,
Mircea Filipescu
30 mai 2023, 10:33
Dinu Maxer răspuns acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcană. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”
Dinu Maxer răspun acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcana. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”

„Scandalul” Maxer este departe de final. Deea și Dinu Maxer au încercat pe cât posibil să nu aivă devieri prea mari în spațiu public și să nu își spele rufele chiar în fața camerelor, totuși războiul dintre cei doi este departe de a se termina. Dinu Maxer a simțit nevoia să iasă la „contraatac”, după ce recent Deea a făcut o serie de acuzații la adresa sa. Totuși, acesta a păstrat un ton plin de respect vis a vis de mama copiilor lui. Acesta a dat a dat de înțeles că, din punctul lui de vedere, fosta lui soție a picat într-o capcană.

Citește și: Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Primele declaraţii despre despărţirea de Dinu: „Violent verbal, irascibil”

Deea și Dinu Maxer au decis să o ia pe drumuri separate, după ce au avut o viața împreună timp de 18 ani. Acum au început să ieasă la iveală o serie de amănunte cu privire la familia lor. Deea este cea care a dat prima din casă, spunând lucrurilor pe nume. Aceasta a luat hotărârea de a clarifica anumite zvonuri, însă afirmațiile ei nu aufost ignorate de fostul soț, care nu a ezitat să îi dea replica.

Deea Maxer a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost nevoită să accepte provocarea sosurilor picante. Aceasta a fost pusă în dificultate de anumite întrebări, și cu toate că a încercat să fie rezervată și atentă la detaliile pe care le oferă, aceasta a avut și câteva momente de sinceritate. Ea a dezvăluit că principalele motive pentru care ea și Dinu s-au separat țin de nepotrivirea de caracter, lipsa calmității și incompatibilitate. Mai mult de atât, vedeta a sublinat că fostul ei soț era foarte priceput în a arăta o imagine total diferită în fața publicului.

Dinu Maxer s-a simțit obligat să ofere o replică, însă acesta a păstrat un ton calm și diplomat. Totuși, acesta este de părere că că fosta sa soție a căzut în capcana întrebărilor lui Cătălin Măruță.

„Ce să facem acum? Un live de acasă să vedeţi că e ordine? Dacă aveam o filmare pe săptămână, mă rădeam doar înainte de acea filmare. Atunci mă îngrijeam, cred că la asta mă refeream. A căzut în capcana întrebărilor, zic eu. A zis că nu mă iubesc suficient, a aprobat ce a zis Cătălin Măruţă. I-am zis că m-a deranjat ce a făcut, mi-a părut rău ca un divorţ care părea curat a fost pătat… Dar nu vreau să cred că asta a fost scopul ei, a vrut să explice că relaţia cu noul iubit a început după divorţ. A vrut să spună nişte lucruri, dar a ieşit altceva”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Un alt lucru care a fost destul de deranjant pentru Dinu Maxer a fost faptul că fosta sa soție a afirmat că el s-ar fi plafonat. Acesta recunoaște că acest lucru este adevărat într-o oarecare măsură, însă artistul susține că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că s-a concentrat pe viața de familie și pe rolul de tată.

„Ea mi-a zis că m-am plafonat, că nu mai am deschidere, ambiţie, perseverenţa. Acum, o să zic ceva ce o să îmi aducă critici: mi-am luat rolul de tată prea în serios! Am abandonat viaţa profesională într-un fel pentru copii… Intrasem într-o rutină, duceam copii la şcoală, la grădiniţă, mergeam la sală 2-3 ore. Am vrut să o ajut pe ea, să o ajut cu afacerea online. Am lăsat partea profesională deoparte”

Trăgând linie, Dinu Maxer a explicat că nu regretă nimic din ceea ce a făcut și că și dacă ar lua-o de la capăt ar proceda exact la fel. Acesta a mai mărturisit că acum gândurile lui sunt foscusate în totalitate pe copii. De asemenea, acesta a dezvăluit că nu este deranjat de faptul că Deea și-a găsit fericirea lângă alt bărbat.

„Eu nu o să spun nimic urât de ea, a fost prea frumos între noi. Viaţa pe care i-am oferit-o Deei a fost una frumoasă, dacă aş putea să întorc timpul înapoi aş proceda la fel. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat! Sunt alt om, văd viaţa altfel, am o altă perspectivă asupra vieţii.  Vreau să mai spun un lucru: mă bucur că există un el în viaţa ei pentru că o face fericită, iar fericirea ei se răsfrânge şi asupra copiilor”, a concluzionat Din Maxer.

Citește și: Deea Maxer reacţionează la divorţul Ilincăi Vandici. Ce mesaj a postat pe reţelele sociale

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Arsenal ilegal descoperit în locuința unui pensionar din Tulcea
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'