Divorț ȘOC în lumea mondenă. Se despart după 13 ani de căsnicie: „Vom avea grijă de copiii noștri”

Divorț ȘOC în lumea mondenă. Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat că se despart după două decenii împreună și 13 ani de căsătorie. Actorii au spus că au depus o cerere comună de divorț anul trecut. Cei doi au împreună trei copii, s-au cunoscut în 2001 și s-au logodit în 2004.
Alina Costache
08 apr. 2024, 09:27
Divorț ȘOC în lumea mondenă. Se despart după 13 ani de căsnicie:
Divorț ȘOC în lumea mondenă

Divorț ȘOC în lumea mondenă. Cohen și Fishet s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere în Sydney, Australia. Baronul Cohen a povestit mai târziu The New York Times despre prima lor întâlnire, spunând că Isla Fisher este „hilară”.

Am fost la o petrecere foarte pretențioasă, iar eu și ea am creat o legătură după ce le-am luat microfonul celorlalți oameni de la petrecere. Eu am știut imediat. Nu știu dacă și ea a simțit la fel„, declara actorul.

Sasha Baronul Cohen a devenit faimos în anii 1990 cu personajul său Ali G, infamul gangster care a devenit un star de comedie. De asemenea, a jucat rolul lui Borat, un jurnalist din Kazahstan, și a jucat rolul extravagantului fashionist austriac Bruno.

Citește și: Alina Ceușan, dezvăluiri despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: „Cred că a fost o decizie înțeleaptă pentru modul în care evolua relația”

Divorț ȘOC în lumea mondenă

Actorii au anunțat despărțirea printr-o fotografie cu ei, purtând haine albe sport și au transmis că „după un meci lung de tenis care a durat peste 20 de ani, în sfârșit lăsăm jos rachetele” și că au „lucrat în liniște la această schimbare. Vom împărtăși pentru totdeauna devotamentul și dragostea noastră pentru copiii noștri. Apreciem sincer că respectați dorința familiei noastre de intimitate”, au scris cei doi actori.

Isla Fisher a apărut în rolul lui Shannon Reed în telenovela australiană „Home and Away”, înainte de a trece la roluri pe marele ecran. Rolul ei inovator a venit în „„Wedding Crashers” în 2005 și a jucat și în „Confessions of a Shopaholic”. De asemenea, a publicat o serie de cărți pentru copii.

Luna trecută, Baron Cohen și actrița australiană Rebel Wilson s-au certat înainte de lansarea cărții ei de memorii. Cartea include acuzații împotriva lui Cohen, care a amenințat cu procese. Wilson a scris că i s-a cerut să facă unele lucruri „derogative pentru femei sau pentru dimensiunea mea”, iar unele scene au făcut-o să se simtă „umilită” și „hărțuită sexual”.

Ea l-a asemănat pe comediant cu „un bătăuş de clasa a IV-a care o tachinează pe fata grasă pe locul de joacă şi încearcă să-i facă din viaţă un iad”.

Cohen a negat vehement orice acuzație, declarând că descrierea lui Wilson despre ce s-a întâmplat în perioada filmărilor din 2016, pentru filmul său „Grimsby”, a fost „demonstrat falsă”. Cartea de memorii urma să fie lansată în Marea Britanie joi, dar data a fost mutată la 25 aprilie, însă a fost deja lansată în SUA.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'