Divorț surpriză în showbiz, după 10 ani de căsnicie. Ce se va întâmpla cu cei trei copii ai cuplului

Un nou divorț surprinde showbiz-ul internațional, după ce tot mai multe vedete au ales să se separe. Două celebrități, care păreau că formează cuplul perfect, au făcut anunțul neașteptat.
Alina Costache
12 ian. 2024, 19:15
Divorț surpriză în showbiz, după 10 ani de căsnicie. Ce se va întâmpla cu cei trei copii ai cuplului
Divorț surpriză în showbizul românesc

Austin McBroom și Catherine McBroom au ajuns la divorț. Cunoscuți sub numele de familia Ace pe platforma YouTube, au anunțat recent că au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor a stârnit o gamă variată de reacții din partea fanilor, unii susținând-o pe Catherine în contextul unor acuzații anterioare de înșelăciune formulate împotriva fostului soț de-a lungul anilor.

Cei doi vloggeri au câștigat notorietate prin canalul lor de YouTube, The ACE Family, lansat în 2016, care a acumulat până în prezent peste 18 milioane de abonați. Relația lor a început în 2015, iar cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu câțiva ani, îaninte de 2020.

Citește și: Șoc în lumea sportului! La două ore după ce a anunțat nasterea primului său baiat, iar după două ore, divortul: „Relația noastră de părinți rămâne prioritatea noastră”

Într-o postare pe Instagram, Catherine McBroom Paiz a confirmat despărțirea și a explicat că au ajuns la un acord comun pentru divorț. Chiar dacă simte că inima ei e sfâșiată, se simte eliberată și e de părere că a luat cea mai bună decizie.

„Am convenit de comun acord cu un divorț și ne vom despărți pe cale amiabilă. Drumurile noastre ca cuplu s-au schimbat și au creat provocări care sunt ireconciliabile. Această decizie vine cu inima foarte grea. Oricât de sfâșietor este asta, și eu mă simt eliberată”, a scris Catherine.

Anunțul familiei Ace a generat o serie de reacții din partea comunității online, iar mulți fani și-au exprimat susținerea pentru Catherine în lumina unir acuzații anterioare de infidelitate la adresa lui Austin.

Divorul marhează finalul unei perioade în care cuplul a împărtășit întreaga lor viață și aventură cu publicul lor, iar acum aceștia se îndreaptă spre drumuri separate, încheind o etapă semnificativă din viața lor personală și online.

Austin a vorbit și el despre separare și a dezvăluit că au căzut de acord în ceea ce privește despărțirea. Amândoi au simțit că este momentul să meargă pe drumuri diferite, pas pe care l-au și făcut.

Austin McBroom și-a exprimat perspectiva asupra divorțului într-o postare pe Instagram, însoțită de o fotografie cu el și Catherine McBroom. El sugerează că, în ciuda divorțului, cei doi intenționează să mențină o custodie comună asupra copiilor lor.

Bărbatul a mărturisit că a adunat o mulțime de experiențe frumoase și amintiri de neuitat alături de soția lui, dar orice carte se termină și la fel s-a întâmplat și în cazul lor. Și-au promis că vor rămâne uniți de dragul celor trei copii și vor forma cea mai bună echipă în ceea ce privește creșterea și educația lor.

Citește și: Depresia a adus-o în pragul divorțului! Clipele cumplite trăite de Minodora: „Am intrat în depresie pentru că nu mă vedea”

„Am convenit de comun acord cu un divorț, dar vom rămâne o echipă când vine vorba de copiii noștri. Am creat una dintre cele mai grozave povești, aproape un deceniu împreună, atâtea amintiri, atâtea realizări dar fiecare carte se termină. Și acum vom scrie o nouă carte ca autori separați”, a spus și Austin.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Austin McBroom (@austinmcbroom)

Canalul lor de YouTube se axa pe aspectele cotidiene ale vieții cuplului și ale celor trei copii ai lor. Familia McBroom a fost centrul unor controverse pe parcursul celor opt ani de activitate pe YouTube.

De la acuzații de escrocherie în legătură cu cadourile primite de la fani, până la procesul de 3 milioane de dolari al lui Austin McBroom, nu a existat niciodată un moment lipsit de intrigă pentru familia Ace.

Pe durata expunerii lor în lumina reflectoarelor, Autin s-a confruntat și cu numeroase zvonuri și acuzații de infidelitate care vin de la soția sa, Catherine. În 2022, cuplul a anunțat că va părăsi platforma YouTube și, în consecință, nu au mai încărcat conținut pe canalul lor principal timp de șapte luni.

Vedeta și-a încheiat declarația despre divorț numindu-l pe Austin „cel mai bun prieten al ei”, spunând că este un statut care „nu se va schimba niciodată”.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'