DJ Harra a dat lovitura în afaceri! Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu: ”Totul a început la vârsta de 19 ani”

DJ Harra este una dintre cele mai cunoscute vedete din România datorită excentricității de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Deși foarte mulții cred că bruneta scoate bani frumoși din muzică, artista are o afacere în domeniul medical care îi aduce sume colosale în conturi.
Alina Costache
21 feb. 2023, 10:57
DJ Harra a dat lovitura în afaceri! Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu: ”Totul a început la vârsta de 19 ani”
Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu

Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu. Dana Neacșu, cunoscută de publicul din România drept  DJ Harra, a dat lovitura în afaceri.

Citește și Bunica lui Theo Rose, show pe TikTok, la 81 de ani. „Are voce frumoasă mamaia dumneavoastră” VIDEO

Vedeta a lăsat muzica la o parte și scoate bani frumoși dintr-un alt domeniu

DJ Harra a dezvăluit recent că deși iubește foarte mult muzica, își câștigă existența din cu totul și cu totul alt domeniu pentru care a dezvoltat o mare pasiune. Mai mult, vedeta are planuri mari și pregătește o nouă afacere în acest domeniu.

„Din 2017 am această afacere. Totul a început la vârsta de 19 ani, când nu știai la ce facultate să te duci și prima mea opțiune a fost medicina dintotdeauna. Când am ajuns să depun dosarul, mulți se plângeau că dom’le o să facem bani peste abia 10 ani și o să fie super greu. Eu habar nu aveam. Când am auzit am plecat. Eu am rămas în continuare de tot ce înseamnă medical. În 2017 am făcut această companie care se ocupă cu distribuția de echipamente medicale în mare parte. Adică tot e are nevoie un spital sau o clinică, eu aduc, începând de la o bucată până la o cantitate mare de 2,3 tiruri, de cât are nevoie fiecare de ceva. Ușor, aș vrea să îmi deschid o clinică care se ocupă doar cu echipamente de radiologie sau RMN. Oi vedea dacă există bani pentru asta, dacă se găsesc, că e scump”, a declarat DJ Harra, la WOWnews.

Deși toată lumea o știe ca fiind o fire extrem de veselă, DJ Harra are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a fost abandonată de mama ei pe care a cunoscut-o în urmă cu foarte puțin timp, însă aceasta a recunoscut că nu a fost niciodată supărată pe cea care i-a dat viață.

„Nu am fost niciodată supărată pe mama că m-a părăsit. Ba mai mult de atât, după ce am cunoscut-o, i-am mulțumit că m-a abandonat. N-aș fi crescut și n-aș fi fost mai fericită niciodată, decât aici unde sunt acum și cred că Universul lucrează exact așa cum îți e ție cel mai bine la momentul respectiv. Există loc de mai bine și de mai rău, dar momentul în care te afli în viața ta e cel benefic ție.”, a mărturisit DJ Harra.

Citește și Afirmație șocantă la Survivor România! Alina Radi, atac dur la adresa lui Kamara: „Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său!”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!