Doina Teodoru a anulat Paștele! Postarea actriței a inflamat spiritele în rândurile credincioșilor

Mai sunt doar câteva zile până la Paște. Pentru români aceasta este o sărbătoare profund creștină, respectată de majoritatea oamenilor. Doina Teodoru, se pare că preț de o clipă, a uitat cât de credincioși sunt românii și a gafat în stil mare. Iată ce a postat actrița pe pagina ei de Instagram.
Alina Costache
11 apr. 2023, 17:13
Doina Teodoru a anulat Paștele! Postarea actriței a inflamat spiritele în rândurile credincioșilor

Doina Teodoru a a inflamat spiritele după ce a făcut o postare scandaloasă pe pagina ei de Instagram. Credincioșii au explodat de furie după ce au văzut glumița postată de actriță chiar înainte de Paște. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a publicat pe Insta Story o glumiță care nu a fost prea bine preluată de internauți, în special de credincioși.

Citește și: Gabriela Prisăcariu l-a prins „în flagrant” pe Dani Oțil. Ce reacție a avut blondina: „Vai de capul meu!”

Paștele este la o aruncătură de băț, iar pentru majoritatea românilor această sărbătoare reprezintă mult mai mult decât un prilej de întâlnire cu cei dragi. Pentru majoritatea persoanelor această perioadă a anului reprezintă Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, o sărbătoare profund creștină, care pentru credincioși reprezintă esența crezului lor.

Tocmai din acest motiv, cea mai mare parte dintre persoane este extrem de sensibilă cu privire la glumele referitoare la Paste. Așadar, cu toate că Doina Teodoru este o persoană care tratează cu umor absolut toate situațiile din viața ei, gluma referitoare la Învierea Domnului a deranjat foarte multe persoane.

Concret, Doina Teodoru a postat la story o memă care îl arată pe Iisus Hristos răstignit pe cruce. Mântuitorul era întrebat care sunt ultimele cuvinte înainte de moarte, iar răspunsul nu a fost deloc pe gustul internauților: „Ascunde ouăle!”.

Cel mai probabil, Doina Teodoru nu a avut intenția de a leza pe cineva sau de a ataca credința oamenilor, însă efectul postării ei a fost acesta. Cu sigutanță, mai multe persoane au interpretat cât se de greșit postarea acesteia.

Ce face Doina Teodoru după America Express

După ce a terminat experiența America Express, Doina Teodoru a decis că este momentul pentru o perioadă de relaxare. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a profitat de timpul liber și a decis să plece într-o vacanță alături de prietenele ei, în Italia.

După cum, deja, s-a observat în ultima perioadă, Doina și Cătălin Scărlătescu s-au afișat din ce în ce mai rar unul în compania celuilalt. Acest lucru a trezit suspiciuni în rândul fanilor, care au început să speculeze că are exista probleme în paradis.

Fanii sunt de părere că după experiența America Express, cei doi nu ar mai avea o relație atât de bună și atât de închegată. Colegul de emisiune, Nelu Cortea, dezvăluia cu după întoarcerea din America Latină, Doina și Cătălin au avut nevoie de o perioadă în care să stea separeți unul de celălalt.

Vacanțele petrecute separat au devenit o rutină pentru acest cuplu, fiind deja un lucru care s-a întâmplat de mai multe ori. După doar câteva luni, Doina a plecat în vacanță în Sardinia, doar alături de prietenele ei. În acest timp, Cătălin Scărlătescu a rămas singur în țară și a mers la pescuit.

Citește și: Dani, fiul lui Florin Salam, se însoară. Când va avea loc marele eveniment: „În sfârșit, se întâmplă”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani va primi David Popovici de la statul român pentru medalia de aur câștigată la Jocurile Olimpic
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Proba masculină de triatlon amânată din cauza poluării fluviului Sena
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!