DOLCE SPORT LIVE: Porumboiu dezvăluie salariile jucătorilor înainte de STEAUA-VASLUI

DOLCE SPORT LIVE STEAUA VASLUI. Cu mari probleme financiare, vasluienii vin în Ghencea cu o echipă decimată. Steaua este pe primul loc în Liga I, cu 62 de puncte, în timp ce Vaslui este pe 5, cu 42 de puncte.  
Filip Stan
11 apr. 2014, 11:30
DOLCE SPORT LIVE: Porumboiu dezvăluie salariile jucătorilor înainte de STEAUA-VASLUI

DOLCE SPORT LIVE STEAUA VASLUI este în direct pe Dolce Sport, de la ora 20:30, cu live TEXT și faze video în timp real pe RomaniaTV.net. Fostul finantator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a intervenit la Dolce Sport si i-a calcat din nou in picioare pe unii fotbalisti ai gruparii antrenate de Liviu Ciobotariu.

„Am crezut ca sunt oameni seriosi, chiar daca au restante… Multi nu au restante. Ei zic ca sunt un grup, dar sunt interese si din interior, si din exterior, mai mult decat meschine.

DOLCE SPORT LIVE STEAUA VASLUI. Sunt jucatori pe care nu ii poti numi jucatori. Fac greva… Sa zica multumesc pentru ca au niste contracte colosale fata de valoarea pe care nu o au ca fotbalisti. Eu nu am nicio obligatie sa platesc pe cineva. Eu am incercat sa ii ajut, sa discut cu ei, sa mearga, sa joace, sa fie caractere si isi vor primi banii.

Panarama aia de Straton chiar crede ca este portar de 9.000 de euro pe luna. Cand prinde, zici ca prinde pepeni, i se sparg pepenii in mana. Si e mare grevist. Cordos. Daca el este fotbalist de 8.000 de euro pe luna, net…

Celeban? Domnul Celeban nu se poate declara nemultumit, din ce stiu eu a luat niste salarii mai mult decat frumusele si in alta parte nu mai lua ce a luat aici.

Antal? Nu e adevarat cu 12 luni. Antal a primit in urma cu doi ani, pe doi ani in fata, din salariul respectiv, 500.000 de euro. Cat de nesimtit sa fii sa spui acum, cand clubul are o problema, ca nu esti platit de 12 luni?

Pacat de Mike Temwanjera, Viveiros, s-a discutat cu ei, foarte corect…”, a tunat Porumboiu la Dolce Sport.

Adrian Porumboiu a oprit finanţarea echipei după ce a intrat în conflict cu preşedintele Consiliului de Administraţie, Ciprian Damian, căruia i-a cedat anul trecut mai mult de 80 la sută dintre acţiunile clubului.

Meciul Steaua – FC Vaslui va fi în direct la DOLCE SPORT LIVE şi LIVE SCORE pe RomaniaTV.net.

STEAUA- VASLUI DOLCE SPORT. Fostul finanțator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit la Dolce Sport despre situația echipei moldovene. „E o lipsa de respect pentru competitie. Mie imi e jena ca am pastorit aceasta echipa care mi-a fost mai mult decat draga. E o situatie fara niciun fel de intelegere.

Am luat legatura cu directorul sportiv, cu care mai am o conexiune si cu antrenorul si i-am spus sa nu se faca de ras. Aseara am discutat si eu cu cei mai importanti jucatori si au zis ca vin. Cine stie cine si-o fi bagat coada. Coada si-o baga numai dracu. Acum vin cu copiii.

Am avut incredere in oameni. Nu pot sa inteleg, am o varsta si am trecut prin atatea, dar ce se intampla acum nu pot intelege.

Sunt vreo 13 jucatori care au intarziere doua sau trei luni, deci sunt in regula. Deci 13 puteau juca cu Steaua. E jenant, am primit bani de la televiziuni, nu poti sa te duci cu copii la meci.

Antal spune ca are 12 luni de cand nu a luat banii, dar Antal a primit cu doi ani salariul in fata. Stiu eu sigur ca a primit 500 de mii prima de instalare. Eu ii suspectez si de lucruri necurate. Am vorbit cu cei mai importanti, le-am promis si o prima si au zis da”, a spus Adrian Porumboiu pentru Dolce Sport.

Meciul Steaua – Vaslui se joaca vineri, la ora 20:30, in direct la Dolce Sport, şi LIVE SCORE pe RomaniaTV.net

STEAUA- VASLUI DOLCE SPORT, „Şcoala altfel” în Ghencea

Jucătorii Vasluiului au refuzat ieri să facă deplasarea la Bucureşti pentru meciul din această seară cu Steaua! Totul a început în jurul prînzului, cînd titularii, nemulţumiţi de faptul că nu au mai fost plătiţi de luni bune, au lansat un ultimatum: „Mergem să jucăm doar dacă plecăm în ziua meciului, ne aşteaptă autocarul la ora 12 la hotel şi ne aduce acasă imediat după meci. În plus, vrem şi o parte din banii pe care îi avem de primit”.

Iniţial, conducerea a fost de acord, dar după doar o oră s-a „sucit”: „Antrenorul şi stafful au făcut un program. Plecăm joi seară spre Bucureşti, să stăm în noaptea dinaintea meciului acolo”. Jucătorii au luat foc: „Avem de primit o grămadă de bani din partea conducerii. Fiecare ne pasează de la unul la altul, nimeni nu ne bagă în seamă, toată lumea ne minte şi ne ia la mişto! Chiar vă bateţi joc de noi! Dacă vă convine să plecăm în ziua meciului, bine, dacă nu, la revedere! Sîntem în grevă, nu facem nici o deplasare”.

STEAUA – VASLUI DOLCE SPORT. Nemulțumiți că nu au mai fost plătiți din toamna anului trecut, Antal & compania au decis să nu se prezinte la partida cu Steaua decît dacă șefii clubului le vor plăti restanțele salariile pînă în luna decembrie, cifrate la 450.000 de euro. Situația tragică de la FC Vaslui l-a determinat pe Ciprian Damian să susțină o conferință de presă, pe parcursul căreia i-a oferit acțiunile clubului lui Adrian Porumboiu. Totuși, finul fostului arbitru este de părere că nașul său nu are de gînd să revină la echipă deoarece nu are forța financiară necesară. Spre finalul întîlnirii cu reprezentanții mass-media, Damian a făcut o dezvăluire-șoc după ce a fost întrebat unde sînt salariile jucătorilor pe luna decembrie. „Da, bineînțeles! La Hotel Internațional din Iași, etajul 10. Acolo i-am dus. Întrebați-l la următoarea conferință pe domnul (n. red. Porumboiu). Cei mai mulți care au participat la acea partidă sînt acum după alte ziduri și nu pot vorbi în lipsa lor pentru că ar fi de…”, a spus Damian.

STEAUA – VASLUI DOLCE SPORT. Pornind de la declarația acționarului majoritar al Vasluiului, FANATIK.RO a discutat cu mai mulți apropiați ai clubului și a aflat detalii incredibile. În luna decembrie a anului trecut, Porumboiu a avut o întîlnire de afaceri cu Ioan Becali, care s-a încheiat la hotelul din Iași amintit de Damian în conferința de presă. Acolo, între cei doi milionari s-a încins o partidă de poker cu mize de zeci de mii de euro. La final, după ce s-a “curățat”, Porumboiu îi era dator lui Giovani, spun sursele fanatik.ro, cu incredibila sumă de 350.000 de euro! Fostul impresar, închis în prezent la peniteciarul de la Slobozia, i-a cerut fostului arbitru să se achite de datorie. Acesta a încercat să se eschiveze de la plata imediată și să obțină o amînare. Fără succes, însă! Giovani a insistat să primească toți banii în noaptea respectivă, iar Porumboiu s-a văzut nevoit să apeleze la Ciprian Damian, cu care în decembrie anul trecut se afla în relații cordiale. Adrian Porumboiu nu a comentat în niciun fel acuzele. 

STEAUA – FC VASLUI, 20:30, LIVE DOLCE SPORT

Echipe probabile

Steaua Bucuresti: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Parvulescu – Pintilii, Prepelita – Ad. Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu

FC Vaslui se va prezenta cu echipa de juniori


Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Florin Salam, mesaj controversat. Ce le-a transmis manelistul tinerilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kamala Harris devine favorita pentru nominalizarea democrată și caută un candidat pentru funcția de vicepreședinte
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!