Doliu în PSD. Unul dintre baronii social-democraţilor a murit!

Este o zi neagră pentru Partidul Social Democrat. Fostul primar al orașului Bălcești și președintele Organizației PSD Bălcești, Ion Curelaru a decedat.
Alina Costache
06 sept. 2021, 15:51
Doliu în PSD. Unul dintre baronii social-democraţilor a murit!

Unul dintre baronii social-democraţilor a murit!  Anunţul a fost de preşedintele Constantin Rădulescu pe contul personal de Facebook.

Doliu în PSD. Unul dintre baronii social-democraţilor a murit!

„Dumnezeu l-a luat, de curând, la El, pe colegul nostru Ion Curelaru, fost primar al orașului Bălcești și președinte al Organizației PSD Bălcești.Prin „plecarea” lui, PSD Vâlcea a mai pierdut un om valoros, a cărui lipsă se va simţi mult timp de acum înainte.

Prietenul și colegul nostru a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de viață trăită în demnitate, de omenie și de respect pentru cei din jur. A fost un om deosebit, un prieten devotat și un bun camarad. Sincere condoleanţe și întreaga noastră compasiune familiei greu încercate.Fie ca Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris președintele Constantin Rădulescu pe Facebook.

În luna aprilie, primarul comunei Viziru (PSD) s-a îmbolnăvit de COVID 19 la începutul lunii aprilie şi a murit.

Primarul comunei Viziru (PSD) s-a îmbolnăvit de COVID 19 la începutul lunii aprilie. Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost internat în secția de Terapie Intensivă COVID a Spitalului Județean Brăila.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat luni 1035 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. În spitalele COVID-19 sunt internaţi 3338 de pacienţi infectaţi cu virusul SARS-COV 2, dintre care 405 sunt la ATI. Potrivit reprezentanților unității medicale, după 14 zile, pacientul a fost mutat în secția non-COVID de Terapie Intensivă.

Până astăzi, 6 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.107.043 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.058.587 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.035 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 97 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Din totalul pacienților internați, 107 sunt minori, 102 fiind internați în secții și 5 la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.178.276 de teste RT-PCR și 2.538.044 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 5.630 de teste RT-PCR (2.514 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 3.116 la cerere) și 12.148 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 11.024 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 2.998 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 53.605 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 68 de persoane.

Citeşte şi: Vaccinurile intranazale împotriva Covid sunt aproape să intre pe piaţă. Imunologii spun că oferă mai multe avantaje și o imunitate mai puternică decât cele clasice
 

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele două orașe din România care nu se suferă între ele sub nicio formă. Rivalitatea lor a ajuns să fie studiată
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Recorduri de Temperaturi doborâte: Schimbările Climatice afectează Din Ce în Ce Mai Multe Zone ale Lumii
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...