Donald Trump şi soţia sa, Melania, au părăsit Casa Albă. „Vă iubim, ne vom întoarce într-un fel sau altul” VIDEO

Donald Trump a părăsit Casa Albă, însoţit de Prima Doamnă Melania Trump, cu câteva ore înaintea ceremoniei de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.
Filip Stan
20 ian. 2021, 15:46
Donald Trump şi soţia sa, Melania, au părăsit Casa Albă.
Donald Trump şi soţia sa, Melania, au părăsit Casa Albă

Donald Trump şi soţia sa, Melania, au părăsit Casa Albă. Cei doi au plecat cu elicopterul prezidențial, Marine One, în jurul orei 8:20, ora Washingtonului (15:20, ora României), spre baza Andrews din Maryland, aflată la aproximativ 16 kilometri de Washington.

Preşedintele Donald Trump a evocat un mandat ”de patru ani fantastic”, care a însemnat ”onoarea unei vieţi”.

„Am făcut atât de multe împreună, vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, staff-ului meu. Le mulțumesc că sunt aici. Vă mulțumesc pentru eforturile voastre, pentru munca depusă, pentru că oamenii nu știu cât a muncit această familie și au muncit pentru dvs. Ar fi putut avea o viață mult mai ușoară, dar au ales să facă asta. Vă mulțumesc foarte mult.

A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima doamnă este o femeie foarte delicată și frumoasă, și-a îndeplinit cum trebuie misiunea. E atât de populară printre oameni, de fapt, draga mea, vrei să spui câteva cuvinte?” a spus Donald Trump.

„Să fiu Prima Doamnă a voastră a fost cea mai mare onoare, vă mulțumesc pentru dragoste, pentru susținere, veți fi în gândurile mele, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, familiile, aceste momente”, a transmis Melania Trump publicului.

”Ce ar mai putea fi spus? Ce am făcut noi a fost uimitor, a fost ieșit din comun. Am reconstruit Armata SUA, am creat o nouă forță, forța spațială, noi n-am fost o administrație obișnuită, am avut grijă de veterani. Avem o rată de aprobare de 91% printre veterani. Înainte să venim noi, au fost tratați foarte rău”, a completat Donald Trump.

”Cel mai mare privilegiu al meu este că v-am fost președinte. Voi lupta întotdeauna pentru voi, voi asculta, voi privi, viitorul acestei țări nu a fost niciodată mai bun. Doresc noii administrații succes și noroc. Vă iubim, ne vom întoarce într-un fel sau altul”, a conchis președintele Donald Trump.

După discursul de la baza Andrews din Maryland, Donald Trump şi soţia sa Melania au urcat la bordul avionului Air Force One cu destinaţia Florida. Donald Trump va petrece ultimele ore ale mandatului său de preşedinte la reşedinţa sa din Florida, după ce a refuzat să participe la inaugurarea preşedintelui ales Joe Biden.

Succesorul său, Joe Biden, va depune jurământul în calitate de preşedinte al Statelor Unite la prânz.

Donald Trump nu a dorit să respecte tradiţia şi a ales să nu participe la inaugurarea succesorului său la Casa Albă. Este pentru prima oară în ultimii 151 de ani când un președinte refuză să participe la ceremonia de învestire a succesorului său. Ultima oară, un astfel de eveniment s-a petrecut în 1869, când președintele Andrew Johnson a refuzat să participe la învestirea succesorului său, Ulysses Grant.

Citeşte şi: Donald Trump i-a graţiat în ultima zi de mandat pe fostul său consilier, Steve Bannon, dar şi pe omul care l-a invitat pe Dragnea în SUA

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...