Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește: „Urmăritorii mei îmi spun: Mai taie, mă, și tu copitele alea”

Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește. Nu este niciun secret faptul că artistul are mare grjă de aspectul său fizic și a recunoscut de fiecare dată când și-a făcut vreo intervenție estetică. Își dorește să ofere o imagine plăcută fanilor și totodată, să fie mulțumit cu ceea ce vede în oglindă.
Alina Costache
28 feb. 2024, 11:40
Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește:
Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește

Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește. Artistul a mărturisit recent, în podcastul „Gând la gând cu Teo”, că nu mai are timp pentru aceste vizite regulate la salon, iar treburile îl împiedică să ajungă la manichiură. De multe ori, fanii observă acest lucru și fac mișțo de el, sugerându-i să-și taie „copitele”.

Citește și: Dorian Popa, mai sensibil ca oricând. Artistul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de Babs: „S-a încheiat de tot. Ustură în suflet”

Dorian Popa, acuzat că nu se mai îngrijește

Dorian Popa: „Bărbații din ziua de azi, cei trecuți de prima tinerețe, îi acuză pe tinerii care își fac implant de păr, care e foarte la modă, își pun acid hialuronic, se mai duc la un pensat, la o manichiură. Spun: Ce suntem noi, femei?„.

Teo Trandafir: „Tu? Știu că nu ai făcut niciodată un secret din asta, ai zis că îți faci manichiura, că ai grijă de tine, că îți pui un pic de acid hialuronic”.

Dorian Popa: „Mi-aș dori să mai prind niște manichiură, sincer, că tot spui. Urmăritorii mei cunosc și râd cu mine. Îmi spun: Mai taie, mă, și tu copitele alea. Mai fac și eu mișto de asta pentru că, vezi tu, au trecut vremurile alea în care aveam timp să stau pe la manichiuri și alte lucrușoare”.

Dorian Popa a dezvăluit că a renunțat la saloanele sale de înfrumusețare pe care le avea, pentru că nu aduceau profit.

Nu mai am saloane, tu știi că eu am avut și niște saloane de înfrumusețare și s-au dus pentru că nu au dovedit ce trebuie. Nu am ascuns niciodată, pentru că eu sunt de părere că cu a mea viață fac tot ce îmi doresc, atât timp cât nu deranjez vreo altă persoană.

Și doi, consider că un lucru pe care l-aș putea transmite tuturor celor care urmăresc acest podcast este că trebuie să avem o limită. Înțeleg că se poate exagera, dar până la urmă fiecare poate face tot ce își dorește cu corpul său, cu făța sa, și o să râzi.

Au trecut vremurile acelea. Acum treaba stă altfel. ‘Nu mă ajuți și pe mine cu un telefon la implantologul de păr? Nu mă ajuți și pe mine cu un telefon să îmi pun fațete?’ Zâmbesc către Dumnezeu și spun ‘Doamne, mare îți e grădina și frumoase și întortocheate povești ai’”, a mai spus Dorian Popa.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!