Dorian Popa, Crăciun în familie, după zece ani! Cum a fost răsfățat artistul. ”Ăștia suntem!”

Dorian Popa nu mai are nevoie de prezentare. Influencerul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România. Recent, Dorian a atras crtici asupra lui, după ce a fost prins la volan sub influența stupefiantelor. Chiar și așa, ca orice român, și Dorian a petrecut Crăciunul așa cum se cuvine, în ciuda ghinioanelor din ultima vreme.
Filip Stan
28 dec. 2023, 09:25
Dorian Popa, Crăciun în familie, după zece ani! Cum a fost răsfățat artistul. ”Ăștia suntem!”

De Crăciun, Dorian Popa a plecat în Germania, acolo unde locuiește fratele său. Influencerul și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu ”Mamișor” pentru două zile.

Citește și Dorian Popa, prima reacție după a fost prins drogat la volan: „Vreau să îmi cer scuze și îmi pare nespus de rău”

Înainte de a pleca în Germania, Dorian Popa a fost la indoor skydiving, a mai testat un Rolls Royce, în așteptarea mașinii pe care și-o dorește pentru el și a mai făcut cateva filmari pentru vlogurile sale.

La două luni după ce a avut probleme și a fost prins la volan sub influență substanțelor interzise, viața merge înainte și e super bună și prietenoasă cu Dorian Popa.

Cei doi au umplut un troler doar cu mâncare tradițională românească, și au plecat să petreacă un Crăciun minunat alături de familie, ceea ce nu s-a mai întâmplat de vreo 10 ani.

„Primul Crăciun împreună cu familia , după 10 ani!” , a intitulat Dorian Popa episodul pe care l-a filmat în Germania și l-a urcat apoi pe canalul său de Youtube.

„Aici, în acest troler, se află 20 de kile de sarmale, lebăr, salată de boeuf, tobă… Mergem la Cipulică, să îi vedem pe cei doi nepoței, Sebastian, care a făcut pe 22 un anișor, și Sofia, a făcut 3 ani, fraților! Nu știu când trece timpul!

Am zis că luăm un singur bagaj de cală, că am luat două ținute, stăm două zile. Plecăm și cu sarsanalele la propriu. Ne mai lipsea o pungă de-aia Dior, de rafie, este posibil chiar să plătim în plus pentru salată, lebăr și tobă…”, povestea Dorian Popa pe Instagram.

Desigur, Dorian nu se putea duce la fratele doar cu câteva gustări, astfel că, doar bagajul cu mâncare a cântărit 25,6 kilograme. Influencerul s-a amuzat teribil, încât a poreclit-o pe mama sa ”diva cu sarmale”.

„25,6 kilograme de sarmale în troler! Ne-au costat și sarmalele în plus, dar nu e nicio problemă! Mamișor e diva cu sarmale, acum se vede aici cum se machiază!”, a mai adăugat, amuzat, celebrul vlogger.

Dorian Popa și-a dorit sărbători de iarnă liniștite, alături de familia lui. „Atâta a rămas din Popa, ăștia suntem!”, a mai declarat artistul.

Moș Crăciun, darnic și anul acesta

Moșul a fost darnic cu artistul și anul acesta, care muncește pe brânci, 7 zile din 7, după spusele lui.

Dorian a primit de la Moș Crăciun un trening așa cum îi place lui, de la Versace, și adidași noi tot de la unul dintre brandurile sale preferate.

Citește și Dorian Popa rupe tăcerea după ce a fost prins drogat la volan: „Nu aruncați cu noroi!”

S-a bucurat de vacanța în Germania și a filmat câteva activități pentru canalul său de Youtube, a mâncat burger cu gem și s-a minunat de toate mâncărurile speciale pe care le-a găsit acolo.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!