Dorian Popa, în lacrimi în faţa lui Teo Trandafir: „Uite-aşa se pansează sufletul şi se-nchid rănile” Ce i-ar cere lui Dumnezeu dacă l-ar întâlni

Dorian Popa duce viața la care alții doar visează. Are o carieră de succes, dar și afaceri care îi aduc bani pe bandă rulantă. Pentru toate astea, artistul îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu. Dorian Popa i-a povestit lui Teo Trandafir că are o rugăciune, care îl emoționează de fiecare dată când o rostește. 
Alina Costache
22 feb. 2024, 23:22
Dorian Popa, în lacrimi în faţa lui Teo Trandafir:

Dorian Popa a făcut o dezvăluire emoționantă, în fața lui Teo Trandafir. Artistul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul este tot timpul cu zâmbetul pe buze, acesta fiind unul dintre atuurile cu care s-a făcut plăcut de publicul larg. Astfel, puține sunt momentele în care Dorian Popa apare trist în fața fanilor. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo Trandafir„, acolo unde a făcut o dezvăluire emoționantă, printre lacrimi.

„Câteodată mă emoționez și eu, pentru că nu am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Recent, am găsit o rugăciune nouă, mi-a dat-o cineva, pentru că nu înțeleg cum reușește Dumnezeu să mă țină atât de bine”, a spus Dorian Popa.

Războiul dintre Călin Donca și Dorian Popa continuă. Cine are dreptate, potrivit avocaților: „Nu e neapărat de prejudiciu”
Printre lacrimi, artistul a ținut să-i spună rugăciunea și lui Teo Trandafir.  ”Pe tot omul și pe toată ființa ce este tulburătoare, Tu, Doamne, ține-i cu puterea ta cât mai departe de fața mea și lăcașurile vieții mele. Auzi părinte glasul meu, chiar dacă strig din mijlocul furtunii și ajută-mă să ies la limanul liniștii și al odihnei mele”, este rugăciunea care l-a emoționat profund pe Dorian Popa.

Dorian Popa a apelat la terapie
„Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. Pe lângă asta, slavă cerului mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață. De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și al putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa.

Ce își mai dorește Dorian Popa de la Dumnezeu
„Iubesc tot ceea ce fac, trăiesc prin ce fac și asta este combo-ul perfect. Dacă Dumnezeu va vrea ca eu, în viața asta, să cânt, să am diferite întâlniri cu fanii, prin diferite orașe ale țării, să pot să construiesc cinci, șase case pe an sau un an jumătate și să mă bucur de antrenamentele mele, în liniștea mea, la Domnești. este un loc mai sărac decât în nordul Bucureștiului, dar are o energie extrem de primitoare și cu o liniște superbă. Dacă aș putea să îmbătrânesc așa, aș fi cel mai fericit. Un lucru îmi mai doresc de la Dumnezeu și știu că o să-l obțin, dar cu timp și cu răbdare, puțină putere de deconectare, ca să mai plec și eu în stânga, în dreapta, dar nu cu filmări de dimineața până seara”, a mai spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

 

Dorian Popa, despre studii: „Am făcut doar un semestru”

Dorian Popa știe cum să-și crească conturile bancare. Artistul a făcut bani grei din muzică, din online, din filme, dar și din imobiliare. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce studii are artistul.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, Dorian Popa a dezvăluit ce studii are. Artistul a mărturisit că a terminat facultatea de contabilitate și informatică. Vedeta recunoaște că regretă faptul că a reușit să facă doar un semestru la master și nu l-a terminat. Dorian Popa îi îndeamnă pe tineri să facă studiile superioare, mai ales dacă vor să își deschidă un business. Totodată, acesta a precizat că studiile l-au ajutat destul de mult în afacerile pe care le deține.

„Masterul l-am prins doar un semestru, pentru că, din păcate, atunci a bubuit treaba cu „Pariu cu viața”. Nu aș vrea să fiu ipocrit să zic tot ce îmi e la îndemână, pentru că nu mai era timp, dar poate că nu am mai avut puterea fizică și în aceeași ordine de idei, îți dau cuvântul meu de onoare că, oricât de mult susțin studiile și le spun tinerilor din ziua de astăzi să nu-și piardă interesul pentru școală, chiar dacă puteți să reușiți în business și cu doisprezece clase. Le spun să nu-și piardă interesul, pentru că studiile superioare fac diferența, fie că vrem să ne asumăm asta sau nu. Eu am terminat facultatea și îmi pare rău că nu am terminat și masterul. Sunt absolut sigur că în traseul vieții mele nu mi-ar fi folosit masterul la fel cum, obiectiv vorbind, nici facultatea nu mi-a folosit în mod direct, însă cunoștințele, disciplina, toate astea au un rost. Eu am intrat în lumea asta a artei și am putut să-mi folosesc toate cunoștințele de contabilitate, că eu asta am terminat, facultatea de contabilitate și informatică. Informatica m-a ajutat foarte mult pe partea de social media. M-a ajutat să-mi ghidez banii făcuți în zona asta și către alte afaceri, pentru vorba de bază a oricărui business man care a avut parte de succes în viață, nu-și ține niciodată ouăle în același coș”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului.

VIDEO Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. Locuinţa rivalizează cu casele vedetelor de la Hollywood: „Dressingul arată ca un spital, sunt nebun după ordine”
„Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. Pe lângă asta, slavă cerului mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață. De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și al putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa dezvăluie cât l-a costat, de fapt, să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania. Nici Teo Trandafir nu l-a putut crede

În vara lui 2023, Dorian Popa a făcut furori în rândul internauților, în momentul în care a publicat o fotografie făcută în camera unui hotel din Germania, pe balconul căreia era parcată una dintre bijuteriile sale pe patru roți.

Invitat în cea mai recentă ediție a podcastului găzduit de Teo Trandafir, a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Dacă mulți, inclusiv celebra prezentatoare, erau convinși că Dorian Popa a cheltuit o sumă uriașă să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania, adevărul este cu totul altul.

Vedeta a dezvăluit că, pentru o noapte de cazare – ce a inclus și urcarea autoturismului în cameră – a trebuit să plătească în jur de 180 de euro, adică prețul unei camere într-un hotel de patru stele în România.

„Hai să îţi spun direct! Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat doar 180 de de euro, cât ai da şi în Poiana Braşov. Eu nu m-am dus doar pentru o poză acolo, am stat o saptamanna în care am făcut conţinut pentru YouTube. Am decis să duc maşina pe platforma pentru că aşa a fost cel mai ok. Maşina se deprecia în cei 4000 de km dus-întors, am făcut un calcul, plus oboseala şi hotelurile ar fi costat de 3 ori mai mult decât ce am făcut eu”, a spus Dorian Popa, la podcastul lui Teo Trandafir.

 

Cum și-a revenit psihic Dorian Popa după scandalul cu drogurile și accidentul la genunchi. „Uite-așa se pansează sufletul și se-nchid rănile! Sunt alte probleme reale, nu un permis și-o despărțire „

 

Dorian Popa a vorbit, printre altele, și despre deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului și pe care astăzi le regretă. Între timp a lansat o piesă muzicală motivațională, face vizite bolnavilor în spitale și a vorbit în nenumărate rânduri despre cât de mult regretă că a urcat la volan după ce a consumat substanțe interzise, lucruri care, spune el, l-au ajutat să se vindece pe interior și să se remonteze psihic.

În urmă cu două luni, Dorian a lansat piesa „Merg mai departe” despre care spune că a inspirat până acum, multă lume, inclusiv pe cei care apucaseră să-și piardă speranța că se vor mai vindeca în urma unor suferințe de ordin medical. Este și cazul unui tânăr care, din spusele artistului, și-ar fi găsit motivația să continue să lupe din melodia lui.

Dorian a mai povestit și despre cum s-a recuperat după ce, în urma unui accident, a avut ambele picioare rupte. A alunecat pe rampa de 40cm din fața casei sale și și-a rupt genunchiul. Incidentul s-a întâmplat din cauză că nu s-a echipat corespunzător pentru temperatura de afară. mai exact, vloggerul era încălțat cu adidaşi de sală, la -2 grade Celsius, în momentul în care a căzut pe gheaţă.

„Am un amic în spațiul virtual care, probabil, a avut un accident destul de serios și care se chinuie să reușească să se ridice din nou în picioare. Și astăzi mi-a trimis o poză în care stă în picioare, ajutat de un aparat dar în picioare, și cu piesa mea pe fundal. Mi-a scris – „Ți-am zis că o să reușesc”.

Citeste si Dorian Popa, o nouă investiție în propria locuință. Ce schimbări a făcut și cum arată acum casa lui de 300.000 de euro

Eu, după ce am căzut atunci pe gheață, am avut amândouă picioarele rupte. N-am avut nicio problemă. Poți să-mi rupi mâinile și picioarele… n-am nicio problemă… râd, sunt fresh, sunt supe optimist. Momentele mele de cumpănă au fost acum, pe fondul prostiei pe care am făcut-o și, mai ales, și pentru că prostia asta a mea a fost combinată și cu despărțirea de Babs și atunci lucrurile s-au augmentat flagrant. Mi-au bulversat un pic somnicul care la mine este foarte dulce și adânc și rapid. Dar repet: în viață trebuie să trecem prin toate.

Uite-așa se pansează și sufletul, uite-așa se închid și rănile, așa dezvoltăm putere și să știi că în cele șubrede momente ale minții mele mi-am amintit ce le spun celor pe care-i cunosc atunci când merg prin spitale sau fel de fel de locuri unde oamenii chiar au probleme reale în viață – nu o despărțire și un permis lipsă  – le spun: fiți puternici, fiți optimiști, luptați și nu uitați că niciodată Dumnezeu nu ne lasă de izbeliște și nu ne dă mai mult decât putem duce. Și atunci nu sunt eu un pic „pussy” atunci când mă lamentez și mă plâng de la un permis și o despărțire?” a întrebat-o Dorian pe Teo, cea alături de care a jucat și în serialul de succes „Pariu cu viața”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!