Dorian Popa, mai sensibil ca oricând. Artistul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de Babs: „S-a încheiat de tot. Ustură în suflet”

Dorian Popa nu a avut cea mai bună perioadă din viața lui în ultima vreme. Artistul s-a confruntat cu mai multe probleme pe toate planurile, iar toate acestea i-au dat viața peste cap.
Filip Stan
25 feb. 2024, 13:35
Dorian Popa, mai sensibil ca oricând. Artistul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de Babs:

Dorian Popa a fost invitat în podcastul realizat de Teo Trandafir, unde și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre problemele cu care s-a confruntat.

Artistul a povestit despre despărțirea de Claudia Iosif, dar și despre credință. „Câteodată mă emoționez și eu, pentru că nu am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Recent, am găsit o rugăciune nouă, mi-a dat-o cineva, pentru că nu înțeleg cum reușește Dumnezeu să mă țină atât de bine”, a spus Dorian Popa.

Citește și Tora Vasilescu se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița ajunge de urgență pe masa de operație. „Nu msimt bine”

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Babs și-au spus adio. A fost foarte dificil pentru amândoi, însă în cele din urmă au reușit să se desprindă.

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa a avut nevoie de terapie ca să treacă peste despărțire

Dorian Popa a fost nevoit să facă terapie după toate experiențele dificile prin care a trecut, iar ședințele l-au ajutat foarte mult.

„Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat.

Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. Pe lângă asta, slavă cerului mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață.

De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și al putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa.

Citește și Dorian Popa și Cheluțu sunt de nedespărțit! Artistul are grijă de patrupedul său mai ceva ca de un copil. Imaginile care au făcut furori pe internet

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?