Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”

Dorian Popa a lansat o nouă melodie, după ce în urmă cu o lună a fost prins drogat la volan. Piesa „Merg mai departe” are deja peste 100.000 de vizualizări.
Alina Costache
27 nov. 2023, 23:54
Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”
Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”

La o lună după ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”, prin care își exprimă propriile trăiri. La doar câteva ore de când a fost lansată, melodia a strâns peste 100.000 e vizualizări și peste 500 de comentarii pe YouTube.

Dorian Popa și-a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea fanilor. Influencerul a menționat  că sperăp ca piesa lui să ofere putere și inspirație celor care se confruntă cu momente dificile în viața lor.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a vilei de lux a lui Dorian Popa. Cum arată locuinţa după recenta renovare: de la nuanţe de gri la solar personal VIDEO

„În primul rând încep prin a vă mulțumi pentru toată pe care mi-ați oferit-o și pentru muntele de energie caldă ce l-ați creat pentru a mă adăposti! Nu am cuvinte să releve, cu adevărat, cât de protejat m-am simțit, însă știu sigur că simțiți cât de recunoscător vă sunt! Sper ca piesa asta să vă dea puterea să vă luptați cu momentele grele din viețile voastre și nu uitați că-n spatele oricărui nor, fie el cât de negru, există lumina soarelui, gata să ne lumineze și să ne încălzească sufletele la loc! Al vostru negreșit… am fost, sunt și voi fi”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Versurile piesei „Merg mai departe” reflectă lupta influencerului cu momentele dificile și determinarea de a merge înainte.

„Toată lumea trece prin momente nasoale, când parcă nu mai ai nimic de făcut și ești la capătul puterilor…./ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, sunt o parte din versurile piesei „Merg mai departe”.

„Încerci să vezi binele din oricare rău/ Dar ce faci când arde totul în jurul tău?/ Oare așa o să fie mereu?/ Împreună la bine, atât de singur la greu/ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, continuă piesa.

Dorian Popa trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a recunoscut că a consumat canabis și a postat un videoclip de 10 minute în care a explicat ce s-a întâmplat.

Citește și: Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan: „Citiți și plângeți”

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, spunea Dorian Popa.

Totodată, influencerul a rămas și fără partenera care i-a fost alături timp de 11 ani, Claudia. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!