Dorian Popa a postat pe rețelele de socializare despre experiența pe care a avut-o atunci când a vrut să intre într-un restaurant din Capitală și i s-a cerut certificatul verde.
Vedeta a povestit că a fost pentru prima dată când i s-a întâmplat un astfel de lucru și că i se pare cât poate de normal. Dorian Popa a prezentat codul QR pentru a fi scanat, chiar dacă tânăra care i l-a cerut a fost puțin intimidată de prezența lui.
„Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat. Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Acesta e viitorul”, a povestit Dorian, relatează Libertatea.
Dorian Popa, de urgenţă la spital. Artistul şi-a panicat fanii când a postat pe InstaStory mai multe filmuleţe cu el, în care spunea că îi sângerează o ureche şi nu se mai opreşte. Totul s-a întâmplat după ce a folosit beţişoare de urechi.
”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a spus Dorian Popa pe Instagram.
Medicii spun că cerumenul secretat de urechi are rolul de a proteja impotriva germenilor si a bacteriilor. În fiecare zi urechea secretă o cantitate nouă de ceară, așa că prin folosirea în mod repetat a bețișoarelor cu vată nu facem decât să împingem ceara în interiorul urechii.
„Corpul nostru are un echilibru, se curăță el singur, urechile se curăță singure. Se formează de la zi la zi, strat dupa strat, împins spre timpan se formează dopul de ceară”, explică dr. Ana Maria Apostol, medic specialist ORL.
În plus, folosite cu neatenție, bețișoarele pot chiar să zgârie urechea, iar aceste mici leziuni se pot infecta și pot duce la apariția otitei externe. „Noi trebuie să spălăm în pavilion urechea și să o ștergem după baie, doar stergem pavilionul și atâta tot”, precizează dr. Ana Maria Apostol.