Dorian Popa se apără după ce a fost acuzat că „și-a vândut sufletul” pentru a promova jocurile de noroc. Influencerul consideră că a ajuns să fie victima bullying-ului în mediul online: „Această tevatură s-a creat din absolut nimic, doar din dorința de vizualizări”

Dorian Popa tună și fulgeră! Influencerul se apără, după ce în mediul online a izbucnit un val de revoltă cu privire la promovarea jocurilor de noroc, lucru pe care, la rândul său, l-a promovat. Acesta nu se dezice de faptele sale, dar consideră că toată agitația creată în jurul acestui subiect, aruncată asupra sa, este făcută din pură răutate și pentru a aduna vizualizări.
Alina Costache
20 sept. 2023, 23:52
Dorian Popa se apără după ce a fost acuzat că „și-a vândut sufletul” pentru a promova jocurile de noroc. Influencerul consideră că a ajuns să fie victima bullying-ului în mediul online: „Această tevatură s-a creat din absolut nimic, doar din dorința de vizualizări”
Dorian Popa, victima bullying-ului după ce a promovat jocurile de noroc

În ultimele zile, în mediul online a luat avânt un val de revoltă al românilor cu privire la jocurile de noroc, așa-numita „mișcarea foamea”. Mai mulți influenceri, printre care și Dorian Popa, care au promovat de-a lungul timpului jocurile de noroc, au fost asaltați pe rețelele de socializare de o serie de comentarii cu un emoticon cu o farfurie, simbolizând foamea de bani a vedetelor care adună averi pe spatele persoanelor dependente de păcănele.

Dorian Popa, una dintre victimele acestei revolte, s-a simțit lezat de atitudinea românilor și consideră că este victima bullying-ului. Acesta este de părere că un alt creator de conținut cunoscut, Silviu Faiăr, este cel care pune paie pe foc, susținându-și comunitatea să exercite astfel de activități în mediul online. Silviu, cunoscut streamer român de pe platforma Twitch, susține că nu este promotorul valului de ură pe care Dorian Popa îl acuză, ci consideră că este o problemă reală de care oamenii încep să fie conștienți, fiind normal ca aceștia să răbufnească.

„Eu vorbesc activ despre chestia asta de foarte mult timp și am vorbit despre Dorian Popa de mai multe ori, despre cum a făcut și face reclamă la păcănele. Faptul că acum în societatea românească, în online, a bubuit un coș, nu este exclusiv vina mea, este vina problemei care a răbufnit și anume faptul că toată lumea a ajuns la un punct de disperare cu păcănelele, pentru că vedem din ce în ce mai des nenorociri care se întâmplă de la păcănele. (…) Dorian este mascota acelor oameni.

Nu pot să mă gânesc la cineva mai mainstream care a promovat păcănelele atât de constant, a apărut pe afișe și așa mai departe. Cum n-ai calculat faptul că la un moment dat o să vină nota de plată de pe urma faptului că ai făcut sute de mii de euro că vinzi păcănele la copii? Dorian Popa își permite să nu facă reclamă la păcănele, dar alege s-o facă. (…) Ai făcut mațu gros, ți-ai luat Lamborghini din păcănele, taci, bă, frățioare. Lasă capu jos și nu mai face”, spune Silviu Faiăr, într-unul dintre videoclipurile sale de pe YouTube.

Citește și: Dorian Popa a încălcat legea cu noul său bolid de lux: a întors Mercedesul pe linia continuă și nu are număr de înmatriculare

Dorian Popa nu se lasă mai prejos și încearcă să se apere. Vedeta consideră că imaginea sa este folosită pentru vizualizări și, chiar dacă a făcut reclamă la jocurile de noroc, spune că și-a dat seama că ceea ce a făcut este greșit și nu ar trebui să fie blamat pentru acest lucru, mai ales pentru a atrage faima.

„De-a lungul anilor au fost nenumărate situații în care oamenii au încercat să arunce cu pietre, cu noroi în mine. Am preferat să nu plec urechea și să merg pe premisa – încearcă să-ți faci casă cu pietrele celor care aruncă în tine, nu să le arunci înapoi în ei, însă, contextul actual mă face să vreau să pun punctul pe „i”.

Mi se pare că toată această șaradă a luat o turnură cât se poate de targetată, cât se poate de îndreptată către persoana mea – Dorian Popa, lucru care mă duce un pic în zona de bullying, în ‘ok, am uitat că este o problemă general valabilă, ne place că atunci când o targetăm către fraierul de Popa generează vizualizări’.

Poate cum mulți dintre voi nu știu și, cel mai rău, mulți dintre urmăritorii lui Silviu nu știu este faptul că eu mi-am asumat greșeala păcănelelor, greșeala promovării acestor cazinouri, cu ceva timp înainte ca Silviu să prindă această breșă, pe care Dumnezeu știe cât de bine încearcă să o speculeze”, a spus Dorian Popa, în ultimul videoclip de pe canalul său de YouTube.

Pentru a demonstra că ceea ce spune nu sunt doar vorbe în vânt, artistul, care în trecut a promovat jocurile de noroc, a prezentat un pasaj în care spune că și-a dat seama că acest lucru este greșit și că poate fi rectificat.

„Am făcut reclame la astfel de lucruri, nu vreau să se creadă că am venit aici Sfânta Filofteia deghizată, dar omul cât trăiește învață și am înșeles că este o zonă pe care ar trebui s-o catalogăm ca roșu spre negru chiar. În momentul în care am înțeles, am zis ‘ok, dacă am greșit, nu înseamnă că nu pot înțelege că am greșit și rectifica greșeala’”, spunea Dorian Popa în podcastul lui Sorin Constantinescu, din 28 iunie 2023.

Citește și: Când a făcut Dorian Popa primul milion de euro. Magnatul din Domnești a câștigat 300.000 de euro din concerte numai vara aceasta: „Am sponsori à la longue”

Influencerul, care spune că nu vrea să arate cu degetul spre alte persoane care au făcut aceeași greșeală ca și el, explică că nu este singura vedetă care a promovat jocurile de noroc, dar susține în continuare că doar el a fost vizat de acest val de ură din dorința de a aduna vizualizări.

„Vă spun cu toată sinceritatea din lume, îmi doresc din tot sufeltul să fie singurul vlog pe care îl fac în relație cu această tevatură care s-a creat, din punctul meu de vedere, din absolut nimic, doar din dorința de vizualizări, care știm cu toții că este atât de aprigă.

Nu sunt aici să arăt cu degetul, nu voi face asta niciodată, însă este clar știut faptul că dacă eu am, să spunem, cel puțin un an de zile de când nu mai promovez astfel de lucrușoare, există totuși alți oameni care promovează astfel de lucrui și care, ce credeți, nu au fost targetați mai deloc aproape. Sunt om și am și eu un suflet, nu am putut să urmăresc materialele lui Silviu, care am înțeles că sunt destul de dure în exprimare și care, în continuare, consider că se duc foarte mult în zona de bullying. Eu cosider că este vorba despre instigare la ură”, mai spune Dorian Popa în vlogul său.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
El este românul care a salvat Europa. Războinicul despre care se vorbește cu onoare și mândrie chiar și astăzi
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Jens Stoltenberg: Ucraina ar putea deveni membră NATO în următorii zece ani
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!