Dorian Popa şi fratele lui, Ciprian, despărţiţi de tată lor. Drama trăită de artist: „S-a opus vehement relaţiei”

Dorian Popa a anunțat recent că va deveni unchi și că va avea un nepoțel din partea fratelui său. Artistul a dat vestea pe rețelele sociale, postând o ecografie care a generat confuzie, oamenii crezând că Dorian urmează să fie tată, însă, a lămurit repede situația.
Romania TV
10 iun. 2020, 09:07
Dorian Popa şi fratele lui, Ciprian, despărţiţi de tată lor. Drama trăită de artist:

1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu’ PoPa”, a scris Dorian Popa pe Instatory, lângă imaginea cu o ecografie. Luminița Popa, mama lui, este și ea în culmea fericirii, căci va deveni bunică pentru prima oară, din partea lui Ciprian, fiul ei cel mare, care multă vreme a fost plecat în Germania.

Citeşte şi: Scandalul momentului în showbiz! Abi Talent îi demolează în versuri pe Alex Velea şi Antonia: „E timpu ca Velea să facă un test ADN”

Cu ocazia fericitului anunţ, Dorian a dezvăluit şi o poveste tristă despre familia sa, pe care puţini o cunosc. Se pare că multă vreme cei doi frați nu s-au văzut, fiind separați după divorțul părinților lor. Tatăl lor le-a interzis celor doi frați să mai vorbească cu mama lor și apoi s-au îndepărtat unul de celălat, Ciprian fiind plecat în Germania.

Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Separarea a avut loc, dar nu și divorțul. Ei au mai trăit așa, separați, pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă. Divorţul a venit până la urmă.

Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți. Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama. Și a spus niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună. Atunci, eu și fratele meu am decis să-i luăm partea mamei, pentru că mama nu ne spusese nimic de rău despre tatăl nostru.

Eu cu fratele meu am încercat să fim cât se poate de înțelegători cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relației dintre noi și mama noastră. Am crescut de la o anumită vârstă fără tată, îi datorez mamei în proporție de 80-90 la sută educația pe care am primit-o„, a dezvăluit Dorian Popa într-un vlog.

Dorian Popa, grave probleme de sănătate: „O să-l sun pe domnul doctor”

Dorian Popa a suferit un accident grav în septembrie 2018,  în emisiunea ”Ultimul Trib”, acolo unde concura alături de alte vedete pentru marele premiu. Din nefericire după accidentare Dorian a fost nevoit să părasească show-ul şi să se întoară de urgenţă în România.

Celebrul artist nu a scăpat de dureri nici în ziua de azi. Artistul a fost nevoit să întrerupă ședințele de kinetoterapie pe care le urma după accidentul suferit în urmă cu aproape doi ani, iar acum durerile nu îi dau pace.

Citeşte şi Selly face ce vrea el cu Dorian Popa. „Eşti sclavul meu”. Ce pariu a pierdut cântăreţul VIDEO

“Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la ‘romatism’ cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a declarat Dorian Popa.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!