DOSARUL TRANSFERURILOR.Sume importante CONFISCATE condamnaţilor. Statul ia 5,4 mil. dolari de la fraţii Becali

DOSARUL TRANSFERURILOR. Curtea de Apel București a decis marți confiscarea a importante sume de bani de la cei opt oameni din fotbal condamnați la închisoare cu executare, luni. Cea mai mare sumă confiscată este de peste 3,7 milioane de dolari, de la Ioan Becali, în timp ce fratelui său urmează să-i fie confiscate peste 1,7 milioane de dolari.
Romania TV
04 mart. 2014, 15:25
DOSARUL TRANSFERURILOR.Sume importante CONFISCATE condamnaţilor. Statul ia 5,4 mil. dolari de la fraţii Becali

DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos, Mihai Stoica, fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu vor plăti scump infracşiunile de evaziune fiscală. Pe lângă pedepsele cu închisoarea la care au fost condamnaţi, celor opt le vor fi confiscate importante sume de bani, pentru recuperarea prejudiciului creat.

„În temeiul art. 112 alin. 1 lit. e din Codul penal și art. 33 din Legea nr. 656/2002 republicată, confiscă de la inculpați următoarele sume de bani: de la inculpatul Copos Gheorghe — 150.000 USD, în echivalent în lei (transferul fotbalistului Dulca Cristian) și 40.000 USD, în echivalent în lei (transferul fotbalistului Bratu Florin)”, se arată în minuta deciziei CAB.

DOSARUL TRANSFERURILOR. De la Mihai Stoica, instanța a decis confiscarea a 550.000 USD, în echivalent în lei pentru transferul fotbalistului Iulian Arhire, de la Cristian Borcea — sumele de 593.750 USD și de 80.000 USD, în echivalent în lei, iar de la Ioan Becali — 418.750 USD, în echivalent în lei pentru transferul fotbalistului Cosmin Contra.

CAB a mai decis confiscarea de la Ioan Becali a 1.400.000 USD, în echivalent în lei, de la Jean Pădureanu — 112.000 USD pentru transferul fotbalistului Ionel Ganea, de la Cristian Borcea — 169.667 USD, iar de la Victor Becali — 1.201.667 USD, în echivalent în lei pentru transferul fotbalistului Paul Codrea.

Pentru transferul lui Florin Cernat, instanța a dispus confiscarea de la inculpatul Cristian Borcea a 213.000 USD, de la Ioan Becali — 125.000 USD, de la inculpatul Victor Becali — 125.000 USD, iar de la inculpatul Mihai Stoica — 125.000 USD, în echivalent în lei.

Magistrații au mai decis, confiscarea, pentru transferul lui Bogdan Mara, a 124.500 USD de la Cristian Borcea, și 100.000 USD de la Ioan Becali.

DOSARUL TRANSFERURILOR. CAB a mai decis confiscarea „de la inculpatul Borcea Cristian — 32.167 USD, de la inculpatul Becali Ioan — 360.000 USD, iar de la inculpatul Becali Victor — 360.000 USD (transferul fotbalistului Mitea Nicolae); — de la inculpatul Pădureanu Jean — 87.000 USD, de la inculpatul Becali Ioan — 75.000 USD, de la inculpatul Becali Victor — 75.000 USD, în echivalent în lei, iar de la inculpatul Popescu Gheorghe — 75.000 USD (transferul fotbalistului Sînmărtean Lucian)”.

Borcea şi fraţii Becali speră să împartă celula cu GIGI BECALI. Sunt aşteptaţi să se predea la Constanţa

Instanța a mai dispus confiscarea de la Gheorghe Copos a 500.007 USD, de la Ioan Becali — 500.000 USD, iar de la Gheorghe Popescu — 1.000.000 USD în echivalent în lei, din care se scade suma de 1.330.000 lei plătită cu titlu de impozit pentru transferul fotbalistului Florin Bratu.

CAB a decis și confiscarea a 29.200 Euro de la inculpatul Cristian Borcea și 403.000 Euro de la Ioan Becali, în echivalent în lei pentru transferul fotbalistului Dan Alexa, iar de la Ioan Becali instanța a decis confiscarea a 350.000 Euro, în echivalent în lei pentru transferul fotbalistului Adrian Mihalcea.

CUTREMURĂTOR! Ce reacţie a avut Gigi Becali la aflarea sentinţei din Dosarul Transferurilor

DOSARUL TRANSFERURILOR. „Menține măsura sechestrului asigurător instituit asupra bunurilor mobile și imobile aparținând inculpaților Copos Gheorghe, Stoica Mihai, Borcea Cristian, Becali Ion, Becali Victor, Pădureanu Jean și Popescu Gheorghe, dispusă prin ordonanța Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție nr. 48/P/2006 din 17.07.2008. Menține poprirea instituită asupra sumei de 116.064 lei din contul deschis de inculpatul Nețoiu Gheorghe”, a decis instanța CAB.

Aceasta a dispus și ridicarea sechestrului asigurător asupra celor 13.868 acțiuni ale Asociației Fotbal Club Rapid București, instituit prin ordonanța Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție, și ridicarea sechestrului asigurător asupra conturilor Asociației Fotbal Club Rapid București, constituite la Banca Română de Dezvoltare — Groupe Societe Generale, ING Bank NV Amsterdam, Banca Italo-Romena și Millennium Bank.

DOSARUL TRANSFERURILOR. De asemenea CAB a decis ridicarea sechestrului asigurător asupra conturilor SC Dinamo 1948 SA, constituite la Emporiki Bank și UniCredit Tiriac Bank, și ridicarea sechestrului asigurător asupra conturilor CS Oțelul Galați, constituite la Banca Comercială Română, instituit prin ordonanța Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție — Direcția Națională Anticorupție nr. 48/P/2006 din 17.07.2008.

Magistrații au mai dispus ridicarea sechestrului asigurător asupra conturilor FC Gloria 1922 Bistrița, constituite la Banca Română de Dezvoltare Groupe Societe Generale, instituit prin ordonanța Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție nr. 48/P//2006 din 17.07.2008.
„În baza art. 274 alin. 1 și 2 din Codul de procedură penală obligă inculpații la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, după cum urmează: Copos Gheorghe — 115.000 lei, Stoica Mihai — 65.000 lei, Borcea Cristian — 265.000 lei, Becali Ioan — 315.000 lei, Becali Victor — 115.000 lei, Pădureanu Jean — 65.000 lei, Nețoiu Gheorghe — 65.000 lei și Popescu Gheorghe — 115.000 lei. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, azi, 04.03.2014”, se mai arată în decizia CAB.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'