Două minore dispărute la Constanţa. Părinţii bănuiesc că elevele au ajuns pe mâna proxeneţilor

Disperare în două familii, dintre care una din Constanţa. Două fete, de 12 şi 13 ani au plecat de la şcoală şi au dispărut fără urmă. Este vorba de Roxana Marin, de 13 ani, şi Maria Georgiana Neacşu, ambele eleve la Şcoala Generală Remus Opreanu, din zona Brotăcei.
Iulian Tudor
20 mart. 2014, 13:14
Două minore dispărute la Constanţa. Părinţii bănuiesc că elevele au ajuns pe mâna proxeneţilor

Familiile au sesizat Poliţia şi bănuiesc faptul că minorele sunt sechestrate de nişte proxeneţi, undeva prin Lumina, scrie replicaonline.ro. Poliţiştii au demarat cercetările, însă colegii fetelor au alte păreri şi anume că Roxana s-a certat cu mama ei din pricina unei note slabe la fizică şi a plecat cu un prieten, respectiv Sorin Cristescu. Oamenii legii nu au găsit nimic acasă la el.

Citeşte şi ELEVĂ DISPĂRUTĂ. O adolescentă de 16 ani a plecat să se întâlnească cu un tânăr şi nu a mai ajuns acasă

Roxana Marin şi Maria Georgiana Neacşu sunt prietene, iar colegii spun că a doua a influenţat-o în mod negativ pe prima, învăţând-o la prostii. În schimb, rudele Roxanei au convingerea că fetele sunt sechestrate de nişte proxeneţi şi ţinute într-un imobil din Lumina.  Anchetatorii nu au stat pe gânduri şi au mers la faţa locului, la imobilul respectiv, în cursul serii de miercuri, 19 martie, însă nu au găsit fata.

Citeşte şi O elevă de 13 ani, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ de câteva zile

În plus, la respectivul domiciliu locuieşte un minor de 16 ani, care o cunoaşte pe fată, el fiind din municipiul Constanţa. Acesta a negat faptul că ar avea vreo treabă cu proxenetismul sau cu răpirea şi s-a oferit să ajute la anchetă. „A venit Poliţia la mine acasă să le caute…”, a specificat băiatul pe internet.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a le găsi pe minore. Roxana are înălţime 1.73 m, greutate 50 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung până la talie, o aluniţă pe obrazul stâng. La data plecării aceasta purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, vestă din fâş de culoare mov, bluză de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.

Neacşu Maria-Georgiana, în vârstă de 12 de ani, din judeţul Vaslui, care locuia fără forme legale în municipiul Constanţa, are înălţime 1.35 m, greutate 45 kg, faţă ovală, ochi albaştri, păr şaten lung, având ca semn particular o aluniţă sub braţul drept.

Citeşte şi Elevă de 14 ani din Capitală, DISPĂRUTĂ de acasă. Poliţia este în ALERTĂ

La data plecării aceasta purta pantaloni colanţi neagri, geacă din fâş de culoare verde închis, pantofi sport neagri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 2 Poliţie sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.

Colegii cred că Roxana o luase pe căi greşite din pricina Mariei Georgiana.

„O cunosc pe Roxana de 7 ani, o cred în stare de absolut orice. Are un anturaj supermega naşpa, adică fata cu care a plecat e anturajul ei naşpa. Anturajul a stricat-o, se zvoneau chestii despre ea”, au spus colegii pe pagina ei de socializare, în timp ce o fată susţine că Roxana a plecat pentru că a luat un 3 la fizică şi a fost certată de mama ei.

De asemenea, mama fetei este disperată şi a postat un mesaj pe Facebook. Ea îi roagă pe colegi să nu mai sune pe un anume număr de telefon, întrucât telefonul acela este lăsat acasă, motiv pentru care a postat un alt număr de telefon. „Roxana, dacă vezi acest mesaj, te roagă mama din suflet, vino acasă, sau măcar deschide telefonul ca să ştiu că trăieşti. Te rog, Roxana, dă-ne un semn. Orice ai făcut, sau orice ţi s-a întâmplat, nu păţeşti nimic. Te rog, Roxana, dă-ne un semn”, a spus Rodica Marin, mama Roxanei.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'