FOTO Dovada că Rengle şi Zmărăndescu sunt apropiaţi. Cum au fost fotografiaţi cei doi: „Este un super-om. Îl iubesc!”

Dovada că Rengle şi Zmărăndescu sunt apropiaţi. După ce sportivul l-a acuzat pe dansator că i-a făcut avansuri în Republica Dominicană, acolo unde ambii au participat la Survivor România, se pare că au renunţat la conflicte şi mai mult decât atât, au devenit cei mai buni prieteni.
Alina Costache
06 mai 2022, 22:58
FOTO Dovada că Rengle şi Zmărăndescu sunt apropiaţi. Cum au fost fotografiaţi cei doi:

Dovada că Rengle şi Zmărăndescu sunt apropiaţi. Cei doi s-au „înțepat” de mai multe ori în cadrul emisiunii „Survivor România”, cel mai dur episod a avut loc la eliminarea lui Emil Rengle din reality show. Atunci, dansatorul și-a luat rămas bun de la colegii săi, cu excepția lui Zmărăndescu. Fostul sportiv a refuzat să dea mâna cu acesta.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă: „După incidentul cu Gigi Becali, mă întrebam: de ce mai trăiesc?”

Dovada că Rengle şi Zmărăndescu sunt apropiaţi

Recent, au fost fotografiaţi de Substanţial.ro, în timp ce erau la o terasă. Cei doi erau destul de relaxați și păreau că se simt destul de bine unul în compania celuilalt. Semn că între cei doi s-au liniștit apele, iar acum au revenit la pace. Acest lucru cu siguranță îi va uimi pe cei care nu știau cum a rămas relația dintre ei, după ce au fost eliminați din cadrul show-ului din Dominicană.

Eu cred că Zmărăndescu s-a schimbat foarte mult după Survivor, este un copil uriaș, este un super-om. Îl iubesc! Am devenit prieteni. Deci nu există zi în care să nu ne sunăm unul pe celălalt și să ne povestim ce facem.

 Se întâmpla și înainte, dar e clar că acum sunt mai pe val și există tot felul de întrebări cu emisiunea, cu cearta dintre mine și Zmărăndescu, cu telenovela de acolo cu realitatea noastră din junglă. Încerc să le răspund oamenilor, să stau de vorbă cu ei, să le explic că totul este bine. Este cu adevărat un reality-show”, spunea Emil Rengle, la o emisiune TV.

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu

Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, împreună cu soția lui, Luiza și a răspuns unor întrebări destul de incomode. Printre altele, a detaliat faptul că Rengle, colegul lui de echipă, i-a făcut avansuri în tabără.

Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă.

Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a spus Zmărăndescu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi, lăsați pe loc fără permis. S-a schimbat legea
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?