Dr. Mihail Pautov, reţeta pentru cea mai sănătoasă salată din lume. Costă doar 1 leu VIDEO

Dr. Mihail a dezvăluit un tip de salată pe care trebuie neapărat să înveți și tu să-l faci: „Conține vitamina C, potasiu, fier”.
Alina Costache
31 mart. 2024, 14:29
Dr. Mihail Pautov, reţeta pentru cea mai sănătoasă salată din lume. Costă doar 1 leu VIDEO

Există o salată pe care ar trebui să o consumăm la fiecare masă, în fiecare zi, spune Dr. Mihail Pautov, care dezvăluie faptul că proprietățile sale sunt unele extrem de benefice pentru organism. Partea cea mai bună dintre toate este însă faptul că se prepară simplu în casă, dar este și extrem de ieftină, fiind la îndemâna oricărui român.

Produsul românesc care i-a cucerit pe străini. Costă doar câțiva lei și se vinde ca pâinea caldă

„Vreau să-ți arăt rețeta pentru cea mai tare rețetă din lume. Există trei motive pentru care e efectiv cea mai tare: se face foarte ușor, după ce ai făcut-o o poți mânca o săptămână din ea și pe zi ce trece devine mai bună și este cea mai ieftină salată din lume. Te costă un leu, o porție.”, a dezvăluit Dr. Mihail Pautov, pe rețelele de socializare.

@doctor.mihail

Salata de varza usor murata. Din ce in ce mai mult oameni ma opresc pe strada si imi multumesc pentru aceasta reteta; iar eu ma bucur pentru alegerile lor super sanatoase.

♬ original sound – doctor.mihail – doctor.mihail

Despre ce salată e vorba
Astfel, specialistul spune că este vorba despre salata de varză murată, însă nu vorbim despre cea clasică, ci despre cea care este ușor acrișoară. Aceasta se depozitează simplu în frigider într-un borcan, iar medicul spune că nu are nici acel miros neplăcut, pe care îl are varza tradițională. Astfel, mai jos vei găsi întreaga listă de ingrediente, în cazul în care te-am convins și vrei să o pregătești și tu acasă.

„Acesta este tatăl meu, este medic și practic aveți două opinii. Salata aceasta se cheamă salată de varză ușor murată, pentru că nu avem de-a face cu varza aceea foarte murată, care miroase urât când o ții în casă. Ci este ușor murată prin propria saramură, pe care o s-o facem.

Ce vin este potrivit pentru salată. Chef Joseph Hadad: „Gusturile trebuie să țină cont de anumite aspecte”

Avem nevoie de 2 kg de varză, 2 morcovi mari, iar pentru saramura în care punem salata avem nevoie de 1 litru de apă, 2 linguri de sare, 100 g de zahăr, 100 ml de floarea soarelui, 10-15 boabe de piper negru, 3 foi de dafin și 150 de ml de oțet original.”, mai spune el.

Cum se prepară salată de varză cu morcov

Întregul procedeu de preparare este unul extrem de simplu, după cum explică chiar Dr. Mihail Pautov. Tot ce trebuie să faci este să dai legumele pe răzătoare, după care să pregătești saramura pe care o vei pune în borcan. Cu fiecare zi ce trece, aceasta va fi și mai gustoasă, spune medicul.

„Dăm pe răzătoare varza și morcovii, astfel încât să fie tocate mărunt și le amestecăm. Punem oala pe foc, la fiert și adăugăm ingredientele de mai sus. Când dă în clocot, oprim focul și punem oțetul. Punem acest amestec de saltă în borcan și turnăm saramura peste salată. După ce s-a răcit, punem borcanul în frigider și putem să-l servim o săptămână, depinde ce cantitatea ne-am făcut, ea devine mai bună pe zi ce trece. Este probabil cea mai sănătoasă salată, pentru că conține o tonă de vitamina C. În plus, conține potasiu și o cantitate considerabilă de fier. Este și cel mai bun probiotic pe care-l poți mânca.”, a continuat specialistul.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ludovic Orban acuză coaliția PSD-PNL de „viciere gravă” a rezultatelor alegerilor prin intercalarea parlamentarelor între tururile prezidențialelor
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!