Dragoş Bucur a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru Nicolas și Maria, la Românii au Talent: „Ce-ați făcut pe scenă e un fenomen”

O nouă ediție Românii Au Talent a venit cu un nou Golden Buzz din partea unuia dintre jurați, care a rămas fără cuvinte în fața momentului care a avut loc pe scenă.
Filip Stan
08 mart. 2024, 23:13
Dragoş Bucur a apăsat butonul auriu Golden Buzz pentru Nicolas și Maria, la Românii au Talent: „Ce-ați făcut pe scenă e un fenomen”

Golden Buzz la Românii au talent. În această vineri, Iustin Nicolas, în vârstă de 9 ani, și Maria Sofia, 11 ani, au fost cei care au cucerit total publicul, cât și pe cei 4 de la masa de juriu. Dacă majoritatea numerelor de talente fac referire fie la un moment de dans, ori la unul de cântat, de-această dată, pe scena Românii au Talent a avut loc un joc de șah pe nevăzute.

„Noi ne lăudăm cu șahul, jucăm foarte bine, am luat locul 1 la Campionatul Uniunii Europene. Eu am început primul, la 4 ani. Eu am învățat să joc șah de la bunicul meu, la 4 ani jumătate. Cel mai mult îmi place să calculez.

Românii au talent Pro TV. Challenge Family, coregrafie explozivă pe scena talentelor, iar dansatorii georgieni care l-au lăsat fără cuvinte pe Bobonete. Andra: „Am pielea de găină”
Eu astăzi o stau stau fără să văd tabla, iar ea o să mă ajute, iar eu îi zic ce mutare fac, știu tabla în cap și o rețin, inclusiv mutările ei.”, a declarat Iustin

„A învățat într-un timp foarte scurt, iar după vreo 4 zile, când a venit acasă, a spus „Tata, haide să jucăm un șah” și m-a bătut foarte repede. La 6 ani jumătate a fost primul lui concurs de adulți.”, a spus tatăl acestuia.

„Nu prea mai joc cu tata, mă plictisesc, îl bat prea rapid, nu prea are sens.”, a spus băiatul.

Citește și: Concurenta care a interpretat melodia Mădălinei Manole la Românii au Talent și a lăsat publicul cu ochii în lacrimi: „Un număr deosebit, care a impresionat”

Dragoș Bucur le-a acordat Golden Buzz-ul

Cei doi frați au reușit să-i lase pe jurați fără cuvinte, iar de departe Nicolas a fost cel care i-a făcut pe aceștia să se încline în fața lui. Astfel, aceștia nu au plecat acasă doar cu 4 de „Da”, ci și cu Golden Buzz-ul, care îi trimite direct în semifinală.

„Sunteți foarte drăguți și faptul că vă distrați făcând asta, e extraordinar, sunteți un exemplu.”, a spus Andra.

„Momentul de pe scenă a fost foarte bine gândit, eu sunt convins că lui Nicolas îi pare rău că te bate la șah. E ceva uluitor absolut. Mi-a plăcut foarte mult.”, a spus și Bobonete.

VIDEO Românii au talent 2024. Aniela Ravineală a descreţit frunţile juraţilor cu un număr de stand-up. Acum 5 ani, a stat o lună în comă profundă după un accident
„Eu mă bucură că ați venit cu acest moment, să mai scoateți la exterior și mușchii intelectuali, sunt total cucerit de acest moment.”, a adăugat și Andi Moisescu.

„Cred că ce-ați făcut pe scenă e un fenomen, emisiunea aceasta este, de fapt, una gândit pentru oameni fenomen, așa cum cred că sunteți voi, Pentru că îmi doresc mult ca cei care se uită la noi să.. vorbesc mult, nu? (n.r le-a acordat Golden Buzz-ul). Eu vreau să încurajez toți tinerii să-ți dezvolte talentele, iar când l-am văzut pe puștiul ăsta ce face, m-am gândit că e momentul perfect pentru un sezon fenomen.”, a adăugat Dragoș Bucur.

Românii au talent, 8 martie. Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul până la lacrimi

 

Copilul care a luat Golden Buzz, campion la șah, a intrat în atenția legendei șahului, Garry Kasparov

La nici 10 ani, Iustin Nicolas Cazacu este campion național la șah la categoria lui de vârstă. Micul şahist se antrenează de la patru ani şi vrea să devină cel mai bun jucător din lume. Iustin este fiul unei botoșănence, Adelina Cristina.

Recent el a participat la Campionatul Național de Șah care a avut loc la Eforie Nord. După un maraton de 8 zile, în care majoritatea au trecut și pe la concursul de dezlegări, cei peste 470 de jucători prezenți la Campionatele Naționale de Juniori și-au desemnat campionii, micul Iustin Nicolas numărându-se printre ei. Nicolas a ajuns în atenția legendei șahului, Garry Kasparov, care l-a invitat la simultanul dat de multiplul campion mondial.

Copilul are un  program încărcat față de copiii de vârsta lui, dar nu se plânge niciodată. Reușește să negocieze cu timpul întrucât are vreme de activitățile școlare și de antrenamente, dar și de prietenii de la bloc.

Este obișnuit să câștige, iar când este înfrânt, deși nu se întâmplă decât foarte rar și doar în fața seniorilor, se calibrează și se motivează pentru următoarele concursuri.

„Șahul pentru mine e mai mult decât o pasiune, este o parte din viața mea de zi cu zi. Cu ajutorul acestui joc am învățat să fiu o persoană răbdătoare care gândește înainte de a face orice”, spunea într-un interviu Nicolas.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Sportivii israelieni vor primi protecție non-stop la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!