Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu: „Tata râdea mereu de ea, a ținut-o așa ani de zile”

Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu. Se pare că scandalul fiilor regretatului cântăreț de muzică populară nu s-a stins. După ani de zile în care și-au adus acuze și s-au denigrat public, răutățile continuă și sunt exprimate fără nicio reținere.
Alina Costache
11 feb. 2024, 12:01
Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu:
Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu. Politicianul stabilit în Costa Rica a mărturisit că tatăl său râdea de fiecare dată de cunoscuta cântăreață de muzică populară, când aceasta își anunța retragerea.

Citește și: Dragoş Dolănescu, printre cei mai apreciaţi politicieni. De ce a refuzat să candideze la primărie: „Şapte partide din opoziţie mi-au cerut să intru”

Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu

La ani distanță de la moartea artistului, Dragoș a mărturisit că nici acum nu poate înțelege motivul pentru care Maria Ciobanu, mama fratelui său vitreg, l-a vorbit urât pe regretatul artist, după ce acesta s-a stins din viață.

Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit, în momentul în care o țară întreagă care l-a iubit îl plângea. Toți din familie tăceau, nimeni nu i-a luat apărarea lui tata. Nu uit asta… Dacă avea ceva de spus despre el, de ce nu a vorbit când era în viață?

Tata râdea de Maria pentru că mereu spunea că se retrage. Se retrăgea și iar revenea. A ținut-o așa ani de zile. De vreo șapte ori s-a tot retras… Ea era mai în vârstă cu ceva ani decât tata. Dar femeile trăiesc mai mult.

Îi doresc însă să fie sănătoasă, să trăiască bine și să-i fie viața cât mai ușoară. Pentru că viața de artist e grea, așa a fost mereu”, a spus Dragoș Dolănescu, pentru Cancan.ro.

De asemenea, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu-l iartă nici pe fratele său, Ionuț. „Și acum râde lumea de Ionuț, la vreo zece ani de când s-a înscris în Partidul Verde și nu a știut care-i diferența dintre poluție și poluare. A făcut partidul de râs. Eu am refuzat propunerile de până acum, de a candida la alegerile din România. Nu am vrut să fiu ultimul pe listă. Dacă aș primi vreo propunere serioasă, nu aș zice însă nu. Aș candia pe lista pentru Europarlamentare, să reprezint România la Bruxelles. Ar fi o mare onoare pentru mine.

Eu am fost însă mereu discret. Tata mă chema la filmări sau la petreceri, dar nu mă tenta să apar în public. Preferam să rămân acasă, să citesc cărți. Lui Ionuț îi plăcea însă să iasă în față. Am fost nevoit să fac și eu asta abia după cele întâmplate cu tata”, a completat acesta.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Iulian Fota: „Creșterea extremismului este alimentată de crizele recente și de distanțarea elitelor politice”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?