Dragoş Dolănescu, printre cei mai apreciaţi politicieni. De ce a refuzat să candideze la primărie: „Şapte partide din opoziţie mi-au cerut să intru”

Fiul cel mic al regretatului cântăreţ de muzică populară Ion Dolănescu, Dragoş, este stabilit de mulţi ani în Costa Rica, unde are o carieră politică de succes, având deja în CV un mandat de deputat, iar acum a dezvăluit ce planuri de viitor are.
Mircea Filipescu
05 dec. 2023, 11:04
Dragoş Dolănescu, printre cei mai apreciaţi politicieni. De ce a refuzat să candideze la primărie:

Dragoş Dolănescu a mărturisit că a fost intens „curtat” de mai multe partide din opoziţie pentru a candida la alegerile locale din acest an, dar în ciuda interesului major şi a faptului că sondajele îl plasau pe o poziţie foarte bună, a preferat să aştepte alte oportunităţi.

Dragoș Dolănescu este stabilit de mulți ani în Costa Rica. Acesta activează și acum ca președintele Frontului Emisferic, dar a refuzat să participe la alegeri pentru a fi ales primar în orașul Alajuela din Costa Rica, în care locuiește. Fiul regretatului Ion Dolănescu ar vrea să candideze tot pentru un fotoliu de deputat. Dragoș a mai fost ales deputat pentru un mandat, în anul 2018.

„Sunt tot președinte la Frontul Emisferic, iar în Costa Rica mi-au cerut șapte partide să intru la alegerile pentru primărie din Alajuela, dar am refuzat. Au făcut sondaje și am înțeles că am ieșit pe locul 3 și de aceea mi-au cerut cei din opoziție să candidez să le fiu primar. Dar, mai bine, am decis să mai aștept și să candidez tot pentru un fotoliu de deputat”, a declarat fiul cel mic al lui Dragoș Dolănescu, pentru Viva.ro.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, Dragoș Dolănescu, a împlinit 47 de ani pe data de 19 noiembrie. Și fiul lui cel mic, Darius, a împlinit 13 ani tot luna trecută, pe data de 26 noiembrie. Dragoș Dolănescu e extrem de mândru de băieții lui și vorbește cu drag despre ei.

Citeşte şi: S-au împlinit 19 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean, declarații emoționante: „Într-o pungă de plastic transparentă erau câteva obiecte ale lui”

„Am petrecut în familie de ziua mea, cu tort și șampanie. Pe 26 noiembrie a fost și ziua lui Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit vârsta de 13 ani. În ceea ce-l privește pe Ion, el este acum șeful burselor din facultatea de la care este el, TEC, a statului. L-au numit șef la nivel național la 19 ani. Începe anul lll la facultate și va fi inginer la 21 de ani”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu susține că fiul său cel mare, Ion, are șanse să-și continue studiile și la 21 de ani, când va termina facultatea. În schimb, Darius, fiul cel mic va începe liceul.

„Și mai departe va vedea dacă va continua și alte studii. Vedem ce o să vrea să facă, pentru că el este un tip deștept. Darius a terminat clasa a Vl-a și începe la anul liceul, pentru că așa este aici, în Costa Rica. Pentru mine asta e important, faptul că fiii mei sunt bine, sănătoși. Mama este bine, toată lumea. În viață mai sunt și lucruri grele, dar mergem înainte”, a adăugat Dragoș Dolănescu pentru sursa citată.

Citeşte şi: Gabi Bădălău dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat din presă că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de el: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?