Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite: „Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine”

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, a făcut tot ce-a ţinut de el pentru a nu mai contracta coronavirusul şi a doua oară. Astfel că s-a vaccinat de nu mai puţin de cinci ori cu trei vaccinuri diferite.
Oana Anghel
11 ian. 2022, 00:05
Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite:

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori. Dar a fost mai mult decât o supra-protecţie împotriva virusului, a fost şi un experiment. Deputatul de Costa Rica a vrut să-şi demonstreze şi să le demonstreze tuturor că vaccinul este inofensiv şi că nu păţeşte nimic.

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori

Cu toate acestea, Dragoş se declară împotriva vaccinării obligatorii și crede că fiecare persoană trebuie să decidă dacă își administrează sau nu serul.

Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion (fiul cel mare al lui Dragoş Dolănescu, în vârstă de 17 ani – n.red.), care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA ȘI Costa Rica.

Eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a dezvăluit Dragoș Dolănescu pentru Click!

Citeste si Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, gest emoționant de Sfântul Ion, la mormântul tatălui său: Vin în genunchi și îi spun durerile!

Dragoş Dolănescu, împotriva vaccinării obligatorii

Deşi s-a vaccinat şi încurajează vaccinarea, fiul regretatului artist se opune cu vehemenţă obligativităţii vaccinării.

Eu am susținut vehement peste tot pe unde am fost invitat, că nu e nomal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu”, a declarat Dragoș Dolănescu, o voce activă în politica din Costa Rica și America Latină, fiind secretarul general al unei organizații al țărilor latine.

El a precizat, totodată, că în Costa Rica sunt, în prezent, peste 5000 de infectări cu varianta Omicron.

Citeste si Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

”În Costa Rica, numele Dolănescu nu înseamnă nimic, nu te ajută la nivel politic”

Numele Dolănescu l-a ajutat pe Dragoș să fie cunoscut doar în România. În Costa Rica, însă, acolo unde locuiește în prezent, numele Dolănescu nu are greutate. Prin urmare, acolo, în campaniile electorale, el folosește și numele de familie al mamei lui, Valenciano, numele lui complet din buletin fiind Dragoș Carlos Antonio Dolănescu Valenciano.

Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România. Dar, aș fi trăit în umbra tatălui meu, ca fratele meu, Ionuț Dolănescu. Prin urmare, am decis să încep totul de la zero, cu munca mea, nu să vină cineva să-mi zică: ”A, ești fiul lui Ion Dolănescu!”. Dacă am făcut multe sau nimic, timpul va decide.

În Costa Rica, numele Dolănescu nu înseamnă nimic, nu te ajută la nivel politic. Eu vreau să ajut oamenii, dacă o să ajung sau nu președinte în Costa Rica, doar timpul va decide. Poate o să ajung și președintele României, nu se știe ce ne rezervă viitorul. Totul este să faci cu cinste munca pe care ți-a dăruit-o Dumnezeu”, a declarat Dragoş Dolănescu pentru Impact.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lukaşenko anunţă posibila graţiere a opozanţilor politici grav bolnavi
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?