Cine e Dragoș, tânărul de 22 de ani mort în accidentul teribil din Botoșani. ”Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre”

Un tânăr de 22 de ani din Botoșani și-a pierdut viața după ce mașina la volanul căreia se afla a intrat într-un cap de pod.
Alina Costache
17 iul. 2023, 23:49
Cine e Dragoș, tânărul de 22 de ani mort în accidentul teribil din Botoșani. ”Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre”

Accident tragic în județul Botoșani. S-a petrecut pe raza localității Cherchejeni. Dragoș se afla pe drumul județean DJ 297, dinspre Sulița către Blândești. Într-o curbă la dreapta, de pe raza localității Cherchejeni, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers s-a izbit de un pod, apoi s-a răstunat în șanț.

Citește și Tragedie în Bacău. Patru victime, între care doi adulți și doi copii, și-au pierdut viața într-un tragic accident. Mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Dragoș de 22 de ani era din Blândești și lucra ca ospătar la o pensiune din comuna Săuceni, Botoșani. Angajatorii l-au descris ca fiind un copil-exemplu.

”În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto. Acesta se afla singur în autoturism”, potrivit IPJ Botoșani.

Toți cei care l-au cunoscut au rămas șocați când au aflat de moartea sa atât de devreme.

Citește și Ciocnire în lanț pe autostrada A1 în Timiș. Un TIR și patru mașini, cu un total de 11 persoane la bord, implicate în accident

”Drum lin spre îngeri, Dragoș! Ai fost un copil exemplu pentru noi și iți mulțumim că ai făcut parte din echipa noastră !!!Sincere condoleanțe familiei,din partea colectivului Pensiunii Andreea. Dumnezeu să vă dea putere și sa va ofere mângâiere în aceste momente îndurerate”, au scris reprezentanții pensiunii unde lucra Dragoș.

”Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre, prieten drag! Știu că ne vezi de acolo de sus de unde ești! Drum lin!”, au scris prietenii lui Dragoș.

Doi adulți și doi copii au murit într-un tragic accident în Bacău

Un autoturism care transporta doi copii și doi adulți a fost implicat într-un accident la nivel cu calea ferată, în urma impactului cu un tren. Mecanicul locomotivei a fost cel care a alertat autoritățile despre incident. Trenul se afla în tranzit pe ruta Suceava-București, iar martorii afirmă că șoferul autoturismului nu a oprit la trecerea cu calea ferată.

La aproximativ 15:30, mecanicul locomotivei a efectuat un apel la numărul de urgență 112, raportând că trenul a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau cele patru persoane. Este important de menționat că trecerea cu calea ferată era dotată cu un indicator funcțional de avertizare.

Conform informațiilor preliminare, autoturismul ar fi trebuit să acorde prioritate trenului. Echipele medicale de urgență, inclusiv o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ, s-au deplasat la fața locului, însă paramedicii au constatat trist decesul celor patru persoane. Atât copiii, cât și adulții au pierit pe loc.

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de euro: ”La noi trebuie să știi legea”
Capital.ro
Se plătesc peste 200 EURO. Anunț de la Guvern: Obligatoriu trebuie să plătim
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Știrea momentului despre Apple! Cum poți încerca noul OS
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță că vine furtuna electrică în România. Pe ce dată exactă se întâmplă în București și în celelalte orașe
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Apar noi burse pentru elevii olimpici: Care sunt criteriile de acordare a burselor de merit și ce valoare au
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Intră în vigoare de marți, 16 Iulie: Nu vom mai permite
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
Un diplomat nord-coreean a dezertat în Coreea de Sud, dezvăluind planuri de evadare ale conaționalilor săi
MediaFlux
Cât va fi PENSIA din SEPTEMBRIE! SIMONA BUCURA OPRESCU a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?