Dragoste cu năbădăi și crime ca în filme la Iași! Bărbatul părăsit a incendiat șase autoturisme

O poveste de dragoste s-a terminat în cel mai nefericit mod posibil. O femeie din Iași s-a trezit cu mașina în flăcări, după ce a decis să pună capăt relației cu un bărbat. Totuși, acest incident nu s-a produs dintr-odată. Povestea are este cu mult mai amplă și mai complicată.
Alina Costache
03 iun. 2024, 17:50
Dragoste cu năbădăi și crime ca în filme la Iași! Bărbatul părăsit a incendiat șase autoturisme
Dragoste cu năbădăi și crime ca în filme la Iași! Bărbatul părăsit a incendiat șase autoturisme

Un bărbat din Iași a fost condamnat la aproape 5 ani de închisoare după ce a fost dat peste cap de o poveste de dragoste intensă și tumultuoasă. Individul a incendiat șase autoturisme, după ce s-a despărțit de o femeie. Mai mult decât atât, a încercat să-i seducă fiica fostei sale iubite.

Adrian Anastasiei a avut o relație cu Monica Ionica, care părea să meargă bine la început. Însă, la un moment dat, Monica a decis că relația trebuie să se încheie. Adrian nu a putut accepta această decizie și a trecut la amenințări și acte de hărțuire. A urmărit-o constant, a stat ore în șir la ușa ei și a încercat prin toate mijloacele să reia legătura cu ea.

Citește și: Un bărbat din Iași a ajuns în instanță cu fiul său, pentru că tânărul nu i-a înapoiat banii primiți pentru facultate

Ajunsă în pragul disperării, Monica Ionica a cerut ajutorul poliției și a obținut un ordin de protecție împotriva lui Adrian. Lucrurile au luat însă o turnură și mai dramatică când bărbatul a încercat să-i seducă fiica. Aceste acțiuni au fost picătura care a umplut paharul pentru Monica, făcându-o să se simtă complet depășită de situație.

„La data de 08.03.2022, Judecătoria Iași a emis un ordin de protecție împotriva inculpatului Anastasiei Adrian, pe o perioadă de 2 luni, reținându-se că există o stare de pericol în ceea ce o privește pe persoana vătămată, iar starea de pericol  rezidă în natura și frecvența amenințărilor precum și în starea de temere provocată pe această cale, existând riscul și a altor agresiuni fizice mai grave din partea pârâtului. În ce privește caracterul vremelnic al măsurii, acesta rezultă din chiar perioada pentru care este solicitată instituirea acesteia. S-a mai reținut că inculpatul și persoana vătămată au fost implicate într-o relație de concubinaj, dar s-au despărțit. Cu ocazia procedurii emiterii ordinului de protecție persoana vătămată a mai arătat faptul că Adrian Anastasiei este deosebit de agresiv fizic și psihic, o urmărește și o amenință cu diferite acte de agresiune de natură a-i produce vătămări grave și a încercat să-i seducă fiica”, au arătat anchetatorii.

Chiar dacă a intrat în vizorul polițiștilor, individul nu s-a liniștit.

„Pe 07.01.2023, pe fondul conflictual cu persoana vătămată fosta sa concubină, inculpatul i-a distrus prin incendiere, autoturismul marca Skoda, ce se afla parcat pe un teren viran,  autoturismul incendiat fiind avariat  în procent de 90 la sută, incendiul propagându-se și la alte autoturisme învecinate”, au mai arătat anchetatorii.
În urma incendiului, în total, au fost arse șase autoturisme. Zilele trecute, Adrian Anastasiei a fost condamnat la închisoare și are de plătit câteva mii bune de euro proprietarilor ale căror mașini au fost distruse.

„Condamnă pe inculpatul ANASTASIEI ADRIAN la o pedeapsă de 4 (patru) ani și 11 (unsprezece) luni pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Deduce din cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Anastasiei Adrian durata reținerii din data de 19.05.2023 până la data de 20.05.2022, durata arestării preventive din prezenta cauză din data de 19.05.2023 la zi”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

Iată că această poveste de dragoste „incendiară” s-a terminat cu ani grei de pușcărie.

Citește și: Preot din Iași, inițiatorul unui proiect inedit pentru oamenii nevoiași din comună. Biserica le plătește pâinea cea de toate zilele: „Cu ochii în lacrimi, și-au cumpărat tot ce le-a poftit inimioara”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Metanierul Yakov Gakkel: Spărgătorul de gheață care menține dependența Europei de gazul rusesc
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?