Dragostea nu are vârstă! Saveta Bogdan, dezvăluiri incendiare la 77 de ani despre iubitul avocat

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Din păcate, trecutul ei amoros nu a fost unul tocmai fericit, trecând prin două divorțuri care i-au marcat existența. Iată cum se poartă cu ea actualul bărbat din inima ei.
Mircea Filipescu
16 nov. 2023, 12:29
Dragostea nu are vârstă! Saveta Bogdan, dezvăluiri incendiare la 77 de ani despre iubitul avocat
Dragostea nu are vârstă! Saveta Bogdan, dezvăluiri incendiare la 77 de ani despre iubitul avocat

Saveta Bogdan a trecut prin nu mai puțin de două căsătorii în viața sa. Prima dată, în tinerețe, căsnicia ei a ajuns rapid la divorț. În cea de-a doua încercare, nu a avut prea mult noroc, fiind trădată de soț după 30 de ani de căsnicie. În prezent, talentata interpretă de muzică populară a găsit din nou dragostea. Într-un interviu recent, a dezvăluit că are un iubit avocat.

Citește și: Saveta Bogdan le-a furat inimile turcilor. Cântăreața a primit un cadou special din Turcia: „Dacă oamenii s-au gândit să mă premieze, eu am primit”

Saveta a povestit că ea și partenerul său actual s-au întâlnit acum 30 de ani, în timpul primei sale despărțiri. Cel care este acum iubitul ei a fost chiar avocatul în procesul de divorț.

„E o treabă de mulți ani. El nu e în domeniul meu, nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. Eu am luat un premiu de curând de la ambasada Turciei. M-au apreciat mult, le-a plăcut de mine. Și mie mi-a plăcut de un turc și l-am pupat pe obraz. Lumea e drăguță, mă oprește, vorbește cu mine. La mine în Ardeal e o vorbă. Îmi zice lumea: “Vai Saveto, ce populară ești!” Nu am de împărțit nimic cu nimeni, publicul mă iubește. Iar eu la rândul meu iubesc publicul, pentru că datorită lui suntem cine suntem. Eu am avut divorțul acum 30 de ani. Atunci l-am cunoscut. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor. Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru fanatik.ro

Artista afirmă că partenerul ei este extrem de atent și îi aduce în mod constant flori, cu precădere trandafiri, știind că aceștia sunt preferații ei. În același timp, Saveta Bogdan a dezvăluit că nu intenționează să-și expună relația în mod public, deoarece partenerul ei nu își dorește acest lucru, având în vedere profesia pe care o are.

„El știe că eu am de toate și nu-mi lipsește nimic. Eu iubesc florile, iar el îmi aduce mereu trandafiri. Și de sărbători, de Crăciun, îmi aduce brațe de trandafiri. Acum urmează ziua mea, în ianuarie și îmi va aduce tot așa, câte 50 și ceva de trandafiri. E foarte drăguț. Eu nu mai vreau să stau cu nimeni, stau singurică. Dar trebuie să ai pe cineva cu care să vorbești, să știi că e alături de tine. Eu îl anunț mereu când am spectacole. El nu vrea să se afișeze, pentru că are o meserie publică și asta e decizia lui”, a mai povestit artista.

Întrebată dacă există vreun bărbat din viața sa care i-a rămas la suflet, Saveta Bogdan a susținut că singurul lucru pe care îl are la inimă este publicul și muzica.

„Nu prea mi-a rămas niciunul, sincer să îți spun. Pentru că primul era cu băutura. Al doilea era cu femeile. Așa că nu, nu pot să spun că a fost unul care mi-a rămas în suflet. Tot ce mi-a rămas la inimă e publicul și muzica. Atât.”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Saveta Bogdan, reacție virulentă după ce Irina Loghin a fost înjosită și alungată de pe scenă, chiar de prezentatoarea evenimentului: „Poate o voi întâlni în viața mea și voi avea o discuție cu ea”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare pe care spaniolii au început să-l adore. Cei care îl gustă vor neapărat rețeta
Capital.ro
România devine o MARE FORȚĂ în Europa. Planul care se pregătește CHIAR ACUM: Va fi noul combustibil
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Clarificări în scandalul Drugtest! Informații importante pentru toți șoferii!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Scumpiri în mijlocul vacanței. Taxa care afectează bugetele de călătorie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ambasada SUA la București celebrează 30 de ani de la lansarea filmului „Forrest Gump”
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!