Drama lui Aurel Pădureanu după ce Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19. „Nu am bani să-mi plătesc nici chiria. Nu a vrut nimeni să ne ajute”

Aurel Pădureanu şi fiul său, Alex, au ajuns la sapă de lemn, după moartea Corneliei Catanga care a fost răpusă de COVID-19 la sfârşitul lunii martie. Din cauza problemelor financiare din timpul pandemiei, cei doi au fost evacuaţi din vila din Bragadiru şi au ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament modest din cartierul Rahova.
Filip Stan
04 iun. 2021, 09:28
Drama lui Aurel Pădureanu după ce Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19.

Dacă pentru vila din Bragadiru plătea o chirie lunară de 550 de euro, Aurel Pădureanu trebuie să scoată acum din buzunar 350 de euro pentru apartamentul din Rahova. Este sprijinit şi de fiul său care îl ajută lună de lună cu bani, în condiţiile în care cei mai mulţi artişti din România s-au confruntat cu probleme financiare în timpul pandemiei din cauza interzicerii concertelor.

După ce a fost refuzat de Gigi Becali, căruia i-a cerut o casă la cute în repetate rânduri, Aurel Pădureanu a obţinut promisiunea unui primar de sector care s-a oferit să-i plătească chiria pentru o casă.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, conform Click.

Citeşte şi: Decizia radicală luată de fiul Corneliei Catanga. Se confruntă cu probleme financiare grave: „Te spânzur”

De ce au rămas fără casă Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu a început să aibă mai probleme cu banii după ce Cornelia Catanga a murit. La un moment dat, artista a mărturisit că nu ar mai avea bani nici de pâine. În urmă cu doi ani, cei doi au contractat cu credit de 90.000 de euro de la bancă, pentru a-şi renova vila din Chitila. În 2014, au intrat în incapacitate de plată şi, pentru că nu au mai putut plăti ratele, au fost executaţi silit. După ce au pierdut imobilul din Chitila, cei doi s-au mutat cu chirie în vila din Bragadiru.

După ce au fost interzise concertele din cauza pandemiei COVID-19, Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga au ajuns în situaţia de a nu mai avea bani să achite chiria de 550 de euro pe lună.

Citeşte şi: Aurel Pădureanu ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: „E incredibil. Mi-a transmis că ea s-a întâlnit…”

Fiul Corneliei Catanga, sfâşiat de durere după moartea mamei sale. „Plânge sufletul, inima”

Fiul Corneliei Catanga, Alexandru Pădureanu (25 de ani), a mărturisit că e extrem de afectat de moartea mamei sale. Tânărul s-a împăcat cu iubita din Statele Unite și va pleca în curând peste Ocean pentru a-și întemeia o familie.

„Nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul, inima. O să plec în America, pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele. Vreau să-mi întemeiez o familie”, a spus fiul Corneliei Catanga, conform sursei citate.

Alexandru a avut timp de doi ani o relație cu Alina, o tânără născută la New York. În ianuarie 2021, fiul Corneliei Catanga s-a despărţit de cea care urma să-i devină soţie. După moartea mamei sale, el a decis să reia relaţia cu Alina peste Ocean, pentru a-şi întemeia o familie.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în relaţia dintre Aurel Pădureanu și Gigi Becali. Gest neașteptat la o lună de la moartea Corneliei Catanga

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!