Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! Familia imploră ajutor, pentru ca tânăra mamă să se întoarcă acasă, la cei doi copii. ”Îmi vreau soția înapoi!”

Mihaela este o tânără mamă din Buzău care până nu de mult avea o viață fericită alături de soțul și cei doi copii ai lor. Viața sa și a familiei sale s-a întors la 180 de grade chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 42 de ani. Femeia a ajuns de urgență la spital cu o banală durere abdominală, după care a suferit un AVC ce i-a dat complet viața peste cap.
Alina Costache
20 sept. 2023, 13:58
Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! Familia imploră ajutor, pentru ca tânăra mamă să se întoarcă acasă, la cei doi copii. ”Îmi vreau soția înapoi!”
Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! Familia imploră ajutor, pentru ca tânăra mamă să se întoarcă acasă, la cei doi copii. ”Îmi vreau soția înapoi!”

Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! După ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale grele, Mihaela a stat în comă timp pe nouă zile, având șanse de supraviețuire de 0,01%.

Citește și Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, față-n față cu preotul-duhovnic Vasile Ioana. Copila și-a revenit miraculos din comă: „Azi sunt 100% bine și mă rog pentru copiii bolnavi, așa cum și alți oameni s-au rugat pentru mine”

Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei!

După ce medicii din Buzău nu i-au mai dat nicio șansă, Mihaela a fost transferată la București, unde a suferit o intervenție pe creier care a fost un real succes.

Însă din păcate, AVC-ul i-a afectat memoria și partea dreaptă a corpului care acum este paralizat. Cu toate acestea, tânăra mamă are șanse să se recupereze însă tratamentul și toate ședințele de terapie sunt extrem de scumpe, peste puterea financiară a familiei sale care imploră ajutor pe rețelele de socializare din partea oamenilor cu suflet mare.

Soțul Mihaelei este disperat și spune că va face tot ceea ce este necesar pentru ca soția sa să revină acasă sănătoasă la copii lor.

”Îmi vreau soția înapoi! Atunci când credeam că am totul în viața, o soție care mă iubește, doi copii adorabili, o casă…destinul m-a pus în genunchi și mi-a luat ce am mai de preț pe lumea aceasta, mi-a luat PUTEREA! Mi-a luat de lângă mine mama la copii, mi-a luat TOT în acea zi! Știu că Dumnezeu e bun! EL, nu o să mă lase!

PROMIT, draga mea soție, să lupt cu toata ființa mea, așa cum ai făcut-o și tu de altfel ca să trăiești să fac tot ce e omenește posibil pentru a te salva! EU NU VAD VIATA FARA TINE!  Știu ca recuperarea ta sta în mâinile Domnului! Totodată, din păcate sta și în puterea banului!
PROMIT, cu orice preț ca voi strânge bănuț cu bănuț pentru a te salva! Voi căuta căi, soluții, nu știu cum, dar voi reuși! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Titular: sotul Mihaelei

Zinca Constantin Cristian

Revolut:Euro IBAN: LT113250099932314818

BIC: REVOLT21

Revolut:Lei :RO16BREL0005536286350100

BRD:IBAN: RO74BRDE100SV57007901000

Nr contact:0727142585”, a scris soțul Mihaelei pe Facebook.

Drama familiei Mihaelei i-a impresionat pe oamenii de pe rețelele de socializare care au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta să se recupereze.

”Dragi prieteni cu inimi mari, venim cu o rugăminte către dumneavoastră pentru a ne ajuta in următoare situație foarte grea pentru noi!
În aceste momente, Mihaela se lupta cu timpul și speranță pentru o șansă la viață!
Dumnezeu ne -a pus la o grea încercare prin sora mea mai mare, Mihaela. În ziua când a împlinit vârsta de 42 de ani, pe data de 26.07 , viața noastră s-a schimbat total!

În acea zi a ajuns la spital, dusă de către soțul ei, cu dureri mari abdominale, prezentându-se la UPU Buzău! După aproximativ 40 minute petrecute la majore UPU, a suferit un AVC (Hemoragie Cerebrală In Profunzime partea stângă). În urma investigațiilor s-a constatat că pe lângă acest AVC foarte grav, a suferit o ocluzie intestinala, fiind operată de urgență de ocluzie intestinala cu riscuri foarte mari!

Au urmat nouă zile dureroase și grele, ea fiind în stare de legumă (comă),9 zile in care nu i s-a dat șanse de viață, nici măcar 0,01% de supraviețuire, starea ei fiind gravă! Însă minunile le face Dumnezeu, prin oameni. Mihaela a reușit să fie transferata la București și operata pe creier, însă AVC -ul i-a afectat vorbirea, memoria și partea dreapta a corpului fiind paralizat. Având in vedere starea ei foarte gravă, cheltuielile pe care le presupune această recuperare îndelungată. Într-o clinica particulara, sunt foarte ridicate! Facem apel la sprijinul dumneavoastră prin donații după putere, ca Mihaela sa termine aceasta recuperare, sa se întoarcă acasă la copii și soțul ei!”, au scris oamenii pe rețelele de socializare”, au scris internauții pe rețelele de socializare.

 

Citește și Adda, mesaj ferm pentru medici, după ce a cheltuit 15.000 de euro doar ca să afle ce diagnostic are: „Prin asta trece un bolnav. Se pierde timp prețios”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'