Drama neștiută a Mariei Buză! Momentele de cumpănă prin care a trecut actrița atunci când l-a născut pe fiul său. „Ce salvăm? Mama sau copilul? Nu era posibil să putem trăi amândoi”

Maria Buză este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. Datorită carismei, dar și a umorului său debordant, artista a reușit să ajungă la inimile românilor de unde nu a mai ieșit de mai bine de 20 de ani. Deși, la fiecare apariție a sa vedeta este extrem de veselă și plină de viață, foarte puțini sunt cei care știu drama cumplită prin care a trecut atunci când l-a adus pe lume pe fiul său.
Alina Costache
05 oct. 2023, 08:57
Drama neștiută a Mariei Buză! Momentele de cumpănă prin care a trecut actrița atunci când l-a născut pe fiul său. „Ce salvăm? Mama sau copilul? Nu era posibil să putem trăi amândoi”
Momentele de cumpănă prin care a trecut actrița atunci când l-a născut pe fiul său.

Momentele de cumpănă prin care a trecut actrița atunci când l-a născut pe fiul său. Recent, îndrăgita actriță a vorbit despre cea mai grea, dar și cea mai frumoasă zi din viața ei.

Citește și Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: ”Nu am fost un copil dorit. A existat atunci o încercare nereușită”

Momentele de cumpănă prin care a trecut actrița atunci când l-a născut pe fiul său

În urmă cu 21 de ani, Maria Buză l-a adus pe lume pe Andrei, unicul său fiu, pe care îl iubește ca pe ochii din cap. Însă, nașterea lui a fost mult mai grea decât s-ar fi așteptat vedeta și familia sa.

Maria Buză a dezvăluit că a ajuns la spital înainte de termen, din cauza unor probleme de sănătate despre care nu știa. Atunci, medicii i-au spus soțului său că nu pot trăi și mama și copilul astfel încât acesta trebuia să facă o alegere.

Din fericire, medicii s-au înșelat, iar actrița a reușit să își țină fiul în brațe fără probleme.

„Cea mai grea încercare din viața mea, din viața noastră, de fapt, a fost ziua în care l-am născut pe Andrei. Am ajuns la spital cu niște complicații mari de sănătate despre care nu știam în timpul sarcinii. Medicii nu știau cum să acționeze în starea în care eram. Nu era posibil să putem trăi amândoi. Și atunci, George a fost lovit cu întrebarea: „Ce salvăm? Mama sau copilul?.

Din fericire, am avut parte de gardă și medici care au reușit minunea de a ne aduce pe lume copilul sănătos și pe mine m-au readus la viață! Greu, foarte greu! Dumnezeu a avut grijă de noi, de noi trei să fim fericiți, nu năpăstuiți!”, a declarat Maria Buză pentru Viva. 

Anual, vedeta serbează pe data de 21 februarie ziua de naștere a copilului său,, dar și a doua șansă la viață pe care a primit-o ea.

„Pe 21 februarie, când l-am născut pe băiatul meu, Andrei, eu sărbătoresc ziua lui de naștere, dar și ziua în care am primit o a doua șansă la viață. Medicii i-au spus atunci soțului că trebuie să aleagă între soție sau copil. Este o întrebare la care, cu greu ar răspunde oricine, dar, din fericire, medicii au făcut toate eforturile posibile, au salvat întâi copilul și apoi au făcut tot ce s-a putut în ceea ce mă privește. Am fost în comă vreo 6 ore și spuneau medicii că tot ce a depins de ei s-a înfăptuit și că nu rămâne decât ca Dumnezeu să facă o minune și a făcut-o. Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă, dar după 6-7 ore am dat semne și m-am trezit brusc, așa parcă dintr-o liniște absolută”, a mai spus actrița.

Citește și Maria Buză, la un pas de deces. Actrița a fost salvată miraculos

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 2 ani decedat în urma unui accident casnic la Bistrița
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!