Drama teribilă prin care a trecut Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Cu ai mei nu puteam să vorbesc, aşa că am început să scriu în jurnal ca să dau afară gândurile negre”

Avea doar 24 de ani atunci când a primit vestea care a căzut ca un trăsnet asupra ei. După aflarea diagnosticului de cancer cu metastaze, Teodora Stoica nu a crezut că va supravieţui. Era convinsă că, după cancer, nu poate exista altceva decât moartea. Iar această convingere era cu atât mai apăsătoare cu cât nu putea vorbi cu nimeni prea mult despre boala ei, nici măcar cu părinţii.
Alina Costache
08 sept. 2024, 14:01
Drama teribilă prin care a trecut Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, după ce a fost diagnosticată cu cancer:

Teodora Stoica a descoperit că are cancer absolut întâmplător. Era la o şedinţă de masaj, când maseuza a remarcat că are un nodul. Fiica lui Meme Stoica a mers imediat la medic, dar nu s-ar fi aşteptat niciodată ca acesta să o anunţe că boala ei este una agresivă, care deja metastazase în mai multe părți ale corpului.

Teodora Stoica, dărâmată şi resemnată după aflarea diagnosticului

Tânăra care avea doar 24 de ani la aflarea diagnosticului a fost instantaneu copleşită de gânduri negre. Nu spera să se vindece. Nodulul era unul malign, cancerul fiind într-un stadiu foarte avansat.

O bună perioadă, Teodora nu a ştiut cum să gestioneze trăirile care veniseră la pachet cu vestea diagnosticului. Nu reuşea să fie optimistă, iar durerea ei era cu atât mai marre cu cât îşi vedea părinţii triști că nu pot face nimic pentru ea. Această neputinţă a lor în faţa bolii unicului copil a determinat-o pe Teodora să nu împărtăşească prea multe lucruri cu ei.

Aşa că a apelat la o variantă de rezervă, de care aflase de prin articolele citite pe internet, aceea de a-şi pune gândurile într-un jurnal pentru a le scoate, într-un fel, din minte.

A fost un șoc, nu ne așteptam. Mai ales că tu ai impresia că ești sănătos. Eram la masaj, mi-a spus cineva că am un nodul la gât. Inițial credeam că e benign, dar în urma operației am aflat că e malign și era destul de avansat. Parcă nu ești om, treci pe pilot automat.

Citeste si Teodora Stoica, trucul prin care și-a întărit imunitatea. Din acel moment nu a mai răcit deloc: „A fost cel mai bun lucru din viața mea”

Nu am înțeles nimic o perioadă, a fost greu de digerat. Mi se părea că totul îmi face rău, orice sticlă de plastic din care beau apă, mi se părea că totul contribuie în mod negativ. Dar uite că până la urmă mi-am revenit. Am zis că nu pot să mă sperii chiar la orice și trebuie încet, încet să îmi reiau viața. Mintea e problema.

Inițial nu prea vorbeam cu oamenii din jur, nici prietenii nu știau nimic, scriam într-un jurnal. Am citit multe articole în care scrie că dacă îți pui gândurile într-un jurnal, ajută, pentru că le dai afară cumva. Citisem undeva să scrii în fiecare zi trei lucruri pentru care ești recunoscătoare și nu prea îmi veneau atunci, părea negru totul.

Acum mă uit și nu îmi vine să cred, eram la pământ, dar uite că acum pot să citesc cu zâmbetul pe buze. Cu ai mei nu puteam să vorbesc atât de mult, mă simțeam vinovată pentru că îi vedeam dărâmați”, a povestit Teodora Stoica în emisiunea Xtra Night Show, potrivit spectacola.ro

Boala a apropiat-o pe Teodora de tatăl ei, după o perioadă în care nu se înţeleseseră deloc

Firi vulcanice, Teodora Stoica şi tatăl ei, Meme Stoica, nu erau în relaţii prea bune în perioada în care tânăra aflase diagnosticul. Şi totuşi, boala fiicei l-a făcut pe președintele Consiliului de Administrație de la FCSB să îşi revizuiască atitudinea faţă de fiica lui şi să revină la sentimente mai bune.

Printre altele, cei doi au început să se roage şi să meargă împreună la biserică.

Citeste si Planta minune pe care Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a inclus-o în dietă după ce a scăpat de cancer. Poate fi găsită în orice piață și conține vitaminele K și C

Eu și tata nu prea ne înțelegeam atunci. Era modul în care ne exprimam amândoi, în care vorbeam unul cu celălalt. Și eu am din personalitatea lui. Parcă nu puteam să spunem nimic frumos, totul era pe un ton de ceartă. Amândoi am pornit pe un drum în care ne rugăm, pentru că noi nu mergeam la biserică înainte”, a dezvăluit tânăra.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Lucrul care anunță un AVC ischemic. Trebuie să suni la Salvare dacă ai acest simptom
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Marele secret al lui Putin. E pregătit să fugă din Rusia
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Incendiu de proporții în Maramureș. Pompierii au evacuat zeci de persoane din locuințele aflate în zona de risc
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Înjunghiere într-un hotel din vestul Germaniei după un scandal pe fondul unui zgomot excesiv
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...