Drama trăită de Lili Sandu. Prezentatoarea a mărturisit cu lacrimi în ochi: „Mi-ar fi plăcut măcar să îl întreb: Tu chiar m-ai iubit?”

Drama trăită de Lili Sandu. Cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, când a avut primul contact cu scena prin intermediul Școlii Vedetelor, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. A a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță.
Alina Costache
15 mart. 2024, 11:22
Drama trăită de Lili Sandu. Prezentatoarea a mărturisit cu lacrimi în ochi:
Drama trăită de Lili Sandu

Drama trăită de Lili Sandu. Vedeta este în prezent prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, show difuzat de PRO TV alături cu Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș (Șurubel). Mai mult, se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, acolo unde este destul de activă.

Citește și: Cum au ajuns Lili Sandu și partenerul ei în pragul despărțirii: „A fost o perioadă destul de dură pentru noi sufletește”

Drama trăită de Lili Sandu

Prezentatoarea a fost prezentă la podcastul „Te ascult”, moderat de  Ilinca Vandici, unde a vorbit despre tatăl ei. Lili Sandu a fost întrebată dacă l-a iertat pe tatăl său, iar ea a mărturisit că da și a spus că și-ar fi dorit să-și poată lua rămas-bun de la el.

Aș zice că da pentru că am înțeles că așa era el. El nu avea cum să fie altfel. Pur și simplu. Aș fi vrut să pot să-mi iau la revedere și să pot să discut. Tatăl meu a fost bolnav. Eram în București. M-a sunat mama că s-a întâmplat ceva cu tata și îl duce la spital. A murit pe drum în timp ce mergea spre Tulcea. Mi-ar fi plăcut măcar să îl întreb: ‘Tu chiar m-ai iubit?’ atât. Mi-ar fi plăcut să-mi dea un răspuns la întrebarea asta: ‘Mai tată, tu ai simțit ceva pentru mine?’.

De foarte multe ori am avut teama de abandon și am simțit în relațiile mele, întorcându-mă la anii 20, la anii 30, îmi dăruiam atât de mult inima. Chiar dacă erau relații de lungă durată, eu tot timpul mi-am dorit stabilitate și îmi dăruiam atât de mult inima încât mă răneau bărbații respectivi.

Eu îmi doream: ‘Mă iubești pe mine? Iubește-mă, te rog’. Așa se întâmplă când  nu ai un părinte care să facă chestia asta.„, a spus actrița.

Lilia Sandu a mărturisit că în ciuda faptului că tatăl ei nu i-a spus niciodată că o iubește, uneori îi este foarte dor de el. Acum își amintește doar momentele frumoase petrecute alături de tatăl ei.

Mi-e atât de dor de el câteodată pentru că avea și părți bune și nu mai știu nimic din părțile alea rele în care se enerva. Într-o seară s-a enervat, era iarnă afară și m-a trimis, eram desculță în zăpadă, să iau nu știu ce. Stricasem eu ceva în casă și a zis: „Ai stricat-o, acum te duci!”.

M-am dus în papucii de casă, desculță prin zăpadă, la o prietenă. Nu știu câți ani aveam, vreo 9-10. Acum că le povestesc, mi le aduc aminte, dar în sufletul meu, cumva, s-au închis. Am zis că așa a fost el.

Îmi amintesc momentele frumoase când mă lua în brațe. Știu că era un zid al nostru în Tulcea, mergeam și la un moment dat zicea: „Hai să te pun în spate”. Mă lua în spate și zicea: „Ne văd vecinii că ești prea mare, îți atârnă picioarele, hai să te dau jos.”

Erau multe momente în care simțeam afecțiune, dar niciodată n-a știut să-mi spună: Te iubesc„, a mai spus Lili Sandu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi, lăsați pe loc fără permis. S-a schimbat legea
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?