Duckadam e DEZAMĂGIT că Ministerul Sănătăţii nu i-a acordat sprijin LOGISTIC pentru operaţie

Helmuth Duckadam a fost internat la Spitalul Floreasca, unde va fi supus unei operaţii de by-pass arterial. Portarul de legendă al Stelei are probleme vechi cu circulaţia sângelui la braţul drept. La sosirea la spital, Duckadam a spus că e dezamăgit că Ministerul Sănătăţii că nu i-a acordat sprijin logistic ca să se trateze în străinătate.
Romania TV
19 sept. 2012, 08:09
Duckadam e DEZAMĂGIT că Ministerul Sănătăţii nu i-a acordat sprijin LOGISTIC pentru operaţie

Helmuth Duckadam a fost internat, miercuri dimineaţă, la Clinica de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca. Eroul de la Sevilla are nevoie de un by-pass arterial, iar operaţia va fi efectuată de medicul Şerban Brădişteanu.

Pentru Helmuth Duckadam, aceasta va fi a patra operaţie suferită în ultimii 26 de ani, de când a început să aibă probleme. Totuşi, fostul portar s-a prezentat destul de optimist la spital.

Domnul Brădişteanu a fost singurul medic care s-a oferit să mă opereze, îi mulţumesc şi sper să iasă totul bine. E o operaţie mai dificilă. Mai aveam o ofertă, un stent, dar am preferat operaţia pentru că la mine e destul de complicat şi e mai sigură pe viitor. Am toată încrederea în domnul doctor. Mă aşteptam la un ajutor din partea Ministerului Sănătăţii. N-am cerut ajutor financiar, ci logistic, dar ajutorul n-a venit. Domnul Becali este alături de mine”, a spus Duckadam înainte de internare.

Portarul care a apărat patru penalty-uri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni câştigată de Steaua în faţa Barcelonei în 1986 a fost operat pentru prima oară la numai câteva luni după marea noapte de la Sevilla. Suferise un anevrism şi viaţa îi era pusă în pericol.

Duckadam a mai fost operat o dată în 2009, iar la începutul lunii septembrie, când se afla în vacanţă pe litoral, a început să se simtă rău şi a fost operat de urgenţă la spitalul din Constanţa.

Intervenţia a decurs rapid, iar fostul portar nu a stat prea mult internat. Revenit la Bucureşti, el a fost supus unor investigaţii amănunţite la Spitalul Militar Central, unde i s-a recomandat să meargă în străinătate pentru a avea şi părerea unor medici de acolo. „Cred că 53 de ani mi-am făcut datoria faţă de România şi cred că a venit momentul ca şi România să-şi facă datoria faţă de mine”, spunea Duckadam la aflarea verdictului medicilor.

Potrivit şefului Centrului de boli cardiovasculare al Armatei, colonel doctor Cristian Gabriel, operaţia nu este „o urgenţă absolută”, dar nici nu se mai poate aştepta prea mult. Cazul lui Duckadam este mai dificil deoarece este vorba despre a patra intervenţie în aceeaşi zonă şi „există riscul de a se pierde membrul superior drept„.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!