După ce a târât-o pe Niculina Stoican prin tribunale, Constantin Enceanu se întoarce în fața judecătorilor alături de soția sa, Angelica, într-un dosar cu obiectul „pretenții”

Constantin Enceanu și soția sa, Angelica, cu o căsnicie de peste 35 de ani, se confruntă cu probleme judiciare. Cei doi au fost chemați în calitate de pârâți într-un dosar cu obiectul „pretenții”.
Alina Costache
29 feb. 2024, 10:03
După ce a târât-o pe Niculina Stoican prin tribunale, Constantin Enceanu se întoarce în fața judecătorilor alături de soția sa, Angelica, într-un dosar cu obiectul „pretenții”
Angelica și Constantin Enceanu au probleme cu legea. Cuplul a fost chemat în fața judecătorilor

Constantin Enceanu și soția sa, Angelica, se confruntă cu probleme juridice, fiinf cemați în fața judecătorilor de către o asociație de locatari din Craiova, orașul în care locuiesc. Cuplul se vede acum nevoit să facă față acuzațiilor în calitate de „pârâți” într-un dosar cu obiectul „pretenții”, deschis la Judecătoria Craiova.

Citește și: Niculina Stoican demontează acuzațiile lui Constantin Enceanu la adresa ei: „N-a avut un comportament adecvat în Ansamblu, calificativul ‘bine’ l-a primit pentru comportament, nu pentru activitatea profesională”

Dosarul se află pe rol încă de la începutul anului trecut, dar a luat o întorsătură în octombrie 2023, când magostrații au decis introducerea în cauză a doamnei Enceanu Amgelica, semn că lucrurile se complică pentru amândoi. Decizia judecătorească prevede că soția artistului trebuie să fie citată cu toate documentele relevante ale cazului și să depună întâmpinare cu cel puțin 10 zile înainte de următorul termen de judecată, ceea ce sugerează o implicare directă a acesteia în litigiu.

„Solutia pe scurt: Introduce în cauză, în calitate de pârâtă, pe Enceanu Angelica şi o citează cu copie a cererii de chemare în judecată, a înscrisurilor anexate acesteia, a precizării de acţiune, cu obligaţia de depune întâmpinare, cu cel puţin 10 zile înaintea următorului termen de judecată, în dublu exemplar”, se arată în decizia judecătorească, citată de redactia.ro.

Citește și: Gheorghe Turda se implică în scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu. Ce acuzații aruncă artistul: „Cultura nu se face semnând o condică”

Constantin Enceanu mai este implicat într-un alt proces, de data aceasta în calitate de „reclamant”, împotriva Ansamblului Maria Tănase” din Craiiova, condus de colega sa de breaslă, Niculina Stoican. Conflictul ar fi pornit de la nemulțumirile artistului legate de recunoașterea meritelor sale în cadrul ansamblului, acuzând o promovare insuficientă în timpul carierei sale.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...