După ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt mai fericiți ca niciodată. După ce zilele trecute au anunțat că s-au împăcat, acum au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți.
Alina Costache
24 apr. 2024, 13:26
După ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți: „Ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit”
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor să devină părinți

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt foarte fericiți, mai ales acum că s-au împăcat. Chiar dacă s-au despărțit de mai multe ori, de fiecare dată s-au întors unul în brațele celuilalt. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi  anunțau pe rețelele sociale că s-au despărțit, dar mulți  dintre urmăritorii celor doi i-au acuzat că este doar o strategie de marketing pentru a-și promova proiectele.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat, din nou, așa cum se aștepta toată lumea: „Marketing! Ne-am săturat de minciunile voastre”

Prezenți la premiera filmului lui Selly, „BuzzHouse: The Movie”, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au ținut să demonteze acuzațiile, spunând că, la fel ca orice cuplu, au avut și ei parte de momente mai dificile.

„Trebuie să înțeleagă oamenii că și noi suntem la fel ca ei, deci și noi ne certăm, și noi ne iubim, și noi ne împăcăm, deci suntem împreună, iar asta este cel mai important. Ceea ce trăiesc oamenii din punct de vedere sentimental, prin asta trecem și noi. De multe ori, viața ne mai pune la încercare. Important este că din toate momentele grele sau mai puțin plăcute, noi avem ce culege, avem ce învăța. Cred că asta este cel mai important. Sper ca de data aceasta să nu ne mai despărțim niciodată”, a ținut să precizeze Bogdan de la Ploiești, într-un interviu pentru WOWnews.

Citește și: Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”

Mai mult, manelistul a mărturisit că el și Cristina sunt pregătiți să devină părinți în orice clipă. Chiar dacă nu și-au făcut planuri în acest sens, cei doi ar primi cu brațele deschise un copil în viața lor.

„Noi nu avem niciun plan, are Dumnezeu planuri (n.r. de a avea un copil). Eu niciodată nu mi-am făcut planurile legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubim copilașii și nu cred că trebuie să facem un plan din asta. Eu cred că ne va „lovi” Dumnezeu la momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși, important e că nu spunem „nu” pentru absolut nimic, dar nu spunem nici „da”.

Important este să ne „lovească” Dumnezeu atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos. Dacă noi spunem „nu”, asta ar fi ceva foarte urât, așa că mai bine așteptăm de la Dumnezeu, ca de fiecare dată. Ce am făcut pentru noi până acum, cu siguranță va face Dumnezeu de zece ori mai mult”, a mai mărturisit Bogdan de la Ploiești.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!