După ce și-a regizat propria viață după bunul plac, Anamaria Prodan devine actriță într-un film adevărat: „Asta îmi trebuia în portofoliu!”

Anamaria Prodan are parte de noi experiențe. Vedeta va juca în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu. Totodată, sexy impresara a investit 200.000 de euro într-o afacere de pompe funebre.
Alina Costache
13 iul. 2023, 19:59
După ce și-a regizat propria viață după bunul plac, Anamaria Prodan devine actriță într-un film adevărat: „Asta îmi trebuia în portofoliu!”
Anamaria Prodan se reprofilează

Anamaria Prodan nu duce lipsă de bani. Ajunsă la 50 de ani, vedeta are parte de noi experiențe, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. După ce a anunțat că își deschide cazinou în Mamaia, alături de trei asociați turci, celebra impresară a intrat și într-o afacere de pompe funebre.

Aceasta s-a asociat cu prietena ei bună, Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina întunericului”, care deține o firmă de pompe funebre.

Totuși, cine s-ar fi așteptat ca Anamria Prodan să devină actriță? Ea face parte din distribuția peliculei „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu. Filmările au loc la Cluj, iar filmul este descris pe contul oficial ca fiind „o comedie ce poate fi vizionată de părinți, cu acordul copiilor”. Impresara va juca alături de actorul Cristi Iacob, jurat la Te cunosc de undeva.

Citește și: Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul. Impresara este de nerecunoscut: „Arăți fenomenal”

„Actriță…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film.

Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria pentru playsport.ro.

Cum se autocaracterizează Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este, cu siguranță, un personaj controversat, care spune mereu lucrurile pe față și știe ce vrea de la viață, de la ea, dar și da la cei din jurul său.

Mai mult, impresara a susținut întotdeauna că a ajuns să fie unde este acum, adică celebră și bogată, prin propriile forțe, lucru care arată cât de puternică este.

Citește și: Fabulos! După bătaie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat: „E numărul 1!”

Însă, acestea nu sunt singurele lucruri care o caracterizează, potrivit spuselor sale, ci și  iubirea și bunătatea. Într-o postare recentă, pe Instagram, acolo unde este foarte activă, vedeta a vorbit despre felul în care i-a tratat mereu pe cei de lângă ea, chiar dacă uneori nu meritau.

Anamaria Prodan susține că inima bună și sufletul curat au ajutat-o enorm în viață, dar au făcut-o și să primească lecții apăsătoare.

Așa a ajuns vedeta la concluzia că bunătatea poate fi uneori o armă împotriva propriei persoane, pentru că nu mereu primești ceea ce dai.

Totuși, impresara consideră că uneori poate fi un dezavantaj, pentru că oamenii în care a avut încredere i-au provocat tot felul de dureri de-a lungul timpului.

„Uneori mă urăsc pentru că am o inimă atât de bună, dar apoi realizez că a avea o inimă bună face parte din ceea ce sunt și dacă pierd asta, atunci mă pierd pe mine”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zodii aflate în impas. E un moment bun de reflecție în viața lor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rusia amenință Chișinăul după declarațiile ministrului de Externe al Republicii Moldova
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!