După eșecul din viața personală, vine o nouă veste-șoc pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea rămâne fără emisiune, „Bravo, ai stil” iese din grilă, după șapte ani

Veste-șoc pe piața media! Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune din România, "Bravo, ai stil!", iese definitiv din grilă, la șapte ani de la prima difuzare.
Filip Stan
04 aug. 2023, 17:04
După eșecul din viața personală, vine o nouă veste-șoc pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea rămâne fără emisiune,

Conducerea Dogan Media International a decis difuzarea relocată de pe Kanal D către Kanal D2. De asemenea, s-au modificat și orele la care publicul telespectator putea să urmărească emisiunea pentru ca, în cele din urmă, să ajungă la concluzia că proiectul trebuia să se întoarcă la postul-mamă, Kanal D.

Citește și Ilinca Vandici, vacanță în Dubai cu fiul ei: „A fost prima oară când am plecat doar cu Zian. Nu am avut emoții”

„Bravo, ai stil” va avea în curând, după perioada de pauză, ultimele filmări. Urmează semifinalele și finala, iar apoi proiectul va fi eliminat definitiv. Show-ul va fi scos din grila de programe și înlocuit cu un alt format pentru segmentul prime-time. Decizia ar fi fost luată în urma audiențelor care nu generează apropierea postului Kanal D de stațiile concurente.

Încă de la început au fost prezenți în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil” Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. La emisiune au mai fost, de-a lungult impului, pentru anumite perioade de timp, și , Cătălin Botezatu, Iulia Albu, Tibi Clenci și Alex Abagiu.

Citește și Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, din nou împreună! Unde au fost surprinşi cei doi: „Te iubesc până dincolo de univers!”

Ce umilință pentru Ilinca Vandici și echipa de la ”Bravo, ai stil”. Audiența show-ului, călcată în picioare de o altă producție a trustului

Pentru Ilinca Vandici vestea nu e deloc dintre cele mai bune. Prezentatoarea nu trăiește deloc o perioadă bună a vieții ei, mai ales că s-a și despărțit recent de Andrei Neacșu, tatăl copilului său.

În ultimele luni s-a tot vorbit despre audiența „Bravo, ai stil”, care nu prea se mai ridică la nivelul așteptărilor. Producția a ajuns să fie depășită de alte emisiuni ale trustului Kanal D, chiar și de producții care nu se află nici în grila de programe și sunt difuzate doar online.

La ultima ediție a emisiunii, cifrele arată un declin evident. Show-ul a adunat puțini vizitatori unici pe YouTube. Practic, în două zile, gala a adunat doar 30.000 de vizualizări, foarte puțin raportat la alte ediții, emisiunea trecând lejer de 50.000 de vizualizări în 24 de ore, în mod uzual. În aceste condiții, nu este o surpriză că a fost depășită ca audiență de alte producții alte trustului Kanal D.

Cel mai nou episod „Fiță cu Adiță”, emisiune difuzată doar online, în care invitată a fost Anamaria Prodan, a umilit, ca audiență, gala Bravo, ai stil. Emisiunea care ”nu a prins” grila de programe a Kanal D a strâns 102.000 de vizitatori, față de doar cei 30.000 de urmăritori ai emisiunii prezentate de Ilinca Vandici.

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O altă veste a căzut ca un trăsnet. Șoferii din România se vor înfuria
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Vasile Bănescu se retrage din funcția de coordonator al Biroului de presă al Patriarhiei Române
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!