Durere fără margini. Un pompier, chemat la locul unui accident rutier, a găsit-o pe fiica lui moartă, într-o mașină distrusă. „Trebuie să fi fost un coșmar”

Un pompier, care a fost chemat la locul unui accident rutier, a descoperit că victima care își pierduse viața, după ce o mașină s-a izbit puternic de un alt autovehicul, era chiar fiica lui.
Ruxandra Rădulescu
16 iun. 2021, 11:55
Durere fără margini. Un pompier, chemat la locul unui accident rutier, a găsit-o pe fiica lui moartă, într-o mașină distrusă.

Un pompier, pe nume Adrian Smith, în vârstă de 47 de ani, din Țara Galilor, a fost chemat la locul unui accident rutier, unde a descoperit că fiica lui, de 21 de ani, era cea care își pierduse viața în urma ciocnirii violente dintre două autovehicule.

Pompierul a răspuns unui apel de urgență cu privire la un accident, care avusese loc pe un drum de țară din Țara Galilor, însă a avut parte de un șoc cumplit, atunci când și-a dat seama că mașina avariată aparținea chiar fiicei lui și a văzut cum paramedicii scoteau din epava autovehiculului, trupul neînsuflețit al propriului său copil.

Autoritățile au confirmat că tânăra Ella Smith, în vârstă de 21 de ani, fiica pompierului, a murit în tragicul accident de mașină, care s-a soldat cu rănirea altor trei.

„Trebuie să fi fost un coșmar pentru Adrian să afle că propria fiică a fost victima accidentului. Ella a fost o fată minunată, ei sunt o familie minunată. Toată lumea este șocată și total devastată”, a declarat un prieten de familie.

Tatăl tinerei de 21 de ani a observat că mașina fiicei lui, un Ford Ka de culoare albă, fusese avariată chiar pe partea pasagerului, unde stătea fiica lui. La momentul îngrozitorului accident, mașina era condusă de iubitul fetei, care a suferit și el traumatisme extrem de grave. În urma tragediei au mai fost răniți un bărbat și o femeie dintr-un alt vehicul.

Un pompier care și-a descoperit fiica moartă și mesajul emoționant al acestuia

Adrian Smith și soția lui Maria, mama Ellei precum și fratele și sora ei, sunt copleșiți de durere din cauza pierderii tinerei și sunt consiliați de autoritățile locale, specializate. La doar câteva ore după accident, tatăl devastat de suferință a postat pe rețelele de socializare un clip cu draga lui fiică, Ella, de când era mai mică și dansa la o petrecere de familie.

Cunoscuții Ellei au postat zeci de mesaje pe rețelele de socializare în care și-au exprimat regretul și profunda tristețe cu privire la tragica moarte a tinerei de doar 21 de ani. Cei care au întâlnit-o au descris-o ca fiind o „domnișoară frumoasă” și „cel mai bun suflet pe care l-ai putea întâlni”.

Tânăra și-a pierdut viața, după ce petrecuse o zi absolut minunată alături de iubitul ei, pe o plajă din Broad Haven, unde se bucurase de vremea caldă. Nimic nu avea să prevestească tragicul moment care a dus la moartea tinerei.

Se presupune că mașina, în care se afla Ella și iubitul ei, a fost lovită mai întâi de o bornă, apoi de un autovehicul care venea din spate. Mașina tinerei a fost proiectată pe contrasens, unde a izbit un alt autovehicul, notează The Telegraph.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!